IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2018, 13:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkizler burcunda Yeni Ay haftası: Çenemizin bağı çözülüyor!




Bir taraftan Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak akabinde ilişkileri sembolize eden Venüs ise Aslan burcuna geçecek ve haftanın finali ise İkizler burcunda Yeni Ay olacak. Peki bu hafta burçları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Bir taraftan Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak akabinde ilişkileri sembolize eden Venüs ise Aslan burcuna geçecek ve haftanın finali ise İkizler burcunda Yeni Ay olacak.
Dışa dönük iletişim modelinden, içe dönük iletişime geçiş yaparken, ilişkilerin beslenme kaynağı ise sükse, gösteriş ve ego tatmini üzerine kurulu olacaktır.


Haftanın finalini, İkizler burcundaki Yeni Ay ile yapıyoruz. Düşüncelerimizi organize etmek pek de kolay olmayacak, aldığımız kararların sürekli değişeceği bir Yeni Ay bizleri bekliyor.

Koç: Bu dönem geleceğe yönelik planlar yapmak ve bu planları nasıl uygulayacağınızı organize etmek için güzel bir süreç! Bu Yeni Ay etkisi ile beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat!

Boğa: İletişim trafiğiniz artıyor. Bilgi alışverişleri, yeni şeyler öğrenme, ailevi konularla ilgili geçmişe ait bir takım konular gündeme gelebilir.Finansal konular ön planda olacak. Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor.

İkizler: Finansal konular ve kazançlarınıza ilişkin konuşmalar, fikir alışverişleri, bilgi trafiği artmaya başlıyor. Aile ile ilgili finansal konular yine sık sık gündeme gelebilir. Ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var.





[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yengeç: Keyifli, eğlenceli, hareketli organizasyonlardan gelir elde edebilirsiniz. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle risklerden uzak durmak, finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Hisleriniz kuvvetlenebilir!

Aslan: Hayata daha olumlu ve pozitif bakmaya başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat!

Başak: Partnerinizle anlaşmakta zorlanabilir, kıskançlık, elde olmayan koşullar yüzünden aranıza türlü gerginlikler girebilir. İlişkilerinizi gizlilik içinde yürütebilirsiniz, kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz. Önemli gelişmeler kapınızda!

Terazi: İş ve kariyerinize ilişkin konularda bilgi alışverişlerinizde artış, iş ve kariyerinize ilişkin konularda önemli bazı kararlar vermeniz gerekebilir. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Akrep: Üstlerinizle kuracağınız keyifli ve olumlu ilişkiler sayesinde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bunun yanı sıra popülerliğiniz artıyor ve daha görünür olmaya başlıyorsunuz. Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu Yeni Ay zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor.





[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yay: Bu hafta başkalarına ait finansal konularla ilgili daha çok kafa patlatacağınıza, ortaklaşa kazanılan gelirleri arttırmak için yeni fikirler üretebileceğinize işaret ediyor. İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar! Önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir.



Oğlak: Ortaklık, partnerinizle ilgili konularda daha duygusal kararlar vermeye meyilli olabilirsiniz. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir. İş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor.

Kova: Size keyif ve mutluluk verecek sözleşmeler, anlaşmalar, ortaklıklar gündeme gelebilir. Destek almak istediğiniz her konuda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir.

Balık: Özel yaşamınızda özellikle iletişim kanalarınızı daha aktif hale getirmeye başlayacak. Yalnız aşk hayatınızla ilgili kafa karışıklığına hazır olun! İş arayanlar keyif ve mutlulukla çalışabilecekleri bir iş bulabilirler. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burclar, ikizler burcu, merkür, yengeç burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İkizler Burcunda Yeni Ay ve Burçlara Etkileri Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Mayıs 2017 08:57
25 Mayıs 2017 İkizler Burcunda Yeni Ay Gerçekleşecek Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Mayıs 2017 08:55
Sevgili İkizler Burcunda Olanlar Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 22 Aralık 2014 18:35
Jüpiter İkizler Burcunda N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Haziran 2012 10:59