IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mart 2014, 13:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hangi Burç İle Nereye Gidilir?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sevgilinizle eğlenmenin inceliklerini hiç düşündünüz mü? Partneriniz nasıl eğlenir, nerelere gitmeyi sever, neleri cazip bulur, nelere öfke duyar? Burcuna bakın önleminizi alın.

Koç

O şu anda lavaboya düşüp bir yerlere sıçrayan şişe kapağını aramakla meşgul. Akşam için hazırladığınız sürpriz eğlenceye hazır olmadığını düşünüyor ve ellerinin titremesine engel olamıyor. Bu titreme heyecandan değil hafif yollu öfkeden kaynaklanıyor. O haklı, haklı olduğundan değil, haklı olduğuna inandığı için haklı. Koç erkekleri haksız olmaktan nefret ederler, onun için gideceğiniz mekana kadar hatanızı kabul edip suçlu kedicik rolünü oynayın. Kavga meraklısı koçlar bu ihtiyaçlarını gidermeden gevşemezler. Sıcak savaşı dönüş yoluna saklayın. Şansınız varsa yumuşar.

Topluluk olarak gidilmek istenilen yere karar verilmediyse zor. Ne olursa olsun burnunun dikindeki yere gidecektir. Gidilecek yer belliyse bilin ki beğenmeyecektir. Gecenin en karlı anı ise hesap ödemedir. Çünkü koçlar sevdikleri için dünyayı bile harcarlar.

Ne giyilir
Koyu renk, muhafazakar ve gösterişli kıyafetler sorun çıkarmaz.

Boğa

Bir, iki gün değil, birkaç hafta önceden de plan yapsanız gecikecektir. Ona karar verdiğiniz buluşma saatinden iki saat öncesini söyleyin. Eğer bu malum gece onun çalıştığı günün gecesine geliyorsa durum fena.

Ucu ateşlenmiş bir dinamiti idare etmek sizin kadınsı yeteneklerinize kalıyor. Partneri boğa olan kadınlar toplu eğlencelerde çok şanslıdır, sıcakkanlı sevdiğiniz insanlarla hemen kaynaşır ve dost olur.

Gecenin “sevgi duvarı” sevgiliniz bazı durumlarda sinirlenebilir. Alkolün de etkisiyle atacağınız akordu bozuk bir kahkaha sevgi duvarını öfke duvarına dönüştürür.

Ne giyilir
Düşük bel olmayan bir pantolon, taşlı ve rengarenk bir bluz ve saç bandı onun gözünde sizi bir prensese çevirebilir.

İkizler

Aynada rujunuzu tazelerken arkada dans eden o enerji kütlesi de kim? Mutluluk ve sevinç yumağı sevgiliniz. Şu anda arabada sinirli direksiyon sallayan mıymıntı sinir küpü kim? O da sevgiliniz. Bir ikizler aşığı olarak onun bu gelgitlerini çok iyi biliyorsunuz. Peki böyle bir gecede ne yapacağınızı biliyor musunuz? Onun ara sıra esen bu değişim rüzgarlarına alışkın olan zekanız topluluk içinde de üstüne düşeni yapacak ve sizi kurtaracaktır. Önemli olan ilk kadehin bitimine kadar geçecek olan zaman. Bundan sonra zaten siz de dengenizi kaybedeceksiniz.

Sevgilinize herkes hayran farkında mısınız? Havada patlayıp konfeti gibi uçuşan şey sevgilinizin esprileri. Biraz sonra değişeceğini bilseniz de bu andan yararlanın.

Ne giyilir
Gece boyunca pozitif olmak için kesinlikle canlı tonlar giymelisiniz. Üstünüzde mutlaka fıstık yeşili, turuncu, kırmızı gibi enerjik renkler olmalı.

Yengeç

Evinizin evcil baş köşe aşığı dışarı çıkmak için elinden geleni ardına koymayacaktır. Salonun bir köşesini şık bir restoran çevirirseniz ne ala. Yengeçlerin gözdesi home party’lerdir. Sevgilinizi dışarı çıkmaya ikna ederseniz evinizin uzantısı olan bir gece klübü bulmanız gerekir. Yumuşak yer minderleri, loş bir ortam yeter de artar bile.

Fakat siz daha fazlasını istiyorsunuz, şarkı söylemek ve dans etmek için çıldırıyorsunuz... Sevgilinizin hoş sohbet bir arkadaşını arayın ve onu da davet edin. Olmadı mı? Doludizgin bir eğlence için icatlar tükenmez. Dans ederken 15 dakikada bir yanına gelin ve aşk dolu öpücüklerden sonra dansa dönün.

Ne giyilir
Ciddi kıyafetlerin içindeki yumuşacık dişiyi müjdeleyen giyim tarzı böyle geceler için müthiş. Ayakkabı ve saçtaki çapkın det aylar onu size karşı pek ilgili kılar.

Aslan

Uzun zamandır beklenen bir geceyse sevgiliniz bütün servetini bu geceye feda etmeye hazırdır. Her türlü lüks çılgınlığına limitsiz hoşgörüsü vardır. Onun fikirleri yücedir o yüzden onun istediği yere gidilir.

Kalabalık bir gece harika bir şov arenasıdır onun için. İlişkiniz hakkında anlatacağı filmlerden alınmış hikayeler biraz abartıya kaçabilir. Bozuntuya vermeyin ve gerçekten yaşamış gibi yapın. Yalanlarına müdahale ederseniz durum iyice karışır.

Ne giyilir
Lame kumaş ve leopar desenli herhangi bir parça sevgilinizin hoşuna gidecektir. Siz yine de lameyi ya da leoparı boş verin. Mavi, yeşil tonlarındaki sade gece kıyafetleri de onu mutlu eder.

Başak

Gidilecek olan mekan, yenecek yemekler, müzik, organizasyon titizlikle damıtılarak onun akıl süzgecinden, geçmiştir. Unutmayın o başak erkeği baştan savmalık her şey onun başını ağrıtır. Gece gelip çattığında makyajınız, elbiseniz hazır olmalı. Düzensizlik kavga sebebidir. Dans ederken bir anda ortadan kaybolursa bilin ki gece klübünün tarihçesini öğrenmeye çalışıyordur.

Toplu muhabbetlerde işiniz zor sevgilinizin çekingen halleri üzerindeyse onu konuşturmak zor olacaktır. Genelde başaklar bu gibi ortamlarda son bir saatte açılırlar.

Ne giyilir
Açık renklerde sade bir pantolon, tunik ve bluz işinizi görür. Yüzünüzde onun fark etmeyeceği tarzda bir makyaj olmalı.

Terazi

Kararsız bir sevgiliniz var. Bu gibi durumlarda illaki ortak bir karar alınacaksa mekanı aklınızda belirleyin hatta rezervasyonu bile gizliden yaptırın. O son ana kadar kararını veremeyecektir.

Gidilen mekanın üstünün örtülü olmaması gerekir çünkü kapalı mekanlar terazi erkeklerinin bunalma üssüdür.

Ne giyilir
Sürpriz kıyafetler yani gizli dekolteler, hem etek hem bluz olan straplez üstler arada sırada başınızı sarmalayacağınız şallar gecenizi ve sizi tamamlar.

Akrep

Gidilecek yer konusunda aranızda bir gerilim varsa, bu durumu uzatmayın. Tartışıp tadınızı kaçırmak için bundan daha iyi bir bahane olamaz. Hayatın her anı savaştır akrepler için, yenilmek ölüm gibidir onlara.

Gittiğiniz ortamda aşk için yaratılmış başka erkeklerde olabilir fakat unutmayın kıskanç sevgiliniz bunu fark ederse işiniz çok zor. Gizemli olan her şey haz verir akreplere. Topluluk içindeki tartışmalarda bildiklerini ölesiye savunur. Alttan almak gibi bir huyu yoktur.

Yay

Sinirlerinizi muhteşem olacak gecenin gazıyla sağlama alın. Ne de olsa yay erkekleri bazı zamanlar nezaket yoksunu olabiliyor. Seçilen mekan, kişiler, eğlence çok önemli değildir onun için. İnsan seçmez, herkesle paylaşacak bir hikayesi vardır. Kimseyi sıkmaz, sıkılmaz da.

Sevgiliniz müsrif bir adam, dikkat. Eğlence mekanını ziyaret eden bütün çiçekçiler oradan mutlu ayrılırlar.

Ne giyilir
Onun cazibesini ele geçirecek renkleri, yani mavi, mor ve yeşili tercih edin. Cüretkar olmanızda hiçbir sakınca yok.

Oğlak

İşkolik sevgilinizin kıyafetlerini bir askıya takın ve kapıda hazır bekleyin, muhtemelen geç kalacak. Siz arabayı dişlerinizi gıcırdata gıcırdata kullanırken, o bir yandan üstünü giyecek, bir yandan da pişkin pişkin işyerinde olan muhteşem gelişmeleri anlatacak.

Utangaç sevgilinizin işyerindeki ataklığı bu tür ortamlarda yitiverir. Süklüm, püklüm oturup insanlara bakar. Onun dilini çözecek bir şey varsa o da övülmek. Sürprizli adamlardır oğlaklar, bazen sizi bile şaşırtabilirler. Sadakat timsali olan oğlak erkekleri kıskanmayı size unutturur. Beş güzel kadın arkadaşınız ve oğlak sevgilinizle rahatlıkla dışarı çıkabilirsiniz.
Ne giyilir
Uçuk ve dikkat çekici kıyafetler içindeki güzel kadını yanında gururla taşır. Diğer burçların aksine bütün kafaların size dönmesi gururunu okşar.

Kova

Bu tür organizasyonlarda başı çekmeye bayılır. Önerilere açıktır ama karışmasanız daha iyi edersiniz. Ortamın moral veren yıldızıdır. Toplu ya da özel geceler de yalnız size odaklanması imkansızdır. Sürekli insanlarla sohbet edecek konular bulur. Mutlaka özel konularınızı konuşacağınız anlar olacaktır biraz bekleyin. Sabırlı kadınların işidir kovalarla eğlenmek.

Ne giyilir
Görkemli olan her şey. Parlak kumaşlar, yüksek topuklar, şallar; arzuladığınız gibi uçabilirsiniz.

Balık

Hassas yüreği ile sizin bile düşünemediğiniz şeyleri düşünecek kadar incedir. Gidilecek mekan, insanlar hiçbir şekilde onun için problem teşkil etmez. Önyargısız erkek rahatlığını balık burcuna dahil olanlardan başkasında bulamazsınız.

Onun biricik aşk bebeği olsanız da etrafı doldurmuş güzeller onun güzel kadın izleme gereksinimini törpüleyemez. Ona pas veren kadınlar canınızı sıkmasın çünkü ne olursa olsun onun için siz çok özelsiniz.

Balıkların alkol konusunda dikkatli olması gerekiyor. Nasıl içtiğini unutur, kendini kaybedebilir.

(k&k)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ, gidilir, hangi, nereye, yle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hangi Burç Erkeği Hangi Kızlardan Hoşlanır? Sır Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 29 Ağustos 2013 09:45
Hafta Sonu Tatile Nereye Gidilir? Zen Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 24 Mayıs 2013 19:22
Hangi Ayda Hangi Ülkeye Gidilir? Sihir Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 29 Kasım 2011 11:33
Hangi burç hangi konuda kendisini değiştirmeli? pyracantha Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 20 Ekim 2010 20:23