IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By CtrL
  • 1 Post By PySSyCaT

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2013, 13:32   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boğa Burcu 2013 Falı




Aşk
2013 yılında Jüpiter'in konumu duygu ve hislerini artırarak seni farklı arayışlar içine itiyor. Aldığın etki ile gizli ilişkilere heves edebilir, duygularını derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilir ve hayallerinde mutlu olabilirsin. Yılın ilk yarısında Mars’ın etkisi ile macera peşinde koşabilir ve süregelen ilişkinde sorun yaşayabilirsin. Bu etki altında gizli ilişkiye heves etmemeli ve sosyal konumunu olumsuz etkileyebilecek toplumsal değerlere uymayan davranışlarda bulunmamalısın. Satürn’ün konumu birinci on günlük dönemde doğanları karşı cins ilişkilerinde zorluyor ve üzerlerinde baskı oluşturuyor. 31 Temmuz civarında Mars ile Satürn'ün oluşturacağı birleşim Koç burcunun ilk günlerinde doğanlar için risk oluşturuyor. Bu etki altında birikmiş sorunlar açığa çıkarken, tartışmalar ve inatlaşmalar ilişkilerin boyutunu değiştirebilir. Görünen o ki, 2013 yılı senin için aşk konusunda zorlayıcı enerjiler getiriyor. Bu konuda dikkatli olmalı ve süregelen ilişkini korumalısın.

Aile
Aileni seversin, daima onlarla uyumlu ilişkiler içinde olmak ister ama dik başlı, çabuk öfkelenen, emir almaktan hoşlanmayan, olaylar karşısında çabuk tepki veren yaradılışınla sorun da yaşarsın. 2013 yılında aile büyüklerin ile iyi anlaşabilir ve her konuda desteklerini alabilirsin. Bu yıl sosyal ilişkilerindeki hareketlilik, ailenle olan ilişkini de, seni de zorlayabilir.

Arkadaşlık
Zihinsel ve duygusal canlılığını korumak için sosyal çevreye ihtiyaç duyarsın. Arkadaşlık ve dostluk ilişkilerine önem verir ama ilişkilerin kurallarını kendin koyarsın. Arkadaş ve dostların için verici davranır, yüzeysel ilişkilerden hoşlanmazsın. 2013 yılında aldığın kozmik enerji sayesinde iyimser düşünceler ile hareket edecek ve kendinden çok etrafında bulunanları mutlu etmeye çalışacaksın. Üçüncü on günlük dönemde doğanlar ilişkilerinde biraz daha gerçekçi ve önlemci olmalılar. Neptün'ün etkisiyle yanıltıcı durumlar ile karşılaşabilir ve hayal kırıklığı yaşayabilirler.

Sağlık
Hareketli, enerjik, sağlıklısınız. Hareketli oluşun seni kazalara karşı açık hale getiriyor. Uzun süredir Başak burcunda hareket eden Satürn seni sağlık konusunda bir hayli zorladı ve göz ardı etmiş olduğun sağlık sorunlarını ortaya çıkardı. Bu etki altında süregelen sağlık sorunlarında artış olmuş olabilir. Müjde, artık etkisinden yavaş yavaş kurtuluyorsun. Yılın ilk yarısında Mars'ın etkisi altında aşırı zevk düşkünlüğü sağlık sorunlarına yol açabilir. Yerken, içerken, eğlenirken ve spor yaparken dikkatli olmalı, eklem ve kaslarını fazla zorlamamalısın. Sonbahar aylarında Venüs'ün olumlu etkisi ile seni zorlayan her şeyden ve zararlı alışkanlıklarından kurtulabilir ve yenilenme sürecine girebilirsin.

__________________
en büyük servet itibardır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 02 Kasım 2013, 13:50   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Boğa Burcu 2013 Falı




That's me..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tskler..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2013, boğa, burcu, falı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terazi Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:30
Akrep Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:29