IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ekim 2017, 17:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Barış için savaşma dönemi




Mars 23 Ekim itibari ile Terazi burcuna giriş yapacak ve bu burçta 9 Aralık tarihine kadar seyahat edecek. Terazi ve yükselen Terazi burçları elbette biraz zorlayacak. Salon insanı çizginizden çıkaracağı kesin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şimdi önce Mars'ın Terazi burcu etkilerinden, akabinde Türkiye üzerindeki etkilerinden ve en sonunda da tüm burçlar üzerindeki etkilerinden bahsedelim…

Astrolojide Mars, gücün ortaya konduğu, enerji sarf edilen ve mücadele edilen koşulları ifade eder. Malefik yani kötücül olarak nitelendirilen bu gezegen savaşları, düşmanlıkları, silahları, cesaret gerektiren işleri, rekabeti, fiziksel olarak harcanan enerjiyi, kas yapısını, cerrahi müdahaleleri, agresyonu, hızı, cinselliğin dürtüsel taraflarını, öfke, cinayet gibi konuları temsil eder. Bireysel haritalarımızda Mars nerede ise harekete geçtiğimiz yer orasıdır ve transitler değerlendirilirken, haritalarımızın hangi noktasına düşüyor ise o alanlarla ilgili mücadele etmemiz gereken yerlere işaret eder. Yalnız Mars'ın Terazi burcundaki seyri ekstra önemlidir. Çünkü Mars Terazi burcunda ZARARLI yerleşimdedir. Mars ortaya koyması gereken yukarıda saydığım özellikleri doğru ve etkin bir şekilde ortaya koyarken zorlanacağına, sorunlar ve problemleri ortaya çıkaracağına işaret etmektedir. Bu da savaşmak isteyen MARS diplomasi getirmek isteyen TERAZİ sembolikleri ile sürekli çatışma halinde olacaktır demektir.

– Mars Terazi burcunda iken diplomasiden pek bahsedilemez. Keza kibarlık da ikinci planda kalır. Uzlaşmak ve barış ortamı sağlamak her zamankinden çok daha zor bir hale gelir.
– Mars Terazi burcunda iken tüm ikili ilişkiler ve ortaklıkları ilginç bir süreçten geçirecektir. Ortağınız veya partnerinizle orta noktada buluşmakta genel anlamda zorlanabilirsiniz. Ay biz çok iyi bir çiftiz, hiç kavga etmeyiz, ortağımla nazar değmesin birbirimizi harika tamamlarız temalı tüm ilişkiler krizler yaşamaya hazırlanmalarını tavsiye ederim.
– Eğer çevrenizdeki insanları sürekli idare eden bir tipseniz, bu dönemde artık sizin de sabrınız taşabilecek ve insanları idare etmek çok zor bir hale gelebilecektir.
– En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Mars Terazi burcunda iken kararlı bir hal almanız gerekmektedir.
– Mars ameliyatları, kazaları ve hastalıkları sembolize eder. Özellikle omurga, üreme organları, böbrekler, kalça, bel kısmınıza bu dönem dikkat edin. Bu dönem hastanelerde bu bölgelerin operasyonları çok daha fazla olabilir. Tabii ki bel bölgenizi inceltmek ve girişimlerde bulunmak için aslında iyi bir dönemdir diyebiliriz.
– Mars Terazi burcunda iken elbette bazı bölgeler, sıkıntılı bölgeler olarak ilan etmekte pek yanlış olmaz. Özellikle yel değirmenlerinin olduğu bölgeler, kereste fabrikaları, avcılıkla ilgili yerler yangın, yıldırım düşmesi, büyük kazaların olabileceği bölgeler olarak nitelendirilebilir.

– Bu yerleşimin belki de en hoş tarafı, genelde hayatta ikinci planda kalmayı tercih eden kişileri mecburen ön plana çıkmaları konusunda motive edecektir.
– Mars Terazi burcunda iken en çok boşanma, boşanma davalarının gündeme geleceği, boşanma davalarında artış, aile içi şiddette artışların çoğalmasını beklemek pek de yanlış olmaz.
– En büyük gerginlikler, problemler, büyük kavgalar, set müdahaleler, hukukla ilgili konularda, hukukla ilgili kararlar sonucu ortaya çıkabilecektir. Özellikle bu dönem avukatlar, politikacılar, estetisyenler, güzellik uzmanları, diyetisyenler için pek de karlı bir süreç olmayabilir. İşleri zarar görebilir, bu konularda nahoş haberler sık sık gündeme gelebilir. Keza her türlü hakemlerin aktif görev yaptığı konularda oldukça zorlayıcı durumlar oluşabilir. Özellikle de futbolda!
– Mars bu burçta iken tüm diplomatik ilişkiler zarar görmeye eğilimlidir. Pek de hadi gel otur konuşalım sorunları çözelim yerine, hadi hazırlan kavga etmeli, savaşmalıyız enerjisi hakim olacaktır. Barış istiyorsan önce savaşmalısın aslında tam da bu geçişe uygun bir cümle olacak.
– Mars Terazi sürecinde eğer ki bir ilişki veya ortaklığı sonlandıracaksanız, bunu düşmanca yapılmaması gerektiğini vurgulamaktadır.
– Daha uyumlu, daha adil, daha sosyal, daha yaratıcı bir dünya için belki de daha çok mücadele ve güç gerekiyordur kim bilir? Sonuçta Terazi bu temaları sembolize ettiğinden dolayı, Mars tüm mücadeleyi bu konular için ve bu konuların daha iyi işlenebilmesi için verilmesi için sağlayacaktır.

– Bu enerji, azınlık hakları, kadın hakları, kadın işçi hakları, işçi hakları ve bireysel haklarını iyileştirmek için yardımcı olabilir. Bu konularda ilk etapta gözümüze çarpacak olan mücadele ve stresli durumlar olsa da amaç bu konuların iyileştirilmesi yönünde olabilir.
– Mars’ın Terazi burcunda olması sadece kendimiz için değil, başkalarının hak ve özgürlükleri için de harekete geçmek demektir.
– Mars Terazi burcunda iken büyük barış harekatı, böyle bir oluşum, organizasyon, yapılanma durumu söz konusu olabilir.
– Bu süreçte özellikle politikacılar ve sanatçılar büyük risk altında olacak. Özellikle özel hayatların deşifre edilmesinden dolayı zarar görebilir, büyük skandallar söz konusu olabilir. Politikacıların sağlıkları ile ilgili çok olumsuz, haberler, kayıplar söz konusu olabilir. Yargının ve adaletin yara alacağı bir süreç demek pek de yanlış olmaz.
– Tayfun, kasırga güçlü rüzgarlar yüzünden zarar görebilecek olan yerler olabilecektir. Uranüs/Mars etkileşimi zamanları keza özellikle uçak kazaları çok sık gündeme gelebilir.

Gergin tarihlerden bahsedelim şimdi de biraz. Mars'ın Terazi burcundaki sürecinde hak, hukuk ve adalet için seslerin çok daha fazla yükseleceğini, eşitlik için savaşılacağını gösteriyor. Tabii buradaki savaşma hali baltalarla silahlarla değil, Terazi burcunun naif ve diplomatik hali ile meydana gelecektir. Mars/Uranüs/Plüton arasında T-kare dediğimiz çok sert bir açı kalıbı meydana gelecek. Bu gerçekten çok zor bir etkidir arkadaşlar! T-kareler büyük zorlanmaları gösterir. Büyük toplumsal olaylar, ayaklanmalar, uçak kazaları, felaketler denebilir. Yazarken bile içim titredi gerçekten. Lakin artık huzura, barışa, sukuta ve sakinliğe ihtiyacımız var. Gökyüzünde meydana gelen T-Kare, tabii ki Türkiye üzerinde başka konuları da tetikleyici etki yapacaktır. En önemlisi Türkiye'nin doğusu ile ilgili düşünülen projelerin hız kazanması şeklinde yorumlamak pek de hata olmaz.

TÜRKİYE ÜZERİNDEN ETKİSİ

Mars Türkiye'nin 4. evinde seyahat etmektedir. Politik astrolojiye göre 4. ev, halkın güvenliği, toprak bütünlüğü, tarım, tarıma ait alanlar, vatanseverlik, taş ocakları, madenler, depremler, heyelanlar gibi konuları temsil etmektedir. Bu alandan geçecek zararlı yerleşimdeki Mars, 23 Ekim – 9 Aralık terör konularında olumsuz gelişmeler, maden ocaklarında sıkıntılar, bombalama, patlama olayları, deprem riskini de gündeme getirmektedir. Keza Mars'ın Terazi burcundaki yolculuğu bir miktar muhalefet partisinin elini güçlendirecek olsa dahi, muhalefetin kendi içinde çatışmasına, istifalara neden olabilecektir. Türkiye açısından özellikle, muhalefeti oldukça sert bir kış bekliyor diyebiliriz. Türkiye'nin muhalefeti simgeleyen bölgesinden geçecek olan Mars muhalefetin kendi içinde uzlaşma sorunları, sistem ve düzen değişimini, parti içi önemli isimlerin istifa haberleri gündeme gelebilir.

Mars'ın Terazi burcundaki hareketi bazen geç gelen adalete de işaret edebilir. Bir önceki Mars'ın Terazi burcunda seyahat ettiği dönemde (2013 Aralık – 2014 Temmuz) Ergenekon kapsamında içeride olan albay serbest bırakılmıştı. İlker Başbuğ tahliye edilmişti. Türkiye için ülkece sakinliğimizi korumamız, sabır ve tevazuyu elden asla bırakmamız gereken günlerdeyiz. 9 Aralık tarihine kadar Türkiye için gerçekten çok kadersel bir süreçten geçecek. Bu dönem alınacak her politik karar, atılacak her adım 2018'in genelini etkileyecek. Umuyorum ki toplumsal ruh sağlığımızı kötü bir seviyeye taşıyacak bir adım atılmaz.

Bu meydana gelecek T-kare oldukça zorlayıcı, halkın huzurunu kaçırıcı gelişmeler demektir. Hem muhalefet ve iktidar hem diplomatik ilişkiler içinde olduğumuz kimseleri simgeleyen konular oldukça sert etkiler altında. Bu etki özellikle muhalefet içinde deprem etkisi yaratabilir. İlginç transferlerle karşılaşabiliriz.

Sevgiler…
Dinçer GÜNER

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
23 ekim, astroloji, barış, mars, savaş, terazi burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
“Iraklı güçler savaşma isteği göstermedi” Lucifer Haber Arşivi 0 25 Mayıs 2015 12:18
Savaşma gücü Ecrin League Of Legends 0 15 Kasım 2013 14:39