IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2013, 13:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yengeç Burcu 2013 Falı




Aşk


2013 yılında Jüpiter ve sonbahar aylarında Venüs'ün konumu hayatını renklendirecek olanaklar sunuyor ve aşk hayatını olumlu etkiliyor. Bu etki altında süregelen ilişkinde mutluluğu yakalayabilir ve onunla yaşamın farklı zevklerini paylaşabilirsin. Kalbin boşsa gideceğin tatillerde, katılacağın fuar ve seminer gibi yerlerde, eğitim kurumlarında tanışacağın biri ile yeni bir aşka kucak açabilirsin. 20 Ocak 'a kadar olan Venüs, sana mutluluk vaat ediyor. 2 Şubat—7 Mart arası Venüs’ten olumlu etki alıyorsun. Sevgilinle birlikte ilişkini renklendirecek birlikte gezilere gidebilirsin.
27 Nisan-20 Mayıs arası duygu ve isteklerindeki artışın etkisi ile gizli maceralara sürüklenebilir ya da hayalinde mutlu olmaya çalışabilirsin. 20 Mayıs-15 Haziran arası burcunda hareket eden Venüs çekiciliğini artırıyor ve aşk konusunda şansını açıyor. 8 Ekim-8 Kasım Bu etki altında duygularını ifade etmekte zorlanabilir ve ilişkinin değerlendirmesini yeniden yapabilirsin. Aralık ayında Venüs aşk konusunda sana mutluluk vaat ederken, Mars'ın konumu birikmiş sorunları açığa çıkararak seni zorlayabilir. Bu dönemde aşırı duygusal tepkiler, tanışmalar ve eleştiriler ilişkilerine olumsuz yansıyabilir.

Aile
2013 yılında Satürn'ün konumu, seni ev ve aile ile ilgili konularda zorluyor ve sorumluluklarını Bu etki altında aile büyüklerinin baskısını üzerinde hissedebilir ya da onların sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsin. Özellikle burcun ilk günlerinde doğanlar yılın ikinci yansında aldıkları kozmik etkiden dolayı yaşamlarında dönüm noktası oluşturacak gelişmeler yaşayabilirler.

Arkadaşlık
2013’de gideceğin tatil yerlerinde, eğitim kuruluşlarında yeni kişiler ile tanışabilir ve aranızda dostluk ilişkisi geliştirebilirsin. Yabancı kişiler ile yapacağın arkadaşlıktan çok şey kazanabilir ve ufkunu aydınlatacak yeni arkadaşlar edinebilirsin. Arkadaşlarının etkisi ile inanç ve düşüncelerini değiştirebilirsin. Bu yıl uzun yolculuklarda ya da gideceğin gezilerde yeni tanışacağın bir arkadaşın sana yeni ufukların kapısını açabilir. Bu kişi yabancı uyruklu veya yabancı ülke de yaşayan biri de olabilir.

Sağlık
2013 yılında önemli bir sağlık sorunun yok. Jüpiter'in etkisiyle hayatına yenilikler katabilir ve sıkıcı koşullardan kurtulma olanağı bulabilirsin. 21 Mayıs-15 Haziran arası burcunda hareket eden Venüs'ün etkisi ile her şeye daha iyimser gözler ile bakabilir ve mutlu olabilirsin. 4-20 Ekim arası eve ait işler ve ilişkilerdeki hareketlilik seni fazlasıyla yorabilir. 15 Eylül-28 Ekim arası aşırı zevk düşkünlüğü beraberinde bazı sağlık sorunlarını da getirebilir. Bu dönemde yerken içerken eğlenirken ölçüyü kaçırmamalı, spor yaparken dikkatli olmalı, eklem ve kaslarını fazla zorlamamalısın.
28 Ekim-6 Aralık döneminde de Mars'ın konumu sağlık sorunlarını tetikleyici etken olabilir. Sağlığını korumak için yıl boyunca dengeli ve yeterli beslenme uygulamalı, sindirim sistemini zorlayacak ağır yağlı yiyeceklerden; kızartmalardan ve sert içeceklerden uzak durmalısın. Bol vitamin ve mineral içeren sebze meyve ağırlıklı beslenmeli, yemekleri vaktinde yemeli, bol su içmeli ve uyku düzenine dikkat etmelisin. Sportif aktivite ve yürüyüşlerle vücudunu canlı tutmalı, kaslarını güçlendirmelisin.

__________________
en büyük servet itibardır.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2013, burcu, falı, yengec


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Boğa Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 02 Kasım 2013 13:50
İkizler Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:33
Terazi Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:30
Akrep Burcu 2013 Falı CtrL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 02 Kasım 2013 13:29