IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2014, 14:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kova Burcu Kadını Aşk




NASIL BİR SEVGİLİ İSTER?
Kova burcu kadını ilişki yaşayacağı bir partnerden her şeyden önce saygı, değer istemektedir. Ciddiyetin ve sevginin hakim olduğu bir ilişkide uyum sorunu yaratmaz ve olabildiğince partnerini mutlu etmeye çalışır. Eğer partneri tarafından kısıtlanıyorsa, yeteri değeri görmüyorsa kendini o ilişkide değersiz hisseder ve o ilişkiyi sürdürmemeye çalışır.

Onu elde tutmak ve bu ilişkide mutlu etmek tamamıyla bağımsız hareket etmesine saygı göstermeye bağlıdır. Ayrıca yenilik içinde olmaya ve partnerinin onu her anlamda önemsemesine dikkat eder. Düşüncelerinin ve yaptıklarının hiçe sayılmasına tahammülü yoktur. Huyuna gittiğiniz sürece birliktelik yaşamaya çalışır. Tam tersi davranmanız halinde ise paylaşım içinde olması zordur.

İLİŞKİDE SEVDİĞİ VE SEVMEDİĞİ YÖNLER
Bağımsızlığa önem verir, bu yüzden birlikte olacağı kişinin her konuda ona müdahelede bulunmamasından ve hareket özgürlüğünü daraltmasına izin vermeyecek birisi olmasından hoşlanır. Birliktelik yaşayacak kişinin onun düşüncelerine ve isteklerine saygı duyması gerekir. Aksi halde anlaşmazlığa varacak bir ilişki yaşar.

Hayatını tekdüze yaşayacak biri olmaktan hoşlanmaz. O sürekli yenilik içinde olacak ve bu isteğine saygı gösterecek bir ilişkiyle ilişki yaşamaktan hoşlanır. Takı, kozmetik ürünleri, iç çamaşırı, kitap, çiçek gibi ürünleri sever, bu ürünleri hediye etmeniz mutlu olmasını sağlar.

İLİŞKİ YAŞAMA BİÇİMİ
Asla kötü niyetli olmaz, ilişkilerinde ciddi ve olgun bir yaklaşım içinde olur. Sempatik tavırlarıyla partnerini hayran bırakır. Dürüsttür, sevdiği kişiyi sahiplenir, onun için her türlü fedakarlığı katlanır. Düşüncelerinde nettir, asla kimseyi oyalamaz. Sevdiği kişiye yakın olur, onunla paylaşımlarında rahat davranır, sevmediği ortamlarda bulunmayı kabul etmez. Ayrıca hoşlanmadığı konularla ilgili düşüncelerini dile getirir, partnerinin değişmesinde etkili olmaya çalışır.

Kendini beğenir ve partnerinin sürekli kendisini beğendiğini ifade etmesini ister. Attığı adımların partneri tarafından desteklenmesinden mutluluk duyar. Partneriyle yaşadığı paylaşımlarda sesine kulak verilmesini ister. Sevmediği şeylerin ise zorla ona kabul ettirilmesinden rahatsızlık duyar.

İDEAL SEVGİLİLER KİMLER?
Uzun süreli aşk yaşayacağı burç: Uzun süreli bir ilişkiyi yengeç burcundan bir partnerle yaşayabilirsiniz. Her isteğinizin kabul edilmesi ve sakin bir ilişkinin varlığını, yengeç burcuyla kuracağınız ilişkiyle yaşamanız mümkün görünüyor.

Macera yaşayacağı burç: Maceracı ruhunuza ancak bir Yay burcu partneri hitap edebilir. Yay burcu ile başlayacağınız bir ilişkide değişik ve güzel maceralar yaşayabilirsiniz. Hayatın birçok alanında katifli anlar geçirebilirsiniz.

Aradığı cinsel partner: Koç burcuyla cinsel mutluluğu yaşayabilirsiniz. Beklentilerinize olumlu ve tatmin edici cevaplar almanız güzel bir birlikteliğin yaşanabileceğini gösteriyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
aşk, burclar, burcu, kadını, kova, kova burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kova Burcu Kadını Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:39
Koç Burcu Kadını Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 20 Ekim 2014 23:24
Boğa Erkeği - Kova Kadını Lilith Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Ekim 2014 16:04
Koç Erkeği - Kova Kadını Lilith Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Ekim 2014 15:38
İntihara kalkışan kadını polis başına bir kova su döküp yakaladı Seth Haber Arşivi 0 10 Eylül 2014 14:08