IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2017, 16:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mart Ayında Neler Oluyor?




2017 yılının bahar ayına merhaba derken, yeryüzü sakinleri olarak hareketli günlere giriyoruz. Gündelik hayatta birçok fırsatı yakalarken Şubat ayının yüksek dozunu ortadan kaldıran sinerjiye sahip olmak isteyeceğiz. Bilge akılların teknoloji ile sınavını vermeye hazırlandığı bu günlerde, doğa ve teknoloji bir arada rol alacak. Yeryüzü kabuk değiştirmeye başlarken aslında insanlıkta, reel hayatta değişimi ister istemez kucaklayacaktır. Mart ayına hareketli başlamamıza neden çok etken var. 26 Şubat’ta meydana gelen Güneş Tutulması ile başlayan gönüllere temizlik zamanı, yerini bir süre sonra ateş grubu etkisine bırakıyor. Nasıl mı? Venüs, Koç burcundayken Retro başlıyor. Üstelikte dönemsel olarak kendini rahat hissettiği bir döngüde Güneş karşısına Venüs geri hareketini alıyor. Adeta ilişkilere, amaçlara, hırslara bir nevi çomak sokabilecek etkileri oluşturacağını işaret ediyor.

Venüs Retro’su gönülleri kasıp kavuruyor.

2016 Aralık ayından beri değişime sahne açan gökyüzü, bu ay kararları ile yüreklere rehber olacak. Cesaret ve sakinlik nasıl bir arada durmaz ise içsel olarak ciddi anlamda çelişkiler yaşayabiliriz. 4 Marttan itibaren başlayan Venüs Retro’su 15 Nisan’a kadar kişisel hayatlara ve kariyer yaşamına çeki düzen vermeye çalışacaktır. Ancak burada kişisel tercihler ve tutumlar önemli olacak. Aniden alınan kararlar ve ani çıkışlar geri dönülmez hataları vurgulayabilir. Ya kalp ya da cam kırarız, köşemize oturup kara kara düşüne durdururuz. Bu yüzden iletişim konusunda temkinli olurken alıngan olmamak gerekecek. Ama ne mümkün, Merkür 14 Martta kadar Balık burcunda ayın ortasına kadar Venüs’ün geri hareketi etkisinde olacak. Şaşalı hayatları bir anda altüst edecek bir psikolojiye sokabilir. Yetenekleri ile isim yapmış kişileri önce bir güzel allayıp pullar sonra da büyük bedelli sınavlara tabii tutabilir. Bir dediği bir dediğini tutmayan insanlar, öfke ile ağlayanlar, abartılı hareketleri ile toplum önünde dikkat çekmek isteyenler için olağanüstü günler olabilir.

Etliye sütlüye karışmadan yaşamayı becerenlere gelsin…

İddialı işler ve hedefler için; ileriyi düşünen insanlara özel avantajlar sağlanacaktır. Güneş, Satürn'le iş birliği yaparak elverişli bir konuma gelebilir. Çalışma alanında en ileri teknolojilere ve radikal yeni yöntemlere ağırlık verilmesine tanık olabiliriz. Ancak her güzel şeyin birde yanılgısı vardır. Araya strateji giriyor ve programlı olarak siber etkiler ve hava sahasını ilgilendiren olayları tetikleyebilir. Çünkü 12 Martta meydana gelen Dolunay, Başak burcunda oluşurken 1965 ve 2007 yılında meydana gelen olayların bir benzerini meydana getirebileceğini işaret ediyor. Durum böyle iken kusursuz bir yaşam adına ödediğimiz bedelleri tartışabiliriz.

Herkes kendi alanında romantik cepheler oluşturabilir. Bu evrede gündelik yaşamda huzur ve sadelikten yana olmak için tolerans gösterebiliriz. Bu durum bazı insanları sinirini de bozabilir çünkü gökyüzü bir yandan hırsı ve rekabeti tetikleyen bir ruh halinde... Eleştiriler gündelik hayatta bir ok gibi kalbimizi yorabilir. Hele birde her şeyi unutalım kafasıyla alışveriş yapmaktan kendimizi alıkoyamazsak, eyvah eyvah... Ayın ortasından sonra ortak hesaplar, ortaklıklar, gündelik sorumluluklar tek tek masaya yatırılır. Bu süreçte kendine güvenmek, bildiğini okumak ve ısrarcı olmak yerine dinleyici olmayı da denemeliyiz.

İlişkiler açısından zorlu bir sınav var!

Yeni değil, iletişim bir süredir gökyüzünün prensi tarafından kontrol altında tutuluyor. Ancak Venüs ve Jüpiter gibi hayatlara renk katan gezegenler geri hareketine de başladı. Bu durum bir yandan yüksel kaliteyi tetiklerken beklentileri de arttırmaya neden oluyor. Bir türlü ortak noktada buluşamamak gittikçe ilişkileri gerebilir; evliler, evlenmek üzere olanlar, yeni çiftler, uzun soluklu ilişkiler, iş ortaklıkları, grup çalışmaları, ortak miras, organizasyonlar, sanat ve edebiyat alanlarında, komşu ülkeler gibi konularda sınırlar, ihlaller, hukuksal ve bütçe meseleleri gündeme gelebilir. Bu süreçte karar mekanizmasında öne çıkmak isteyenleri ciddi sorumluluklar bekleyebilir. İnsanların fikirlerini almadan kararlar almak ve “doğru yol budur” gibi buyurgan söylemler sert diyaloglara neden olabilir.

Göksel liderler, dünya liderlerine karşı!

Kişilerarası çatışmaları çözme süreci 20 Marttan itibaren Güneş etkisiyle mücadeleci ve hareketli bir havaya girebilir. Güneş, Koç döngüsüne geçerken savaşçı, tuttuğunu koparan, aldığını alıp götüren ama arkasına pek bakmayı akıl etmeyen bir etkiye girecektir. Ateş unsurları artık sinerjisini yavaş yavaş toprağı da hareketlendirmeye başlıyor. Mevsim uyanırken; haklar, haklı olanlar, ortak çıkarlar, kariyer ve para, kişisel tercihler, estetik görünüm, diyet, spor gibi unsurlar öne çıkabilir. Dünyanın önemli şirketleri, söz sahibi CEO’lar ya da patronlar üzerine yapılan ticari oyunları basına taşırken, uluslararası arenada markaların rekabeti gibi konuları gündeme gelebilir. Estetik, yaşamdan zevk almak, lükse düşkünlük, biraz tatil havasına girmek gibi baharın güneşine aldanılan günler de oluşabilir.

26 Martta Merkür, Uranüs kavuşumu Koç etkisinde meydana gelirken, bu iki kendine has gezegeni karşı karşıya getiriyor. İletişimi ve toplumu bir araya getiren siyasi anlaşmazlıkları ve toplumsal bazı baskıları işaret edebilir. Asker, hava sahası, komşu ülkeler, teknoloji gibi koşulları ve anlaşmaları bir araya getirmeye çalışanlara da elbette kucak açabilir ancak sistemleri ve beraberinde ki siyasi arenaları da kaosa sürükleyebilir.

Yeniay, para piyasasını sallayan skandalları işaret edebilir.

Hemen ardından meydana gelen Koç burcundaki Yeniay, 28 Martta meydana gelirken karar vermeye, girişimde bulunmaya ve değişime yüreklendirebilir. Yeniay sırasında Mars sabit burçta ilerliyor bu yüzden finansal kaynaklar ve para odaklı konular gündeme gelebilir. Özellikle dünya piyasaları açısından önemli bir süreci tetikleyebilir. Siyasi gelişmeler dolar ve altın değerinde ani inişleri ve çıkışları oluşturabilir. Unutmayalım! 15 Nisan’a kadar Venüs Retro hareketine devam edecektir. Bu dönemi kapsayan günler içinde evlilik, ilişkiler, ayrılıklar, kopuşlar, yeni ilişki teklifleri konusunda bir parça daha gözlemci olmalıyız.

Zeynep Turan

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2017, astroloji, burclar, gökyüzü, mart, mart ayı, neler oluyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mart Ayında Burçları Neler Bekliyor? Zen Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Mart 2013 13:03
EverQuest Mart Ayında Bedava Oluyor! KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 31 Ocak 2012 15:42
İnternette 60 saniyede neler oluyor neler! Mutlaka Okuyun. DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 27 Aralık 2011 19:02