IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2017, 20:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hangisi Gerçek Burcum ? Doğduğum Gün mü, Doğmam Gereken Gün mü?




Astroloji-severler iyi bilirler ki, doğum bilgilerimiz çok önemlidir. Hem burcumuzu belirlemek, hem de doğum haritasının hazırlanıp, analizinin yapılması için doğum tarihimiz,saatimiz ve doğum yerimiz demirbaş niteliğindedir.

Herkes doğduğu günü baz alarak burcuna bakar. Ancak “acaba ana rahmine düştüğüm gün mü aslında benim doğum günüm?”, “ben sezeryan yöntemi ile dünyaya gelmişim, doğum zamanımı doktor belirlemiş, acaba normal doğsaydım doğacağım gün mü doğum günüm olmalı?”, “burcum değişir miydi?”, “çocuğumun sezaryan doğum zamanını değiştirerek, kaderini değiştirebilir miyim?” gibi sorular da neredeyse herkesin aklına geliyor.

Peki gerçekten; Hangisi gerçek burcumuz?

İlk olarak, gerçek burcunuz ana rahminden çıkıp, dünyaya geldiğiniz anda, Güneş hangi takım yıldızı üzerinden geçmekteyse, o takım yıldızı sizin burcunuzdur. Örneğin bugün saat 15:30’da dünyaya geldiniz. Güneş Zodyak kuşağının Yay takım yıldızı üzerinden geçmekte, sizin burcunuz Yay olur.

Ana rahmine düştüğünüz an, tabi ki çok kutsal ve özel bir andır. Yine kalbin oluştuğu ve atmaya başladığı an da öyle. Astrolojik olarak bu anlar, geçmiş karmanızın incelenmesi için bir veri oluşturabilir. Ancak ana rahminde olduğunuz sürece, annenizin karmasına, annenizin doğum haritasındaki etkilere dahilsinizdir. Sizi o an dünyaya getirmek, annenizin kaderindedir.

Burcumuzu belirlemek ve doğum haritamızı oluşturmak için önemli olan, bizim dünyaya geldiğimiz andır. Çünkü bizim bu dünyadaki karmamız, biz bir birey olduğumuzda, annemizden ayrılmış bir varlık olduğumuzda başlar. Astrolojik olarak doğum, anne rahminden çıktığımız andır.

Astrolojik olarak bazı kabuller vardır…

Astrolojik olarak bazı kabuller vardır. Bu kabullerden bir tanesi de, her ruhun kendi karmasına uygun bir yol seçtiğidir. Astrolojik olarak bu yol sizin doğum haritanızdır. Yani gününü ister doktor belirlesin, ister beklenenden erken doğmuş olun, ister daha geç doğmuş olun, mutluka ruhunuz sizin karmanıza uygun bir zamanda dünyaya gelmiştir. Hiçbir doğum, doktorla belirlenen bir tarihte bile gerçekleşse, planlanan bir anda olmaz. Her ruh dünyaya gelmek istediği saati kendi belirler. Doğum haritasında, bir dakikanın bile önemi vardır. Gezegenler ve evler değişmese bile, açılar değişir.

Doğum haritası ızdırari kaderdir. Onu değiştirmek mümkün değildir. Bize ait tüm potansiyeller bu haritada gizlidir. Yaptığımız seçimler ve özgür irademizle aldığımız kararlar ise ihtiyari kaderdir.

Özetleyecek olursak…

Gerçek burcumuz, dünyaya geldiğimiz an Güneş’in üzerinden geçtiği takım yıldızıdır. Burcumuzu belirleyen basit olarak doğduğumuz gündür. Güneş geçiş dönemlerinde doğan kişilerin (örneğin 20 Mart, 21 Aralık, 22 Haziran vb.) ise efemeristen doğum saatleri dikkate alınarak hangi burç olduklarına bakılır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ, burcum, doğduğum, doğmam, gercek, gereken, gÜn, gün mü, hangisi,


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sokaklarda Yaşayan Hayvanlar Hakkında Bilmeniz Gereken 15 Gerçek EyLuL Hayvanlar Alemi 0 13 Ekim 2016 18:45
Kadınların Aşk Hakkında Bilmesi Gereken 8 Gerçek N999 Ah Kadınlar 0 17 Nisan 2012 17:20
Hangisi Gerçek Kadın? Kralice Ah Kadınlar 1 16 Aralık 2008 09:37