IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ekim 2016, 09:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
30 Ekim Akrep Burcunda Yeni Ay!




Başarmak için inanmak lazım!
Başarmak için inanmak lazım! Doğa ağır aksak tabiattaki yerini bulmaya çalışırken Pazar günü, 30 Ekim tarihinde 7 derecede Akrep burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniay kendi döngüsünü 28 günlük süreç içinde tamamlayacaktır. Güneş ile Ay’ın konumu yaşam alanlarındaki tüm olasılıkları masaya yatıracaktır. Yeni planlar için bireysel ataklarda başarı oranı artacaktır. Eğer bir konuda ilerlemek istiyorsan yeni ve yaratıcı yollar aramak eski alışkanlıklara ve kalıplara göre daha kolay olacaktır. Bu yüzden yeni ve taze bir görüş oluşuyor, havanın da yaşamlarında atmosferinde…
5 Soruda Yeniay!
Ne zaman?
30 Ekim Türkiye saati ile 19.38’de Akrep burcunda 5.evde gerçekleşecek.

Anahtar Kelimeler?
Türkiye’nin Güneş burcunda gerçekleşecek Yeniay ile empati, vicdan, sanat, spor, eğlence, ruhsal olarak iyileşme, umut, hayal, yardım gibi temaları gündeme taşıyor.

Ne Olacak?
Dünyayı, sevgi kurtaracak!

Eylül ayında yaşanan Güneş ve Ay tutulmaları maleik gezegenler olarak bilinen Mars ve Satürn’ün zorlu yönlerini öne sürdü. Bu yüzden geçmişi temizlemekle birlikte değişmek ve yarım kalan işler, kişilerin tavırları hep bir savaşçı refleksi ile zor sınavlardan geçip durdu. Ekim ayında Merkür ile Neptün kavuşumu doğruyu ve yanlışı ayırt etme konusunda nötr olmayı başarabilecektir. Maneviyatı bu açıdan olumlu etkilere sahip olması, kişinin değişim gösterirken girişeceği atılımlarda yalnız olmadığını gösterecek ve destekleyecektir.

‘Maddi konularda şans bir türlü yüzüme gülmedi’ diyenlere güzel haberler var!
Kendine has bir tarzı olan bu Yeniay’ın iletişimi yüksek, cesur ve konuşkan Jüpiter’in desteği ile yapıcı bir o kadar da uzun zamandır kazanamayanlara da usulca sokulan, güzel haberleri olacaktır. Takıp takıştıran, cazibelerine güç katan ateş etkisindeki bu döngüde kişilerin öne çıkan tarafları endamları değil, bastığı yeri titreten, büyümeye-çoğalmaya, konuşmaya ve tuttuğunu koparan zamanlar yaşayacaklarına ayrıca gösterecektir.

Yüreğinizi, sıkıntılardan arındırın!
Yaklaşık 4 hafta boyunca- 29 Kasımda gerçekleşecek Yeniay’a kadar- bu süreçte tazelenmek, yenilenmek için başlangıç yapmak istiyorsan verimli geçeceğini gökyüzü adına iletmeliyim. Eski alışkanlıklar ve inançlar her zamankinden daha rasyonel sorgulanmaya başlayacaktır. Klasik olacak belki ama bir liste tutmak için ideal zamanlarda olduğumuzu unutmayın.

Kimler ve neler gündeme gelecek?
Bu günlerde ruhsal aydınlanmaya o kadar ihtiyacımız var ki, kalıcı olan en büyük servetin huzur ve güven olduğunu dünya ve ülke olarak anladık. Hayatın her hangi bir alanında ruhsal başlangıç yapabiliriz. Bu yüzden siyasetçilere empati kurmak yaşanan pek çok açıyı tolere etmelerini de kolaylaştıracaktır. Mülteciler yeniden gündeme gelirken, sadece konuşulan konu dış yardımlar değil aynı zamanda afet yardım kuruluşları gibi oluşumlarda gündeme gelecektir. Devlet aracılığı ile derin araştırmalar, incelemeler, soruşturmalar, din toplum ayrımındaki zihinsel ve mistik çalışmalar, hayatın doğa ile uyumu, insanın kalıcı mutluluğu gibi araştırma konusu olabilecek her başlıkta bu dönem ve sonrasında konuşulabilir, yazılabilir… 5.ev aynı zamanda diplomatları, büyükelçiler ve hükümet temsilcileri, turizmi, spor camiasına dair meydana gelebilecek gelişmelerin habercisi.

En Çok Kimleri Etkileyecek?
Güneş ya da Ay burcu Boğa, Akrep, Aslan ya da Kova olan burçlar. Yeniay Güneş burcu Akrep olan Türkiye’yi de oldukça etkileyecektir.

5 maddede Yeniay!
  • Güneş, Merkür ile birleşiyor ve zihinsel faaliyetlerde iletişim odaklı olmayı kolaylaştıracaktır. Bu etkileşim evrakların düzenlenmesi, faturaların toparlanmasına, internet bağlantılı olan her türlü haberleşmenin kolay, net ve rahat akmasına rehberlik edecektir. Ayrıca iş fırsatları oluşması bu kanallar sayesinde artabilir. Pazarlama ve satış yapmak için ideal zamanlar olabilir.
  • Ay, Merkür ile kavuşum yapıyor, duygusal hassasiyetin yanında ruhsal olarak da değişime yol açacaktır. İnsanları anlamak, empati kurmak, aile üyeleri ile geçmiş hakkında konuşmanın tadına varılacaktır. Özellikle aile üyelerinden kadınların kendilerini ifade etmesi topluma ve sorumluluklarına karşı rol alması kolaylaşacaktır.
  • Güneş ile Neptün üçgen açı oluştururken, dünyadaki yerimizi daha derin düşünmeye başlıyoruz. Umutlarımız ile hayallerimiz birbirine karışmadığı sürece hedeflerimiz bize yardımcı olacaktır. Maneviyata bakış açımızda sahiplenici duygular aslında ego sahiplerine savaş açacaktır.
  • Ay, Neptün ile üçgen oluşturuyor, duygularımız ve hayal gücümüz yaratıcılığımızı duyarlı hale getirecek. İdeal olanı bulmak zor olmayacak; iş, aşk, eğitim gibi nerdeyse ruh eşi ile kavuşmak kadar bütünlük sağlayacaktır.
  • Merkür ile Neptün’ün ortaklaşmasında, iletişim becerilerin yanı sıra sevecen ve yumuşak etkiler karşılıklı çekiciliğin kazanmasını kolaylaştıracaktır. Jestler, aracı olmak, gözler çok şey anlatır edaları, duygulara ve yüreklere ince ayarlar kazandıracaktır. Neptün toplumun bilinç düzeyini ortaya koyarken, Merkür anlaşmaları, uzlaşmayı ve uluslararası toplantılar gibi konuları bu nezde ön plana çıkartabilir.
Yeniay’ın Burçlara Etkisi;
Koç; 8. evini etki altına alırken, koyduğun hedeflere odaklanmanı kolaylaştırıyor. Artık hiç kimse üzerinden baskı kurmaya hak sahibi olamıyor. Kendi menfaatlerini ön plana çıkartırken, aile toprakları, miras ve mal bölüşümü gibi konularda akılcı fırsatlardan yararlanabilirsin. Dost, düşman bu dönem belli olur diyerek doyurucu gelmeyen ilişkilere güle güle diyebilirsin. Kafanda ne istediğini oturtursan ideal olanı kazanırsın.

Boğa; ilişkilerinde yeni karar aşamaları gündemini değiştiriyor. Eskiye göre hayata bakış açın daha güçlü. Baskı oluşturan tüm ikili ilişkilere hoşça kal derken uzun zamandır bekâr olan Boğa’lar evlenmeye karar verebilirler. İş ortaklılarının artık fayda sağlamadığını düşünüyorsan yeni bir kariyer planı geliştirebilirsin.

İkizler; Yenilenme sürecin yeni başlamadı ancak bu döngü ile birlikte eksi çalışma, yaşama, beslenme alışkanlıkların eser kalmayacak. Kilo vermek, operasyon olmak, sağlıklı yaşamak ve ağır iş temposunu düzene sokuyorsun. Uzun zamandır aklında olan pozisyon değişikliği ve şehir değiştirmek gibi konular gündemine hareketlilik katacak.

Yengeç; evlat sahibi olmayı düşünenler için gayet olumlu bir süreç hakim….Aşk hayatında bazı sorunlar varsa yüzleşmeler de gerçekleşecektir. Önemli kişiler ile anlaşmalar, yeni kariyer planı oluşturmakta ön safhada olacaktır. Aile ilişkilerinde seni yoran tüm eski hesaplar sonsuza kadar kapanabilir. Eskisine göre daha tutkulu ve ikili ilişkilerde huzurlusun.

Aslan; güven ve sevgi ihtiyacı konusunda haksızlığa uğradığını düşünüyorsan artık eski hesaplar ile bir işin yok. Arkadaş çevren ve var olan düzeninde ki değişiklikler seni farklı çevrelere sokuyor ve yeni insanlar ile tanıştırıyor. Zekân ve yeteneklerin bu dönem ünlü olabilecek kadar parlak işler yapabileceğini vaat ediyor.

Başak; İş bağlantıları, iptal edilen sözleşmeler ve sözler aslında bir süredir psikolojik olarak geri planda durmana neden oluyordu. Ancak bu döngü ile birlikte değerin ve çalışkanlığın dürüstlüğün konusunda defalarca teyit alıyorsun. Para kazanmak artık senin için kaygı haline dönüşmüyor. Seyahatler ve iş için yapılacak yolculuklarda yeni fikirler edinerek geri dönüşler sağlayabilirsin.

Terazi; hayat insanı nereden nereye sürükler bu süreçte net görebildin. Patron olmak, emekçi olmak fark etmez bir süre önce statünü kaybettiğini düşünüyorsan geri kazanmak için elinde yeteri kadar done olacak. Yeni bir ev ya da hayalindeki model arabaya sahip olmak hiç zor olmayacak. Yeni aşklar ve hukuksal boyuta gelen evlilikler içinde korkmayacağın başlangıçlar oluşacak.

Akrep; burcunda gerçekleşecek Yeniay, 1.nci evin konularını etki altına alırken, hayata tutunmak ve tecrübelerden ders çıkartmak eskisine göre çok kolay olacak. Aşk ve huzur bir arada yaşanırken, eski dostluklardan yeni ilişkiler doğabilir. Yatırım yapmak için elindeki parayı değerlendirmen ya da borçlarını tahsil etmen gelecek için plan yapabilmeni sağlayacak.

Yay; Sorumluluklar, çalışma alanı, sağlık, rutin işler, kişisel gelişim ve detaylarla ilgili konuları vurgu yapacaktır. Özellikle de iş yerinde aniden istifa etmeye kalkabilir, yeter artık noktasına gelebilirsin. Bir şeyleri yeniden var etmek konusunda ruhsal kuvvetin yerinde olacak. Kavgacı değil ama lider ruhlu olduğunu herkese göstereceksin. Tuttuğunu kopartıyorsun.

Oğlak; duygusal olarak bağlı olduğun insanların hayatlarına daha fazla müdahale edebilirsin. Senden destek istemeleri gereken durumlar olabilir, kendinden çok onlara moral vermeyi tercih ediyorsun. Ortak kültür geliştirmek, kendini ve yaşam felsefeni paylaşmak bu günlerde dernek gibi faaliyetlerde aktif rol alabileceğini gösteriyor.

Kova; eğer yaşadığın yerden, evinden memnun değilsen ani bir kararla taşınmak isteyebilir; ya da ev içinde değişiklikler yapabilirsin. Korkularınla baş edebilmen ilişkilerini sağlıklı değerlendirebilmeni kolaylaştırıyor. İçini dökmek ve arkadaş ilişkilerine yeni bir perspektif kazandırmak sana da karşındaki kişilere de güven verecektir.

Balık; düş ve gerçeklerim korunmaya muhtaç derken bu Yeniay etkisi sana savunma alanlarının sahici olmadığını gösteriyor. Başarmak için başlamak lazım ve sen öncelikle aksi giden iş ilişkilerini ve mutsuz olduğun, kendini rahat hissetmediğin meselelerden arınıyorsun. Yeniden eğitim almak, evliliği yeniden denemek, yurtdışı bağlantılarını zorlamak gibi kararlar seni olduğundan daha farklı ve özel hissettirecektir.

Astrolog Zeynep Turan

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
30 ekim, akrep burcu, astroloji, burclar, yeni ay


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
16 Ekim Koç Burcunda Dolunay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 16 Ekim 2016 12:10
Mars Akrep Burcunda Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Ağustos 2012 16:31
Koç Burcunda Yeni Ay N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 22 Mart 2012 18:08