IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2017, 21:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ekim 2017 Gezegen Hareketleri




EKİM 2017 GEZEGEN HAREKETLERİ

2 Ekim’de Mars Plüton üçgen açısı meydana geliyor. Yeniden yapılandırılmak istediğimiz işler için harekete geçebilir, gücümüzü etkin bir şekilde kullanarak bizi zorlayan ve güç gerektiren işlerin üstesinden gelebiliriz.

3 Ekim’de Venüs Plüton üçgen açısı meydana geliyor. İlişkilerle ilgili konulara daha derin bakabilir, bize güç veren ve duygularımızda köklü değişimlere neden olabilecek etkileyici beraberlikler yaşayabiliriz.

5 Ekim saat 21.40 da 12 derece Koç burcunda Dolunay meydana geliyor. Koç burcunun enerjisiyle daha bireysel davranmaya yatkın olabileceğimiz bu günler olayların her iki yönünü de değerlendirerek adaletli olmaya özen göstermeli, rekabet etme ve risk alma isteğimizi dengeli kullanmaya çalışmalıyız.

Aynı gün meydana gelen Venüs Mars kavuşumu ikili ve sosyal ilişkilerle ilgili konuların gündemde olacağını, beraberlikleri sağlıklı bir zemine oturtmak ve pürüzleri gidermek için yeni girişimlerde bulunabileceğimizi vurguluyor.

8 Ekim’de Venüs Satürn karesi ile Güneş Merkür kavuşumu meydana geliyor. İlişkilerimize kuşku ve endişeyle yaklaşabilir, mesafeli ve kontrollü olmaya çalışırken gergin ve soğuk bir etki yaratabiliriz. Duygusal baskılar karşısında esnek olamaya çalışmalı, tarafsız bir duruş sergileyerek kendimizi açık ve doğru ifade etmeliyiz.

9 Ekim’de Merkür, 10 Ekim’de Güneş Plüton’la kare açıyla irtibat kuruyor. İletişim konularında dikkatli olmamız gereken bu gün sert ve baskıcı söylemlerde bulunabilir, güç savaşlarına girebiliriz. Israrcı olmak yerine diplomatik bir tavır sergilemek sert tartışmaları önleyebilir.

10 Ekim’de Jüpiter 8 Kasım 2018 tarihine kadar hareketini sürdüreceği Akrep burcuna geçiyor. Bu dönem ortaklaşa paylaşımları değerlendirerek daha fazla büyüme ve gelişme sağlayabilir, gizli ve gizemli konulara yönelerek yeni bilgiler ışığında ufkumuzu genişletebilir, dini ve felsefi konulara daha derin bakarak hayat görüşümüzde bir dönüşüm ve canlanma yaratabiliriz.

11 Ekim’de Mars Satürn kare açısı meydana geliyor. Baskılayıcı etkiler karşısında kaygı ve çekimserlik duyabilir, enerjimizi verimli kullanmakta zorlanabiliriz. Sağlam adımlarla yol almak isterken detaylarda takılıp kalmak girişimlerimizden istediğimiz sonucu almaya engel olabilir.

13 Ekim’de Merkür Satürn altmışlık açısı meydana geliyor. Sabır, konsantrasyon ve ciddiyet gerektiren konularda çalışmalar yapabilir, yapıcı bir üslup sergileyerek akılcı ve sağlam kararlar alabiliriz.

14 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. İlişkilerle ilgili konularda uyum ve dengeyi yakalama arzusuyla diplomatik ve uzlaşmacı olabilir, evlilik ve ortaklık konularına sıcak bakabiliriz. Ayrıca, estetik, güzellik ve sanatla ilgilenerek yaşamı daha keyifli hale getirebilir, sosyalleşerek paylaşımlarımızı arttırabiliriz.

15 Ekim’de Merkür Uranüs karşıt açısı meydana geliyor. Ani karar değişikliğine gidebilir, fikir tartışmalarına çekilebilir ve isyankar söylemlerde bulunabiliriz. Kırıcı ve koparıcı bir üslup sergilemek yerine barışçıl olmaya çalışmakta yarar var.

16 Ekim’de Güneş Satürn altmışlık açısı meydana geliyor. Sistem, disiplin ve sabır gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sorumluluk anlayışımız, adil ve yapıcı tavırlarımızla ön plana çıkabiliriz.

17 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Kararlı ve hırslı olabileceğimiz bu dönem kontrol altında tutmak istediğimiz işler için yeni stratejiler geliştirebilir, derinleşen düşüncelerimiz ve yükselen sezgilerimizle olayların görünmeyen yönlerini fark edebiliriz.

18 Ekim’de Merkür Jüpiter kavuşuyor. Zihinsel konularda yüksek bir performans gösterebilir, derin araştırmalar yapabilir, fırsatları değerlendirerek iletişim alanında başarılı olabiliriz.

19 Ekim saat 22.12 de 26 derece Terazi burcunda Yeniay doğuyor. Bu dönem başlatacağımız işlerde ikili ve sosyal paylaşımları önemseyerek ortak çalışmalar yapabilir; uyum, ahenk ve estetiği yakalama arzusuyla sanatsal ve artistik alanlara yönelebiliriz.

Aynı gün Güneş Uranüs karşıt açısı meydana geliyor. Farklı, özgür ve yenilikçi yanımızı ortaya koymak ve bağlarımızdan kurtulmak isteyebiliriz. Beklenmedik gelişmeler ve ani yön değişiklikleri gerginliklere neden olabilir.

22 Ekim’de Mars Terazi burcuna geçiyor. Bu dönem davranışlarımızda diplomatik olmaya, denge, uyum ve adaleti sağlamaya dikkat edebilir, ikili ve sosyal ilişkilerimizi geliştirerek ortaklaşa girişimlerde bulunabiliriz. Ancak Mars’ın zarar gördüğü burçta bulunması zaman zaman doğru tepki vermekte zorlanabileceğimizi ve kararsız kalabileceğimizi de göstermekte.

23 Ekim saat 08.15 de Güneş Akrep burcuna geçiyor. Bu dönem azim, direnç, sabır, tutku ve ısrarcılığın ön plana çıkacağını; gizem, sezgisellik ve derine inme arzusunun artacağını söyleyebiliriz.

24 Ekim’de Merkür Neptün üçgen açısı meydana geliyor. Duygusal kararlar vermeye açık olacağımız bu gün hayal gücümüz, yaratıcılığımız ve sezgilerimiz bize destek olabilir. Manevi ve sanatsal alanda derinleşebilir, ilham ve yaratıcılık gerektiren konularda verimli olabiliriz.

26 Ekim’de meydana gelen Güneş Jüpiter kavuşumu özgüvenimizin artacağını ve beklentilerimizin yükseleceğini gösteriyor. Şansın da bizden yana olacağı bu gün bizi daha iyiye ve daha ileriye taşıyacak fırsatları sezip, değerlendirmeye alabiliriz.

28 Ekim’de Venüs Plüton kare açısı ile Merkür Plüton altmışlık açısı meydana geliyor. Beraberliklerin yeniden yapılandırılması aşamasında kararlı bir şekilde fikirlerimizin arkasında durabilir, ilişkileri zorlayan ve gerilim yaratan olayların önüne geçebiliriz.

EKİM 2017 GEZEGEN HAREKETLERİ-Liste

KAVUŞUM

3 Ekim Ay-Neptün

5 Ekim Venüs-Mars

6 Ekim Ay-Uranüs

8 Ekim Güneş-Merkür

10 Ekim Ay-Venüs

17 Ekim Ay-Mars

18 Ekim Ay-Venüs

18 Ekim Merkür-Jüpiter

19 Ekim Ay-Güneş

20 Ekim Ay-Jüpiter

20 Ekim Ay-Merkür

24 Ekim Ay-Satürn

26 Ekim Ay-Plüton

26 Ekim Güneş-Jüpiter

31 Ekim Ay-Neptün



UYUMLU AÇILAR

ÜÇGEN


2 Ekim Mars-Plüton

2 Ekim Ay-Jüpiter

3 Ekim Venüs-Plüton

6 Ekim Ay-Satürn

8 Ekim Ay-Plüton

8 Ekim Ay-Mars

8 Ekim Ay-Venüs

10 Ekim Ay-Güneş

10 Ekim Ay-Merkür

11 Ekim Ay-Jüpiter

12 Ekim Ay-Neptün

15 Ekim Ay-Satürn

15 Ekim Ay-Uranüs

16 Ekim Ay-Plüton

21 Ekim Ay-Neptün

24 Ekim Merkür-Neptün

24 Ekim Ay-Uranüs

27 Ekim Ay-Mars

29 Ekim Ay-Venüs

30 Ekim Ay-Jüpiter

30 Ekim Ay-Güneş

31 Ekim Ay-Merkür



ALTMIŞLIK

2 Ekim Ay-Satürn

2 Ekim Ay-Uranüs

4 Ekim Ay-Plüton

7 Ekim Ay-Neptün

11 Ekim Ay-Uranüs

12 Ekim Ay-Mars

13 Ekim Merkür-Satürn

13 Ekim Ay-Venüs

14 Ekim Ay-Güneş

15 Ekim Ay-Merkür

15 Ekim Ay-Jüpiter

16 Ekim Güneş-Satürn

19 Ekim Ay-Satürn

21 Ekim Ay-Plüton

22 Ekim Ay-Mars

23 Ekim Ay-Venüs

25 Ekim Ay-Güneş

25 Ekim Ay-Jüpiter

26 Ekim Ay-Neptün

26 Ekim Ay-Merkür

28 Ekim Merkür-Plüton

29 Ekim Ay-Satürn

29 Ekim Ay-Uranüs

31 Ekim Ay-Plüton



SERT AÇILAR

KARE


4 Ekim Ay-Satürn

6 Ekim Ay-Plüton

8 Ekim Venüs-Satürn

9 Ekim Merkür-Plüton

10 Ekim Ay-Neptün

10 Ekim Güneş-Plüton

10 Ekim Ay-Mars

10 Ekim Ay-Venüs

11 Ekim Mars-Satürn

12 Ekim Ay-Güneş

12 Ekim Ay-Merkür

13 Ekim Ay-Uranüs

13 Ekim Ay-Jüpiter

17 Ekim Ay-Satürn

19 Ekim Ay-Plüton

23 Ekim Ay-Neptün

25 Ekim Ay-Mars

26 Ekim Ay-Venüs

27 Ekim Ay-Uranüs

27 Ekim Ay-Jüpiter

28 Ekim Ay-Güneş

28 Ekim Venüs-Plüton

29 Ekim Ay-Merkür



KARŞIT

4 Ekim Ay-Venüs

4 Ekim Ay-Mars

5 Ekim Ay-Merkür

5 Ekim Ay-Güneş

7 Ekim Ay-Jüpiter

10 Ekim Ay-Satürn

12 Ekim Ay-Plüton

15 Ekim Merkür-Uranüs

16 Ekim Ay-Neptün

19 Ekim Güneş-Uranüs

19 Ekim Ay-Uranüs

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2017, ekim, gezegen, hareketleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Temmuz 2017 Gezegen Hareketleri Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Temmuz 2017 00:45
Haziran 2017 Gezegen Hareketleri Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Haziran 2017 09:02
Mayıs 2017 Gezegen Hareketleri Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 06 Mayıs 2017 13:34
Nisan Ayı Gezegen Hareketleri N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 25 Mart 2012 01:46
Mart Ayı Gezegen Hareketleri N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 07 Mart 2012 08:02