IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ekim 2018, 16:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hedeflerime Nasıl Ulaşabilirim?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







KOÇ

Bir şeyi kafana koyduğunda, ona ulaşmak için elinden gelen her şeyi yapacak güce sahipsin. Daha önceki başarılarını düşündüğünde nelerin üstesinden geldiğini en iyi sen hatırlarsın. Ancak bazen bazı konular planladığın gibi gitmeyebiliyor. Müdahale edemediğin olayları bir kenara bırakmak gerekirse önünde duran engel; kararsızlığa düştüğün zamanlar. Özellikle hedef koyarken, zihnin ve ruhun acaba sorularıyla dolup taşabiliyor. Bu yüzden de öncelikle zihnini arındırmalısın. Hedeflerine ulaşabilmek için geçmişteki başarılarını hatırlaman seni daha da motive edecektir.

BOĞA

Hayatını belirli bir çizgiye oturtup ilerletmek senin olmazsa olmazlarından. Hele ki ödün vermeyeceğin yaşam alanların yolunda gidiyorsa; keyfine diyecek yok. Alışkanlıkların bozulmasın yeter. Ancak gel gör ki hayat sürekli değişiyor. İşte senin de sınavın bu noktada başlıyor. İçsel olarak tüm dengeler bozulacak korkusu yaşıyorsun. Bu durum hedeflerine ulaşmanı zorlaştırıyor. Değişime ayak uydurabilmek adına kendine ekstra planlar yapmalısın. Hedefe giden yollar değişebilir ama hedef oradadır. Bu sözü kendine hatırlat ve o hedeflere ulaşabilmek için yola çık. Cesaret, kalbinin tam ortasında açığa çıkarılmayı bekliyor.

İKİZLER

İlgini çeken konular üzerine algıların sonuna kadar açılıyor. İçindeki merak duygusunu öğrenme gücünle birleştirdiğinde gücüne güç katıyorsun. Ancak duygularında yaşadığın iniş çıkışlar çabucak motivasyonunu düşürebiliyor. Hedeflerine ulaşmak için iyi bir nedene ihtiyaç duyuyorsun. Biraz da sonuç odaklısın denebilir. Olumsuz duygularının hedeflerinin önüne geçmesine engel olmaya ne dersin? Karamsar düşünmek zaten seni birçok konudan uzaklaştırmadı mı? Hedeflerine ulaşabilmek için; motivasyonunu üst seviyede tutmalısın. Yarım saatlik meditasyon ya da ilham alacağın hayat hikayelerini okumak iyi gelecektir.

YENGEÇ

Yaşadıklarını en derinden hisseden bir burçsun. Duygular bizi biz yapar, cümlesinin hakkını veriyorsun. Gel gör ki; bazı duygular tüm ruhun ele geçirebiliyor. Bu durum kendi kabuğuna çekilmene dahi neden olabiliyor. Zaman zaman hedeflediğin konulara yoğunlaşmakta sıkıntı yaşayabiliyorsun. Hedeflerine ulaşabilmek için; kendini biraz rahat bırakmalı ve resme uzaktan bakmalısın. Bir plan yaparak hareket etmen ve en önemlisi yapacaklarını ertelememen önemli. Şimdiden küçük hedefler koyarak harekete geçebilirsin. Sonuçlarına inanamayacaksın.

ASLAN

Cesaret senin işin! Çoğu kişinin bin kez düşünüp adım atmaya korktuğu konularda ipi sen göğüsledin. İstediklerini elde edemediğinde kırılan kalbini hırçınlaşarak kapatmaya çalıştın belki. Ama yine de yola devam etmekten de geri durmadın. Geriye dönüp baktığında aslında hedeflerine engel olan durumlardan birinin de ‘benmerkezci’ düşünce yapın olduğunu anlayabilirsin. Düşüncülerinin sonuna dek haklı olduğunu düşünerek kendini kapatabiliyorsun. Hedeflerine ulaşabilmek için, düşüncelerini biraz esnetmeye çalışabilirsin. Farklı bakış açıları, yeni fikirler getirecektir.

BAŞAK

Atacağı her adımı planlayan ender burçlardansın. Bu özelliğinden dolayı hayatına karşı daha özenli oluyor ve aksiliklere karşı göğüs gerebiliyorsun. Gündelik hayatını da belirlediğin hedeflere göre dizayn etmeye ayrı bir özen gösteriyorsun. Hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken, önüne çıkan engeller karşısında bocalayabiliyorsun. Hedeflerine ulaşabilmek adına; karşına olumsuzlukların da çıkabileceğini hesap etmelisin. Bununla birlikte; etrafındaki insanların sana rehberlik etmesine de izin vermelisin. Tecrübeler ve farklı bakış açıları hedefine ulaşmana yardımcı olacaktır.

TERAZİ

Değişen koşullara çabucak ayak uydurabilen bir yapıya sahipsin. Bu durum birçok zorluğun üstesinden gelmeni sağlıyor. Hedeflerine ulaşabilmenin önünde küçük bir engel var: Emin olamamak. Özellikle çevrenden gelen olumsuz yorumlardan hemen etkilenebiliyorsun. Hatta ve hatta birçok şeyden vazgeçtiğin dahi olabiliyor. Hedeflerine ulaşabilmek için öncelikle kendine bir yol haritası çizmelisin. Karşılaştığın olumsuz yorumların ne kadar gerçekçi ve samimi olduğunu düşünerek yoluna devam etmelisin.

AKREP

Kendine bir amaç belirlediğinde, ona ulaşmak için elinden geleni yapıyorsun. Amaçlarına bu denli bağlı ve kararlı olman seni daha da güçlü kılıyor aslında. Bazı durumlarda ise; bilinçaltını kontrol etmekte zorlanabiliyorsun. Özellikle kötü tecrübelerini hatırlayarak kendini geri plana atabiliyorsun. Hedeflerine ulaşabilmek için kendini olumsuz düşüncelerinden uzaklaştırmalısın. Hedefine ulaştığın anı hayal etmen, odaklanmanı kolaylaştıracak ve olumsuz düşüncelerden arınacaksın.

YAY

Hayata karşı duyduğun keşfetme isteği, fikirlerinin genişlemesini sağlıyor. İlgi duyduğun noktalarda araştırmacı bir kimliğe bürünüyorsun adeta. Bu durum, karmaşık olayların üstesinden gelmeni de kolaylaştırıyor. Ancak bazen gerçekçi düşünmekten uzaklaşabiliyorsun. Hayallerine ulaşabilmek adına; kendine daha gerçekçi hedefler koymalısın. Elbette ki hiçbir hayal imkansız değildir. Şartların oluşması ve doğru zaman önemli! Küçük adımlarla hareket ederek bir anda sıçramaya geçmen bile mümkün.

OĞLAK

Ya hep ya hiç diyenlerden olduğunu fark ettin mi? Evet, hedeflerini de tam olarak bu düşüncenin üzerine kurguluyorsun. Üstüne bir de inatçılığın devreye girdi mi, seni ikna etmeye kimsenin gücü yetmiyor adeta. Hayallerin ve isteklerin konusunda kendini kısıtladığın zamanlar oluyor. Hayallerine ulaşabilmek için; kendi önüne engel koymamalısın. Hedefine ulaştığında yaşayacağın mutluluğu hayal ederek; kendini daha istekli hale getirebilirsin. Kendinle ve gerçekten sana faydası dokunacak kişilerle yapacağın inatlaşmaların dönüşü kötü olabilir. O yüzden hedeflerini daha geniş bir çerçeveye almalısın.

KOVA

İsteklerini hayata geçirmek için iraden her zaman yanında oldu. Hayallerine ulaşmak senin için ne kadar önemliyse, hayal kurmak da bir o kadar önemli. Hayal etmeyi yaşamın parçası olarak görüyorsun adeta. Gel gör ki isteklerin konusunda sabırsız bir ruh haline bürünebiliyorsun. Hayallerine ulaşabilmek adına sabırlı olmanda fayda var. Bununla birlikte zamanı da iyi yönetmelisin. Hedefe ulaşmak kolay bir süreç değil. Bu yüzden iyi bir zaman planlamasıyla hareket etmen seni ruhen rahatlatacağı gibi kontrolün sende olduğunu hissedeceksin.


BALIK

Hayata karşı daha duyarlı ve farklı bir pencereden bakıyorsun. Bu durum etrafındakilerce güçsüzlük olarak adlandırılabiliyor. Ancak aslında sen duyguları derinden yaşayacak kadar hassassın. Manevi konulara ve hayallerine daha çok odaklanıyorsun. Ancak yoluna çıkan en ufak engelde hayalinden soğuyabiliyorsun. Hayallerine ulaşabilmenin yolu ise; hedefine doğru attığın her adımda kendini ödüllendirmen. Bu durum ilerleme kaydettiğini net bir şekilde görmeni ve daha istekli hale gelmeni sağlayacak.






alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
astroloji, burÇ, burclar, hedef


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kral Kobra Özellikleri, Nasıl Beslenir, Nasıl Avlanır, Nasıl Çoğalır Violent Hayvanlar Alemi 2 06 Ocak 2020 00:22
Olumsuz insanlarla nasıl baş edilir sorunlu insanlarla nasıl başa çıkılır iletişim nasıl olmalıdır? Sanem Sağlık Köşesi 0 28 Mart 2018 22:29
Köpekbalığı Nedir? Nasıl Beslenir, Nasıl Avlanır, Nasıl Çoğalır–Hakkında Geniş Bilgi Violent Hayvanlar Alemi 0 25 Ocak 2014 20:23
Kedi Nasıl Bir Hayvandır, Fiziksel Özellikleri, Nasıl Beslenir, Nasıl Çoğalır Violent Evcil Kediler 0 25 Ocak 2014 20:17
Sakız nasıl yapılır, nasıl üretilir? Sakızın içinde neler vardır? Violent Sağlık Köşesi 0 16 Haziran 2012 18:18