IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta
  • 1 Post By beston

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ocak 2019, 12:12   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Merkür Kova Burcunda! Bakış Açımız Değişiyor





İletişim gezegeni Merkür, 24 Ocak – 10 Şubat 2019 tarihleri arasında sıra dışı ve yenilikçi Kova burcunda hareket edecek. Peki Merkür dâhi burcu Kova’dayken bizleri nasıl etkileyecek?

Kova burcu başta da belirttiğimiz gibi sıra dışı, rasyonel, alternatifleri görebilen, farklı çözümler üretebilen, yaratıcı bir burçtur. Rutinden hoşlanmaz, kalıpların dışında düşünebilir. Sürüyü takip etmek istemez, kendi yolunu kendi çizmek ister. Merkür, Kova burcunda kendini ifade etmekte ve gücünü göstermekte hiç zorlanmaz, bu yüzden en rahat ettiği konumlardan birindedir. Bu nedenle yaklaşık 3 haftalık bu süreçte kafamızın farklı ama hızlı çalışacağını söylememiz mümkün.

Yaratıcı, orijinal fikirler havada uçuşabilir. Daha önce denemediğimiz yollara yönelebilir; farklı olmaktan zevk alabiliriz. Bu dönemde katlanamayacağımız bir şey varsa o da sıradanlıktır. Kova burcu ekip çalışmalarına ve arkadaşlık mevhumuna çok önem verdiği için, her türlü ekip çalışmasında başarılı ve verimli olabiliriz. Ayrıca arkadaşlık ilişkilerimiz ön plana çıkabilir ve aramıza mesafe girmiş insanlarla tekrar bağlarımızı güçlendirebiliriz.

Kova’daki Merkür’e yine Kova burcundaki Güneş’in de eşlik etmesi, yukarıda belirtilen temaları iyice güçlendirecek.

31 Ocak-8 Şubat tarihi arasında Merkür ve Jüpiter, 3 Şubat–10 Şubat tarihleri arasında Merkür ve Mars, 7 Şubat–10 Şubat tarihleri arasında Merkür ve Uranüs’ün olumlu açıları da iletişim konularında sıkıntı yaşamayacağımıza, zihnimizin ışık hızında çalışacağına ve yeni fikirler üretmekte asla zorlanmayacağımıza işaret ediyor.

Bu süreçte Kova burcunun kendi doğrusundan şaşmayan ve zaman zaman sabit fikirli olabilen yapısını unutmamalıyız. Bu nedenle karşıt fikirlere karşı esnek olmaya ve de kendi görüşlerimizi ifade ederken karşımızdaki insanları kırmamaya çalışmamızda fayda var.

Peki, Kova burcundaki Merkür, yükselen burcumuza göre bizi nasıl etkileyecek?

Koç: Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sosyal çevremiz hareketlenebilir. Arkadaşlarımız ile iletişim trafiğimiz artabilir. Arkadaş gruplarımıza yeni insanlar katılabilir. Dostlarımızla keyifli organizasyonlara katılabiliriz. Aynı zamanda dernekler, vakıflar gibi kurumlar için çalışmaya başlayabilir, etkinlikler düzenleyebiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz ile geleceğimiz hakkında yeni planlar da üretebiliriz.

Boğa: Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kariyerimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Gelecek planlarımızı, kariyer hedeflerimizi tekrar gözden geçirip, cesaret ve özgüvenle gerekli değişiklikleri yapabileceğimiz bir dönemdeyiz. Üstlerimiz veya ebeveynlerimiz ile iletişimimiz artabilir, daha rahat, açık ve net diyalog kurabiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz, üstlerimizin dikkatini çekebilir. Bugüne kadar çalıştığımız alanlardan farklı bir konuda proje üretmemiz istenebilir.

İkizler: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kendimize geliştirmek amacıyla yeni eğitimler almak için uygun bir dönemdeyiz. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar almak isteyebilir, bu doğrultuda yeni adımlar atabiliriz. Yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir ya da planları yapılabilir. Medya ya da sosyal medya ile ilgili bir iş fırsatı çıkabilir. Yabancı dil öğrenmek gibi bir amacımız varsa çok uygun bir dönemdeyiz.

Yengeç: Finansal konular ön plana çıkıyor. Ortak kaynaklar, vergi, sigorta, miras, borçlar ve alacaklar gibi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Başvurduğumuz bir kredi onaylanabilir ya da bir burs başvurusu olumlu sonuçlanabilir. Prim, komisyon, nafaka gibi alanlarda sorunlarımız çözülebilir. Yeni bir yatırımla ilgilenmeye başlayabiliriz. Eşimizin, ailemizin, partnerimizin gelir kaynağı değişebilir. Artan sezgilerimiz maddi konularda doğru adımları atmamızı sağlayabilir.

Aslan: Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkıyor. Kalbimiz boşsa, bu süreçte hayatımıza sıra dışı, farklı bakış açısıyla dikkat çeken, zekasına hayran kalacağımız biri girebilir. Mevcut bir ilişkimiz varsa, bu dönemde ilişkiyi daha ciddi bir seviyeye taşıma konuları gündeme gelebilir, evlilik kelimesi sıkça telaffuz edilmeye başlanabilir. Eğer çalışıyorsak, yeni iş anlaşmaları yapmamız olasıdır. Yeni iş birlikleri yapmamız da söz konusu olabilir.

Başak: Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Hem günlük hem de iş yaşamımızda hareketlilik ve yoğunluk yaşamamız söz konusu. Artan tempomuz bu dönemde biraz yorulmamıza sebep olabilir. Eksik işlerimiz tamamlamak, sağlık kontrollerinden geçmek için iyi bir zaman dilimindeyiz. Diyet ve spora başlamak istiyorsak da tam zamanı. Eğer çalışıyorsak, iş arkadaşlarımızla daha rahat diyalog kurabiliriz. Yaratıcı projelerimizle dikkatleri üzerimize çekebiliriz.

Terazi: Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aşkla ilgili güzel gelişmeler olabileceği bir döneme giriyoruz. Eğer hayatımızda kimse yoksa, yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Zaten bir ilişkimiz varsa, sevdiğimiz kişiyle rahatça iletişim kurabilecek, duygularımızı açık ve net ifade edebileceğiz. Çocuk sahibi olanlarımız için, çocuklarımızla ilgili iyi haberler gelebilir. Ayrıca, hobilerimizle ilgili kendimizi geliştireceğimiz eğitimler ya da kurslara katılabiliriz.

Akrep: Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile içi iletişim trafiğimiz hızlanabilir. Aile bireyleriyle bir araya gelip, yüz yüze konuşarak, bir süredir devam eden ya da geçmişten gelen konuları çözüme kavuşturmayı deneyebiliriz. Karşılıklı olarak esnek ve uzlaşmacı olmayı denememizde fayda var. Aynı zamanda evimizi güzelleştirmek adına, tadilat, dekorasyon gibi konularda yeni ve yaratıcı fikirler geliştirebiliriz.

Yay: Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Bol bol iletişim kuracağımız, sosyal medyada çok etkin olacağımız bir dönemdeyiz. Eğer çalışıyorsak, yazışmalar ve görüşmelerin sayısı artabilir. Eğitimimiz devam ediyorsa, sınavlar ve dersler ile çok yoğun olacağımız bir sürece giriyoruz. Bu dönemde çok sayıda yolculuk da yapabiliriz. Satış, pazarlama, danışmanlık, sosyal medya gibi alanlarda çalışıyorsak şanslı bir zaman dilimindeyiz.

Oğlak: Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkıyor. Bugüne kadar fark etmediğimiz yeteneklerimizi keşfedebilir, kullanmaya başlayabiliriz. Kendimize yeni gelir kapıları açmamız ve yeni iş fırsatları yaratmamız da mümkün. Gelirimizi artıracak yeni iş bağlantıları da kurabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleceğimizi maddi olarak güvence altına almak öncelikli hedefimiz olacak.

Kova: İmajımız, hedeflerimiz, kendimizi ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Zihinsel kapasitemiz daha da artıyor. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebilecek, çevremizdekilerin hayranlığını kazanabileceğiz. Yeni bağlantılar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilir, onlardan ileride çok işimize yarayacak bilgiler öğrenebiliriz. Her zamankinden daha hızlı düşünecek, daha hızlı harekete geçeceğiz.

Balık:
İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde iç dünyamıza doğru bir yolculuk yapıyoruz. Sezgilerimiz artabilir, dostu düşmanı daha net görebiliriz. Dedikodular, arkamızdan iş çevirmeye çalışan kişiler bu dönemde açığa çıkabilir. Kendimizi kötü niyetli insanlara karşı korumamızda fayda var. Sosyal çevreden biraz uzaklaşmak ve spritüel konulara yönelmek bize daha iyi gelebilir.


Alıntı

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Ocak 2019, 14:54   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Merkür Kova Burcunda! Bakış Açımız Değişiyor




Benim Burcum ne arkadaş onu bir bilsem

__________________
Bir ışık süzüldü Tanrı dağından,Tanrı dedi ki; Sana TÜRK dedim.. Git intikamanı al yarından..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 28 Ocak 2019, 21:58   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Merkür Kova Burcunda! Bakış Açımız Değişiyor




YENİLİK, DEĞİŞİM, FARKINDALIK... SANIRIM BİR KOVA ERKEĞİ OLARAK DÜNYAYI HALA BİZ YÖNETİYORUZ DİMİ
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kova burcu başta da belirttiğimiz gibi sıra dışı, rasyonel, alternatifleri görebilen, farklı çözümler üretebilen, yaratıcı bir burçtur. Rutinden hoşlanmaz, kalıpların dışında düşünebilir. Sürüyü takip etmek istemez, kendi yolunu kendi çizmek ister

Ayrıca arkadaşlık ilişkilerimiz ön plana çıkabilir ve aramıza mesafe girmiş insanlarla tekrar bağlarımızı güçlendirebiliriz.

Bu nedenle karşıt fikirlere karşı esnek olmaya ve de kendi görüşlerimizi ifade ederken karşımızdaki insanları kırmamaya çalışmamızda fayda var.

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
astroloji, burc yorumlari, burclar, gezegen hareketleri, kova burcu, merkur


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
MERKÜR KOVA BURCUNDA ( 7 ŞUBAT – 26 ŞUBAT) Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Şubat 2017 09:55
MERKÜR YAY BURCUNDA - En Çok Ben Haklıyım! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 13 Kasım 2016 13:18
MERKÜR TERAZİ BURCUNDA Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Ekim 2016 12:01
Metaforlar ve Bakış Açımız Ezgi Kişisel Gelişim 0 05 Kasım 2011 19:59
Bakış Açımız Kalemzede İslamiyet 0 09 Temmuz 2011 12:27