IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2018, 13:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koç Burcu Kadını Özellikleri




Koç burcu kadını, herkes tarafından dikkat çekilmesiyle bilinmektedir. Kibarlığı hiç bir zaman tartışılamaz. Naif bir yapıya sahip olmasından dolayı, çok kırılgan bir kişiliğe sahiptir. Kolay kolay sinirlenmeyen koç kadını, sinirlendiği zaman ortalığı yıkar döker ama siniri saman alevi gibidir. Çok geçmeden naif ve kırılgan yapısına geri döner. Ne zaman kafasına bir konu hakkında bir şey koysa, onu hayata geçirmek için uğraşır. Elde etmek istediği olana kadar üstüne gider ve hiç bir zaman vazgeçmezler. Hiçbir zaman beklemekten yana olmazlar istedikleri şeylerin bir an önce olmasını isterler. Onlar için en önemli olan şey birinin verdiği sırrı ölene kadar saklamaktır. Bu özellikleri sayesinde güven çerçevesi içerisinde çok samimi dostluklar kurarlar.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Koç Burcu Kadını Özellikleri

Sevdiği insanlara sadık olmak koç burcu kadının en dikkat çekici özelliğidir. Bu yüzden sevgilileri ile aralarında kolay kolay bir problem yaşamazlar. Koç kadını ile konuşurken dikkat etmeniz gereken tek şey onlara emir vermemenizdir. Emir kipi ile kullanılan cümlelerden nefret ederler ve söylenenin tam tersini yaparlar. Her kadın da olduğu gibi sinirlendiklerinde kendilerini alışverişe adarlar ve bu sayede rahatlarlar. Etrafınız da bir koç kadını var ise asla hediyesiz kalmazsınız, sevdiklerine daima hediye almayı severler ve asla cimri değillerdir. Açık sözlü olmalarından dolayı etrafındaki insanları biraz kırabilirler, bunun sebebi hiç kimsenin arkasından konuşmak istememeleridir. Bazen dünya kendi etraflarında dönüyor gibi hissedebilirler ve olaylara kısa da olsa bu açıdan bakarlar. Her ortama ayak uydurabildikleri için insanlarla sık sık problem yaşayamazlar. Hiçbir zaman hafıza problemi yaşamazlar o kadar güçlü bir zekaya sahiptirler ki, hatırlamak istedikleri bütün olayları anında hatırlarlar.

Koç Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri


Koç burcu kadını, Zayıf ve ince bir fiziğe sahiptir. Beslenmesine dikkat etmesinden dolayı, genel olarak sağlıklı bir bünyeye sahip olur. Saçları genel olarak kahverengi ve kızıldır. Kendilerine yaptıkları bakım sayesinde vücutları parlaktır.
Spor yapmayı çok fazla severler bu yüzden daima atletik bir görünüme sahiplerdir. Kaslı ve sıkı bir vücut yapılarına uzak değillerdir. Koç Burcu



Kadını Olumlu Özellikleri

Koç burcu kadını, çok fazla içtendir ve her konuda samimi duyguları ile insanlara yaklaşırlar. Yardımseverlikte onların üstlerine yoktur, bu huylarından dolayı çevrelerinde parmak ile gösterilen insanlardandır. Kendilerinde cesaretten çok daha fazlası vardır, o yüzdendir ki altından kalkamayacakları bir iş asla yoktur. Her zaman olan ile yetinmesi bilirler ve fazlasında asla gözleri yoktur.


Koç Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Ansızın sinirlenmeleri onların en büyük olumsuz özelliklerinden biridir. Böyle durumlarda etraflarındaki insanları kırabilirler. Sabretmek onların bir eksiğidir, sabretmeyi çok az da olsa öğrenebilseler hayatlarında çoğu durum değişecektir. Kendi istedikleri olmayınca oyun bozan bir yapıya sahip olabilirler, böyle durumlarda can sıkıcı bir yapıya sahip olurlar.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
koç burcu, koç burcu kadını. koç burcu kadını özellikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay Burcu Kadını Aşk Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 14 Kasım 2014 15:47
Kova Burcu Kadını Aşk Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 14 Kasım 2014 14:57
Koç Burcu Kadını Aşk Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 14 Kasım 2014 14:38
Yay Burcu Kadını Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:35
Koç Burcu Kadını Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 20 Ekim 2014 23:24