IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2021, 13:08   #1
Çevrimdışı
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sevgili Olunca Sapıtan Burçlar




Insanların çoğu arkadaşlarına gülücükler saçar, neşe kaynaklarını başkalarına harcar, belki de “mutlu aşk yoktur” lafına kanıp sevgililerine zindanlar kurarlar! “İlişkinin doğasında çatışma var” deyip tribi ele alır, birbirlerinin sınavı olurlar! Aidiyet tehlike sınırlarını aşınca, kıskançlık duygusu da tavan yapınca, ilişkinin böylesi çekilmez olur. Gelelim sebebi girizgahımıza; “böyle sevgili olmaz olsun” dediğiniz, sevgili olunca sapıtan burçlarda sıra!


Koç
Sürekli ayakta geçen bir ilişki istiyorsanız, “heyecanın gittiyse senin ne işin var burada” çıkışıyla karşılaşmayı göze alıyorsanız buyurun Koç ile ilişki yaşamaya, ben keyfimden ödün veremem, aceleyle yaşamayı da hiç sevmem diyorsanız buyurun cenaze namazına! Zira Koç ilişkiye başlayınca ilik kemik sömürmeden, kavganın dozunu kaçırıp saygı sınırını aşmadan durmaz, her sıradan meseleyi mücadeleye çevirmeden olmaz, kavgasız gürültüsüz gün geçirmez! Heyecanı geçer, ilişki garanti alanına girerse o sevgiliden bir cacık olmaz.


Boğa
Boğa kalabalıklar içinde sıklıkla ilanı aşk yaşamadan, durmaksızın sevilip her an şefkate sarılmadan, o ilişkiye ilişki demez! Hislerden anlamaz, bakışlarla yetinmez, mahrem alanımız yatak odamızda sevgiliyiz toplum içinde arkadaş fikrini hiç anlamaz! Sevgili sevgilidir, sevgililer her yerde sevişir! Yarım gün sevilmezse dayanmaz, sevginden şüphe ettiğini dile getirmeyi erteleyip dilindeki baklayla yaşamaz! Böbreğini de versen, sevgine tümüyle inanmaz!


İkizler
İkizler’in kararı kararsızlıktan yanadır! Yaşamı sürekli parçalı görür, iki koldan değerlendirir. Beklentileri de oldukça çelişkilidir. Bir gün sevgilisinin ipleri ele alıp onu rahat ettirmesini, kendi başına kararlar alıp emrivakiler yaparak kendini de dahil etmesini ister. Diğer gün tümüyle bir başına aldığı kararların sorgusuzca uygulanması için ısrar eder! Bir öyle ister bir böyle, mutlu etmek oldukça zordur! İkizler bu ya; “plan yap” diye haykırır, kendi istediği yere gitmek için yarı yolda caydırır! Eşrefiyle eşeği birbirine karışıktır.


Yengeç
Yengeç kendinden vazgeçmeye belki de miş gibi yapıp ilgi odağı olmaya çok meyillidir. İstediği olmasın, duygu rezervleri yeterince doymasın, sevgisinin köpüğü sönünce dudak payı birazcık fazla kalsın; kıyametleri koparır! Yazıklar olsundan girer, kendi ölüm fermanını yayınlamaya başlar, kendine belalar savurup aşağılamaya koyulur! Yengeç Mağdur rolünün hakkını vermeden, sevgilisinin sevgi dolu yatıştırıcı okşamalarını saçlarının her bir telinde hissetmeden iyileşmez!


Aslan
Aslan’ın her yaptığı, her söylediği, tüm fikirleri koşulsuz olarak onaylanmayı gerektirir, en azından Aslan böyle olacağına yürekten inanır! Sadece inanmakla da kalmaz üstelik hitabet gücünü, teatral yeteneklerini kullanır, kendini onaylatmak için oskarlık performans gösterir, alkış kıyamet kopmadan perde kapanmaz, ışık sönmez! Aslan ne yapar eder kendi bildiğini okur, sevgilisine de onaylamak düşer! Zordur Aslan’la uğraşmak, kendinden vazgeçmek ister!


Başak
Başak kırk tilkiyle birlikte yaşar, bir türlü susmayan zihin sesiyle pek anlaşamasa da ahbaplık yapar! Başak’ın zihni sürekli çalışıp yeni fikirler üretir, herkes için düşünür, bozar, yapar, yeniden inşa etmek için hazırlıklara başlar! Başak’ın gözleri radarlıdır, tüm kusurları görür, her görüntüyü tüm detaylarıyla birlikte algılar! Duygusal ilişkisinde tam olarak neye kızdığını anlamak oldukça güçtür! Kafası çok farklı çalışır. Burnunu sokmadık aş bırakmaz! Başak sevgili iken bir sorun yaşadığında kimseler ona yardımcı olamaz, zira neye ihtiyacının olduğu tespit edilemez!


Terazi
Terazi herkese taraf olur iş sevgilisine gelince hep bertaraf olur! Kimsenin ardında durup mücadeleye uzaktan dahi karışmaz, seslerin yükselme ihtimali varsa o sohbete katılmaz! Terazi tartışmadan uzaklaşır, sorunlar kendiliğinden çözüm bulsun diye derin derin nefes alır, doğruyu yanlıştan pek ala ayırsa da elini taşın altına sokmaktan çekindiği için sessiz kalır! Yani Terazi sevgiliyle sorunlar çıkmaz ayın son çarşambası dahi çözülmez! Öylece kendi haline terk edilir!


Akrep
Akrep için sevmek bir tür kıskanma biçimidir. İki duygu birbirinden çok uzaklaşmaz, birinin olduğu yerde diğerinin yokluğu kabul edilmez. Seven kıskanır, daha çok seven daha çok kıskanır, aşkından ölen kıskançlıktan öldürür, gaibe de beraber göçülür! Sorsanız çok güvenir ama bir an bile şüpheyi elden bırakmaz! Sürekli kuşkulanması bir tür ayakta kalma, kendini koruma psikoloji olarak değerlendirilebilir. Zira aşkın kırmızısı arttıkça şüphenin dozu kaçar!


Yay
Yay sülalesi rahat tavırlarıyla kendini gösteren bir umursamaz olsa da sahip olduğu değerler sistemiyle ilgili bir o kadar katıdır. Böylesi neşeli, başka kültürleri tanımak konusunda meraklı bir gezgin ruhun azılı bir fanatiğe dönüşebileceği kimin aklına gelirdi oysa! Ama işin aslı Yay bildiğinden şaşmaz, fanatik inançlarını onaylamayan, kendisiyle aynı değere sahip çıkmayanla bir dakika harcamaz! Tümüyle aynı fikri paylaşmıyor ama yakın inançları taşıyorsa da ısrarlarından vazgeçmez, huzur vermez!


Oğlak
Tüm sosyal çevresinin, önüne çıktığı toplumsal yapının, eşinin, dostunun, ailesinin övgüsüne nail olmak için yaşayan, büyüklerinin takdirini küçüklerinin hayranlığın kazanmak için bütün bir hayatı boyunca durmaksızın çalışan Oğlak, eşinden neler beklemez ki? Önce itibarını artıracak güç, herkesin gözündeki yerini parlatacak kalite ve tabi ki bol bol övgü ve tam destek ister! Aksi halde ikinci bir şansı aramakla bulamaz!


Kova
Kova herkesin sevgisini kıskançlığıyla, nobranlığıyla, hayvani duygularıyla özdeşleştirdiği günümüz algısına taban tabana zıt bir profil çizer! Ne kıskançlık ne kısıtlama ne sevgilisi diye özel mülkü gibi davranma; tümünü saçmalık olarak görür, kendi dünyasının sınırlarını başlattığı yerden içeri sokmaz! Yenilikçidir Kova; arabeske bağlamaz! Geleneksel yöntemlere uygun bir ilişki yaşamaz! Yani mutluluğu kıskançlıkta arayanlara, beni sahiplensin diyenlere Kova’dan sevgili olmaz!


Balık
Duygunun böyle gel gitlisi görenleri hayrete düşürür, bir hayale âşık olan Balık yaşadığı yıkımla da mutlulukla da hayrete düşürür! Bir gün zil takıp oynar, ideal sevgilisini koluna takıp kırlarda koşar, bir gün yıkılmış viran kalbi elinde ağlar, yanar! İkisinde de sevgilisinin payını gören duyan olmaz, kendi kendine batıp çıkan Balık dış desteklere kapısını açmaz! Sevgilisi Balık’ın suyuna gitmezse dünyadan kesilir, kendi sonunu getirir!

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Nisan 2022, 05:04   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sevgili Olunca Sapıtan Burçlar




Kova
Kova herkesin sevgisini kıskançlığıyla, nobranlığıyla, hayvani duygularıyla özdeşleştirdiği günümüz algısına taban tabana zıt bir profil çizer! Ne kıskançlık ne kısıtlama ne sevgilisi diye özel mülkü gibi davranma; tümünü saçmalık olarak görür, kendi dünyasının sınırlarını başlattığı yerden içeri sokmaz! Yenilikçidir Kova; arabeske bağlamaz! Geleneksel yöntemlere uygun bir ilişki yaşamaz! Yani mutluluğu kıskançlıkta arayanlara, beni sahiplensin diyenlere Kova’dan sevgili olmaz!


İyi bari
İyi yazmış bize sdjk

__________________
Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim. ❣
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burc burclar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çiçek alan sevgili mi, yoksa kitap alan sevgili mi sizi daha çok önemsiyordur? vioLeta IF Soruyor 33 24 Temmuz 2020 22:57
+v olunca oto -v ZenqerDenq mIRC Scripting Sorunları 6 26 Eylül 2016 16:18
80'LIK OLUNCA MasteR06 Fıkra 0 05 Mart 2014 19:56
BurçLar Aşık OLunca Ne OLur Sue Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 07 Mayıs 2012 19:44
:) 80'lik olunca BuYuCu Fıkra 0 26 Nisan 2012 05:50