IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Şubat 2019, 16:21   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Merkür Balık Burcunda! Sezgilerimiz Ayağa Kalkıyor…




İletişim gezegeni Merkür, 10 Şubat itibariyle rasyonel Kova’daki yolculuğunu bitiriyor ve romantik, hülyalı Balık burcuna geçiş yapıyor. Merkür, 28 Mart 2019 tarihine kadar Balık’taki seyahatini sürdürecek.

Peki, aklın, iletişimin, konuşma ve yazmanın, analitik düşünmenin gezegeni Merkür, romantik Balık’a geçtiğinde ne olacak?


Mantıklı Merkür, sezgisel Balık burcuna geçtiğinde, aklımızın karışması normal karşılanabilir. Merkür her şeyi analiz etmek, olayları rasyonel bir gözle incelemek isterken, analitik düşünceyle alakası olmayan Balık burcu adeta başka bir boyutta yaşar.

Bu durumda kendimizi yolumuzdan sapmış, bir sis perdesi arasında kaybolmuş hissedebiliriz. Bu dönemde özellikle karar almak bizim için çok zor olabilir. Dalgınlığımız artabilir. Zihinsel karmaşa yaşayabiliriz. Mantığımız ve hislerimiz arasında gidip gelebiliriz. Bu dönemde sadece mantığımızla hareket etmeye çalışmak bize yarardan çok zarar getirir. Sezgilerimiz adeta şaha kalkıyor olacak, duygu ve düşüncelerimiz arasında bir bağ kurmak için çabalamalıyız.

Hayal gücümüz de bu dönemde çok yükseliyor. Yazmak, çizmek, bir şeyler üretmek için çok uygun bir zaman dilimindeyiz. Hayatı akışa bırakmak bizi çok rahatlatacak.


Peki, Balık’taki Merkür, yükselen burcumuza göre bizi nasıl etkileyecek?

Koç: İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendi içimizde büyük bir aydınlanma yaşayabileceğimiz bir dönemdeyiz. Sezgilerimiz artabilir, rakiplerimize ve gizli düşmanlarımıza karşı üstünlük sağlayabiliriz. Spritüal konularla uğraşmak bizi rahatlatıp, huzura kavuşturabilir.

Boğa: Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Geleceğimizle ilgili hayaller kurabileceğimiz, arkadaşlarımızın yanında huzur bulabileceğimiz bir dönemdeyiz. Çevremizdeki insanlara yardım eli uzatmak bizi çok mutlu edebilir. Ancak herkese güvenmemeli, yardımlarımızın istismar edilmediğine emin olmalıyız.

İkizler: Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyerimiz ve hayat hedeflerimiz ile ilgili önemli kararlar almamız gerekebilir. Sezgilerimiz ve yaratıcılığımız sayesinde üstlerimizin takdirlerini toplayabiliriz. Ancak, bu dönemde kafamızın kolay karışabileceğini ve bu yüzden hatalı kararlar alabileceğimizi de unutmamalıyız.

Yengeç: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Farklı görüşlere daha açık olacağımız, özellikle mistik konularda derinleşmek isteyebileceğimiz bir döneme giriyoruz. Eğitim ya da iş amaçlı uzun yolculuklara çıkabilir, bu yolculuklarda bizi aydınlatabilecek ilginç deneyimler yaşayabiliriz.

Aslan: Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan daha gerçekçi olmamız gereken, fazla hayallere dalmamamız gereken bir dönemdeyiz. Paramıza sahip çıkmalı, borç ya da kredi alırken çok iyi düşünmeliyiz. Ortaklıklar ve riskli yatırım kararlarını başka bir zamana ertelemek iyi olabilir.

Başak: Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerimizde ve ortaklıklarımızda, sorunlarımızı çok iyi analiz etmek durumunda olduğumuz bir dönemdeyiz. Mevcut ilişkilerimizi tekrar gözden geçirmemiz gerekebilir. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce partnerimizi iyice tanımalı, romantizm rüzgarlarına kapılıp mantığımızı geri plana atmamalıyız.

Terazi: Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Günlük rutinlerde ve işle ilgili konularda çok dikkatli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Konsantrasyon eksikliği nedeniyle sorumluluklarımızı aksatmamız söz konusu olabilir. Sağlığımızı korumak için stresten uzak durmalı, bedenen ve zihnen kendimizi dinlendirmeyi ihmal etmemeliyiz.

Akrep: Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda çok romantik bir döneme giriyoruz. Sevdiklerimize açılabilir, hislerimizi şiirsel bir şekilde ifade edebiliriz. Ancak ara sıra ayaklarımızın yere bastığından emin olmakta yarar var. Yaratıcılığımız artış gösterebilir. Hobiler ve sanatsal faaliyetlerle uğraşmanız tam zamanı.

Yay: Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ailemiz ile ilgili bazı hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Bir aile sırrımız ortaya çıkabilir. Taşınmak, yeni mülk satın almak ya da evde büyük değişiklikler yapmak istiyorsak, çok dikkatli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Öngöremediğimiz koşullar bize zaman ve para kaybettirebilir.

Oğlak: Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde anlayışlı ve yardımsever bir tutum içinde olabiliriz. Ancak yardımseverliğin dozunu iyi ayarlamalı, kendimizden taviz vermediğimize emin olmalıyız. Kafa karışıklığı nedeniyle anlaşmalar, kısa yolculuklar, eğitim gibi konularda detayları gözden kaçırmamız mümkündür.

Kova: Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında daha gerçekçi olmamız gereken bir dönemdeyiz. Para geldiği gibi gidebilir, detaylara önem vermediğimiz için hatalı kararlar alabiliriz. Maddi kararlar alırken çok dikkatli olmalı, yeni yatırımlar yapmadan önce çok iyi düşünmeliyiz. Yaratıcılık gerektiren konulardan ekstra kazanç sağlayabiliriz.

Balık: İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hayatımız hakkında yeni kararlar almak isteyebileceğimiz bir dönemdeyiz. İyi niyetimiz ve yardımseverliğimizden yararlanmak isteyen insanları çevremizden temizlemenin tam zamanı. Bu süreçte yükselen yaratıcılığımız ile yeteneklerimizi dış dünyaya gösterme fırsatları yakalayabiliriz.


Alıntı

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
9 şubat, astroloji, balık burcu, burc yorumlari, gezegenler, merkür


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Merkür Oğlak Burcunda! Yeniden Yapılanma Zamanı! vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 13 Ocak 2019 17:18
MERKÜR BALIK BURCUNDA ( 26 Şubat – 14 Mart ) Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 22 Şubat 2017 01:34
MERKÜR OĞLAK BURCUNDA Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Aralık 2016 13:20
MERKÜR YAY BURCUNDA - En Çok Ben Haklıyım! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 13 Kasım 2016 13:18
MERKÜR TERAZİ BURCUNDA Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Ekim 2016 12:01