IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Hesna

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ağustos 2018, 13:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yalan Söylediğini Davranışlarıyla Ele Veren 5 Burç!




Yılandan korkmam, yalandan korktuğum kadar! Sen de böyle mi düşünüyorsun? Canını yakacak bir durum olsa da yine de gerçeklerle yaşamayı mı yeğliyorsun? Yalan söyleyen birine asla tolerans tanımıyor, tek hatada bileti kesip atıyor musun? Hayatta en çok güven duygusuna önem veriyor, ilişkilerindeki temeli atarken karşı tarafın tutarlılığını göz önünde bulunduruyor musun? O zaman bugünkü konumuz seni yakından ilgilendiriyor. İşte yalan söylediğini davranışlarıyla belli eden 5 burç!


İkizler: Gözlerini Kaçırmak

Çok yönlü yapısı, meraklı kafası, değişken durumları! İkizler burcu insanını tatmin etmek zordur. Beş dakikadan fazla aynı yerde duramaz, kesin çizgilerden pek hoşlanmaz. Hiçbir konuda derinleşemez, bağlılık konusunda pek sadık davranmaz. Kararsızdır, ilgisi çabuk dağılır. Zora geldiği takdirde küçük yalanlara başvurur. Önce gözlerini kaçırır, sonra ellerini koyacak bir yer bulmaya çalışır. Zekasını konuşturur, allem edip kullem edip kandırmanın bir yolunu bulur!

Başak: Hareket Halindeki Bacaklar

Başak burcu da diğer toprak grubu burçları gibi pek fazla yalana başvurmaz. Zaten her şeyin tedbirini önceden aldığı için yalan söylemeye pek gerek duymaz. Fakat onunda çıkmaza girdiği anlar var tabii. Huzursuz bacakları ise bunun en büyük göstergesi! Yalan söyleyen bir Başak, stres yapar, bacaklarını bir oraya bir buraya sallar. Sonra hafif hafif saçlarıyla oynar, bir adım sonra ise dişlerini sıkmaya başlar!

Terazi: Tedirgin Cümleler!

Karşısındaki insanın kalbini kırmak yerine kafasını kırma potansiyeli taşıyan Teraziler, bazı durumlarda kendisinden taviz verir, bazı durumlarda ise yalan söyler. Fakat bu konuda pek de başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Önce söylediği yalandan dolayı kendisini tedirgin hisseder, cümleleri birbirine girer. Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma ihtimali, Terazi burcunu söylediğine bin pişman eder!

Aslan: Normalden Farklı Davranmak!

Bir Aslan burcu çok fazla zora gelmez, kimseye de öyle eyvallah demez. Fakat karşısındaki çok değer verdiği biri ise durum biraz değişebilir. Karşısındakini incitmek yerine, küçük yalanlar söyleyebilir. Fakat yalan küçük olsa bile ettiği laflar boyundan bile büyüktür! Önce abartılı cümleler kurar, karşısındaki insanı güven ortamına sokmaya hazırlar. Sonra normalden farklı davranışlarla onun gözlerini boyar, oyunculuğunu ortaya koyar!

Balık: Tutarsız Davranışlar!

Gerçeklerden kaçmayı alışkanlık haline getiren Balık burcu, kavgaya gürültüye gelemez, tartışma ortamlarına pek girmez. Birini üzmek, ortamın keyfini kaçırmak yerine, hayal gücünü sonuna kadar kullanır, yalan söylemeye koyulur. Fakat davranışları tutarsızdır. Beyaz dediğine iki dakika sonra siyah deyince yalan söylediği çok net bir şekilde anlaşılır. Sonra biraz ajitasyon yapar, içinde bulunduğu durumdan kurtulabilmek için göz yaşları sel olur akar.

askmoyra

__________________
Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim. ❣
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yalan söylediğini davranışlarıyla ele veren 5 burç!


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada şarkı söylediğini görmek ne anlama gelir ? Amelia Rüya Tabirleri 0 28 Ağustos 2014 20:27
Rüyada Yalan Söylediğini Görmek Amelia Rüya Tabirleri 0 03 Ağustos 2014 15:15
Az Veren Candan Çok Veren Maldan Verir Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 23 Haziran 2014 19:47
Yalan Söyleyenleri Ele Veren Tüyolar Sue Ruh Sağlığı 0 18 Mayıs 2012 20:10
Yarasaların Aşk Şarkısı Söylediğini Biliyor muydunuz? :) Ein Hayvanlar Alemi 0 20 Aralık 2010 04:42