IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sanem

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Kasım 2018, 10:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nasıl Daha Güçlü Bir Kişiliğe Sahip Olabilirim?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







KOÇ

En pratik burçlardan biri olarak her konuda önde olmak istiyorsun. Kararlı, coşkulu ve öz güvenli hareket ettiğinde de kafana koyduklarını elde etmemen mümkün değil. Fakat tüm bunlara rağmen, sabırsızlığın bazen seni yarı yolda bırakıveriyor. "Nasıl yani?" dediğini duyar gibiyim. Evet, bazı durumlarda hırsın ön plana çıkıyor ve sabretmekte zorlanabiliyorsun. Bunun sonucunda da ister istemez çabuk öfkelenen bir ruh haline bürünebiliyorsun. Sence de bu durum içindeki hevesi kırmıyor mu? Daha güçlü bir kişiliğe sahip olmak için sabırsızlığını kontrol altına almalısın. Su akar yolunu bulur sözünü kendine hatırlatarak, içsel motivasyonunu sağlayabilirsin.

BOĞA

Sorumluluklarını asla göz ardı etmeyen, hayata gerçekçi bir pencereden bakan yapıya sahipsin. Aşk hayatından kariyerine, ailenden sosyal yaşamına varana dek her alanın standart bir çizgide olması senin için çok önemli. Ancak bazen sahip olma duygun ağır basabiliyor. Tabiri caizse en çok kendinle inatlaşır hale geliyorsun. Bu durum, haliyle, en basit konuda bile karşındaki insanlarla uzlaşı sağlayamamana neden oluyor. Gücüne güç katmak istiyorsan; öncelikle kendinle inatlaşmayı bir kenara bırakmalısın. İçindeki o eşsiz potansiyeli fark etmelisin. Yeteneklerine yönelmenin, üretmenin sana nasıl da iyi geldiğine emin ol çok şaşıracaksın!

İKİZLER

Fikir alışverişlerinde, insanlarla diyalog kurma konusunda ne kadar başarılı olduğunu bilmeyen yoktur. Üstüne bir de samimi ve meraklı yapın sayesinde etrafındakilerin gönlünü fethediyorsun. Öyle ki zaman zaman sana bir adımla geleni sen on adımla karşılıyorsun. Ancak ne yazık ki en çokta arkadaş bildiklerin tarafından yarı yolda bırakılıyorsun. Hayır diyememek, hep bir şans daha vermek seni yeterince yormadı mı? Hayata karşı daha güçlü ilerlemek için, hak etmeyen kişilere sınırını koyabilirsin. Sezgilerinin sesine kulak ver. Çünkü iç sesin sana günlük hayatında küçük mesajlar veriyor.

YENGEÇ

Sınırsız hayal gücün ve duygusal tarafınla kendine ait bir dünya kurmayı başarabildin. Değer verdiklerinle, kıymet bildiklerinle yol aldığını bilmek daha huzurlu hissetmeni sağlıyor. Hele ki içindeki güvenin tam olduğun hissedersen, mücadele etmekten de asla geri kalmıyorsun. Fakat senin dışında gelişen herhangi bir pürüz, içindeki kaygıların açığa çıkmasına neden oluyor. Melankolik ve şüpheci bir duruma sürüklenmek seni bazı konularda geriye çekebiliyor. Daha güçlü bir kişiliğe sahip olmak adına karşına çıkan sorunlar karşısında soğukkanlılığını korumalısın. İçsel kaygılarından kurtulmak için yapacağın meditasyon türündeki aktiviteler de kendini güçlü hissetmeni sağlayabilir.

ASLAN

Cesur ve tutkulu tarafın seni sen yapan en önemli özelliklerinden bazıları. Öyle ki yeri geldiğinde en kritik kararların çözümleyicisi, en zorlu yolların kahramanı oluyorsun. Bu yüzden de yaşamında güç kelimesi ayrı bir öneme sahip. Hep bir adım önde olmak, duruşunla örnek olmak istiyorsun. Gel gör ki hep daha iyisi olmak isterken, yanı başındaki anlık mutlulukları göremiyorsun. Daha güçlü bir kişiliğe sahip olmak için bazen küçük detayların da sana güç ve mutluluk katacağının farkında olmalısın. Çünkü içten içe sen de biliyorsun ki hep daha fazlası için uğraşmak, hırslı yanını açığa çıkarıyor. Dolayısıyla güçlü olayım derken, yıkıp geçebiliyorsun. En çok da kendini! Yaratıcılığına sarıl ve hayatın güzel yanlarını yakala.

BAŞAK

Analitik düşünme becerin ve pratik hareket edişin birçok konuda başarı elde etmeni sağladı. Hatta ve hatta bu zamana kadar hayatına kendi kararlarınla yön verdin. Ne kimsenin hayatına yön verdin ne de senin düzenine birileri karışsın istedin. Ancak tahammül edemediğin zayıflıklar ya da davranışlar sabrını zorlamaya yetiyor. Çoğu kez de dayanamayıp hem kendini hem de başkalarını keskin bir şekilde eleştirebiliyorsun. Ne yazık ki kim haklı kim haksız görmeyebiliyorsun. Doğal olarak da sonrasında derin bir pişmanlık duyuyorsun. Bu durum içindeki gücün, kendine duyduğun inancın kırılmasına da neden oluyor. Daha güçlü bir kişiliğe sahip olmak için, hayata karşı biraz daha esnek davranmalı ve aceleci olmak yerine biraz daha gözlemci olmalısın. Bu durum olayları çözümlemen konusunda da sana yardımcı olacaktır.

TERAZİ

İnsanlarla kurduğun ilişki hayatının merkezinde yer alıyor. Yardımsever yanınla da insanların adeta kurtarıcısı oluyorsun. Ancak öyle anlar geliyor ki kendini unuttuğun bir adanmışlık içinde oluyorsun. Kendi gücünü tüketerek başkalarına fazla fazla güç katıyorsun. Bazen tükendim diyebileceğin noktaya geliyorsun değil mi? Üstelik tartışma yaratmamak ve uyumu bozmamak adına üzüntülerini kalbinde taşıyorsun. Daha güçlü bir kişiliğe sahip olmak için bu kadar çok koşturmamalısın. Geriye dönüp bir bak bakalım, kimler vefa bildi? Gücünü besleyen, gücüne güç katacak insanları seçerek hareket edersen, hayatının değişmeye başladığını göreceksin.

AKREP

Göz dolduran azmin ve sır saklama konusundaki ustalığın seni farklı kılıyor. Mücadeleyi baş tacı edip, yaşamını daha iyi kılmak için uğraşıyorsun. Gizliliğe çok önem verdiğin için etrafındaki insanların hemen güvenini kazanıyorsun. Duygularının ve aklının gücünden faydalanmak isteyenler bile oluyor. Peki, sen insanlara ne kadar güveniyorsun? Bu soruyu kendine sordun mu? Ne yazık ki şüpheci yanın, güven problemi yaşamana neden oluyor. Paylaşmak, dertleşmek güçsüz olduğunu göstermez. Dolayısıyla daha güçlü bir kişiliğe sahip olmak için sorunlarını, kendini başkalarına biraz açmayı denemelisin.

YAY

Hayata mizahi açıdan yaklaşmayı seviyorsun. Özellikle yakınlarının en zor anlarında verdiğin destek, sıkıntılardan hemen uzaklaşmalarını sağlıyor. Tüm bunları iyi niyetinle yapıyorsun evet. Ancak bu kadar iyimser oluşun seni biraz gerçeklerden koparmıyor mu? Durum böyle olunca da gerçeklerle yüzleşmek senin için çok çarpıcı oluyor. Ne yazık ki bir anda modun düşüyor ve depresif bir ruh haline bürünebiliyorsun. Kendini aşırı neşeli bir ruh haline büründürerek gerçeklerden uzaklaşmamalısın. Daha güçlü bir kişiliğe sahip olmak için her duygunun tadında yaşandığını unutmamanda fayda var. Gerçekleri zihninde harmanlayabilirsin. Kaçmak yerine gerçekle hareket etmeye çalışmalısın.

OĞLAK

Kararlı ve disiplinli olmayı hiç bırakmadın. Bu tavrın günlük yaşamında bile sana farklı bir duruş kattı. Tabiri caizse kendi dünyanı yeteneklerinle süsledin. Etrafındaki insanlardan da en az senin kadar mücadeleci ve disiplinli olmalarını bekliyorsun. Savruk olmaya katlanamıyorsun. Bu durum seni katı bir duruş sergilemeye itiyor. Kendine ve etrafındakilere aşılmaz duvarlar örüyorsun. Daha güçlü bir kişiliğe sahip olmak için kendine ördüğün duvarları kaldırmalısın. Unutma ki herkes aynı yaşam biçiminden geçmiyor. İçindeki gücü başkalarıyla paylaşmayı ve onları sihirli bir değnek gibi dokunmayı denemelisin.

KOVA

Yeniliklere açık ve özgürlüğüne en düşkün burçlardan birisin. Kısıtlanacağın hiçbir yerde bir an bile durmak istemiyorsun. Sıra dışı oluşun aranan biri olmana neden oluyor. Kendini geliştirmeyi ve yeni fikirlere entegre olmayı seviyorsun. Gel gör ki duyguların çabuk değişkenlik gösterebiliyor. Dediğim dedik bir havaya bürünebiliyorsun. Daha güçlü bir kişiliğe sahip olmak için gereksiz inatlaşmalardan uzaklaşmalısın. Ben haklıyım demek yerine olaylara karşındaki kişilerin gözüyle de bakmayı denemelisin. Bu durum empati duygunu geliştireceği gibi gücüne güç katacaktır.

BALIK

Nazik ve duyarlı oluşun birçok kapının anahtarı oldu. En zorlu insanların bile çözülmeyen yanlarını çözdün. Tabii elbette buna bir de sezgilerinin güçlü oluşu eklendi. Her ne kadar bu duygular sana çok şey kazandırmış olsa da istemsizce ön yargılı olduğun anlar oldu. Sezgilerinin seni yanıltması kendine olan güvenini zedeleyebiliyor. Eğer daha güçlü bir kişilik oluşturmak istiyorsan; bazı anlarda yanılabileceğini kendine hatırlatmalısın. Olayları kafanda yeterince tartmadan hareket etmemelisin. Özgüvenini tazelemek adına başarılarına ve yeteneklerine odaklanabilirsin.



alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ, burclar, güçlü, kendine güvenen burçlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zihinsel olarak güçlü insanların sahip olduğu 13 özellik No1 Kişisel Gelişim 0 19 Eylül 2018 12:30
Derin Bir Kişiliğe Sahip Olduğunuzu Gösteren 7 Özellik Hesna Kişisel Gelişim 6 28 Ağustos 2018 23:15
Bağımlı kişiliğe sahip kadınlar Amelia Ruh Sağlığı 0 16 Mart 2014 21:54
Kurduğunuz Kuleyi nasıl daha güçlü haline geliştirebilirsiniz ? Ecrin Online Oyunlar 0 18 Kasım 2013 09:01
Güçlü ve Çevik bir hafızaya sahip olmanın yolları Kızın1i Kişisel Gelişim 0 07 Mart 2013 22:48