IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sır

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Nisan 2018, 10:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burcunuza Göre Nasıl Bir Arkadaşsınız?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Arkadaşlık ilişkilerinde insanın kendine bakabilmesi zordur. Bir de, burcunuzun perspektifinden bakın, acaba nasıl bir arkadaşsınız?
Koç
Koç’un arkadaşları söz konusu olduğunda çeşitlilik en iyisidir, arkadaş çevresini tamamlamak için bir dizi farklı kişiliğe ihtiyaç duyar. Koçlar vefalıdırlar, ancak sadece eşit derecede enerjik ve ona yetişmeyi başarabilenler uzun vadeli arkadaşlıkları hak ederler.
Boğa
Bir Boğa arkadaşınız olduğunda, bu ilişki bir ömür boyu sürecektir. Onlar her zaman vefalı ve fedakâr arkadaşlardır. Aslında Boğa için birçok arkadaşlık çocuklukta başlar ve başkalarına verdikleri vaatleri çok ciddiye alırlar.
İkizler
İkizler konuşmayı ve başkalarından edindikleri bilgiye ulaşmayı sever. Açık bir konuşma akışı olmadan İkizler, ilgisini çok çabuk kaybedecek, entelektüelliğine uyabilenler ile uzun süreli arkadaşlıkları olacaktır.
Yengeç
Arkadaşlık söz konusu olduğunda, Yengeç aile yükümlülükleri ile çelişmemek şartıyla neredeyse her zaman yardımcı olmaya hazırdır. Arkadaşlıklara ve anılara saygı gösterir, vefalı bir arkadaştır.
Aslan
Aslanlar, neredeyse herkesle rahat edebilme yeteneğine sahip, güçlü ve kendine güvenen kişiliklerdir. Yakın arkadaşlar, Aslan’ın enerjisine ayak uydurabilme yeteneği ve güçlü bir onur duygusu ve bireysel değerleri için seçilir.
Başak
Başaklar duygularını göstermeyi pek bilmezler ve davranışları ile göstermeyi tercih ederler. Bir sorununuz olduğunda o, gerekli olan her şeyi yapacaktır. Tavsiyede mükemmel, problem çözücüdürler
Terazi
Onlar, etrafında bir uyum havası yaratmanın yolunu bilirler ve bu gerçek bir beraberliktir. Terazi, mükemmel bir arkadaştır. Geç ve kararsız olsalar dahi, olay mahallinde olduktan sonra yardımcı olmak için hazırlardır.
Akrep
Akrepler, zeki, entelektüel, esprili ve rahat olan arkadaşları tercih ederler. Gerçekten sıkı bağlar oluşturmak biraz zaman alabilir, ancak hak ettiklerinde gönülden bağlanırlar.
Yay
Yaylar, dünyadan çeşitli arkadaşlar edinerek, yaşam ve kültür üzerindeki çeşitli zevkleri alarak beslenirler. Herkesle kolaylıkla arkadaş olurlar ve yıllar boyunca sadık kalırlar.
Oğlak
Güçlü zekâ ve mizahı bir araya getiren Oğlak, arkadaş olarak seçtikleri kişiler için mükemmel bir hazinedir. Çalışma değerleri konusunda dürüst, sadık ve benzer düşünen insanlarla kendilerini çevreleyeceklerdir.
Kova
Kovalar arkadaşlarında yaratıcılık, zekâ ve dürüstlük ararlar. Derin hassas ve tedbirli bir Kova için yakınlık, savunmasızlık anlamına gelir. Gruplar halinde harika olsa da, yakın arkadaşlık edinmesi biraz zaman alır.
Balık
Sadık, özverili, destekleyici ve merhametli Balık için büyük ya da küçük, aile ya da arkadaş için bir tehlike ortaya çıktığında, işleri daha iyi hale getirmek için mümkün olan her kapasitede olacaklardır.










Yengeç
Arkadaşlık söz konusu olduğunda, Yengeç aile yükümlülükleri ile çelişmemek şartıyla neredeyse her zaman yardımcı olmaya hazırdır. Arkadaşlıklara ve anılara saygı gösterir, vefalı bir arkadaştır.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019 burç yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nasıl bir arkadaşsınız ? Sır IF Ekstra 3 16 Ağustos 2020 09:30
Burcunuza göre annelik Sim Kadın Sağlığı 1 14 Mart 2013 14:45
Burcunuza göre saç rehberiniz Zen Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 19 Aralık 2012 13:16
Burcunuza Göre Yüzük... Kralice Ah Kadınlar 6 09 Mayıs 2008 23:21
Burcunuza Göre Masaüstünüz CyberNeaT Burçlar, Fallar ve Kehanetler 22 31 Ekim 2007 20:55