IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2021, 13:34   #1
Çevrimdışı
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burcuna Göre Eski Sevgilin Seni Neden Unutamaz ?




Koç
Sendeki adrenalini, heyecanı, tutkuyu başka nerede bulabilir ki! Peki ya şiddetli kavgaların ardından yaşadığınız tutkulu buluşmaları? Nasıl çıkarsın seni aklından? Koç burcu kadını ile yaşanan yüksek enerjili ilişkinin bir benzerini bulmak da bu ilişki hiç yaşanmamış gibi hayatına devam etmek de oldukça zor. Sen ihtiraslı aşkın ile tarih yazdım, onu tutkunun zirvelerine çıkarttın, nirvanayla tanıştırdın. Senden sonra hayat atlı karıncadan farksız! Çok arar seni, çok!


Boğa
Sadakatin, tek eşlilikten şaşmayan muazzam ruhun bir yana, bir daha senin gibi şefkatle seven, yumuşak dokunuşlarla ruh okşayan bir sevgili nerede bulunur! Onu el üstünde gezdirdiğin o günleri mümkünü yok unutamaz. El emeği göz nuru dökülerek ona özel yaptığın hediyeleri, özenle hazırlayarak yatağının baş ucuna kadar götürdüğün kuş sütü eksik kahvaltılar, mümkün olsa yollarına pamuklar serip de pır pır olan kalbinle ayaklarını yere sert bastırmak dahi istemeyen sen! Arkandan ağlıyordur, beni bırakıp nereye gittin ah Boğa kadını diye…


İkizler
Senin gibi bir flört ustası nereden bulunur? Öyle bir flört edersin ki, sevgilin hep ilişkinin o ilk günlerinde kalmak, cicim aylarında zamanı durdurmak, birbirini yeni yeni tanımanın tatlı heyecanlarıyla uçuşmak ister. İnsan hep seninle, hep ilişkinin en başında olmak için can atar. Sen o şeytan tüyü ile kendini herkese sevdirir, yokluğunla can yakarsın. Eski sevgilin seninle mutlu olduğun o güzel günleri anar durur. Unutmak kolay olmayacak


Yengeç
Böyle bir şefkat nasıl unutulur ki? Karnını doyurdun, kuş tüyü yataklarda yatırdın, derdini dinledin yetmedi onunla ağladın. Ey Yengeç, anaç sevgili, şefkatiyle saran ve sarmalayan, kocaman kucaklayan. Vurdum duymaz kadınlardan, iş kolik aşıklardan usanınca, hep seni getirecek aklına, ben ne halt ettim diye ağlayacak!


Aslan
İhtişamlı Aslan, sen gittin şov bitti, perde kapandı ve eski sevgilin kör kuyularda merdivensiz kaldı! Senin gösterişli, janjanlı hediyelerin, gurur okşayan romantik jestlerin… yedi cihan duymuştu aşkınızı. Tüm arkadaşları iç çekmiş, keşkelere boğulmuştu ama vaat edilen Aslan topraklarında göz kamaştıran ışıltılı bir hayatı geride bıraktı zavallı. Şimdi konu komşusu, eş dostu, ailesi, akrabalarıyla hayıflanıp dursun, başını taştan taşa vursun!


Başak
Tüm sorumluluğunu üstlendin, arkasını topladın bunca zaman. Şimdi tek başına kalınca “Meğer ne çok sorumluluğum varmış, hangi birine yetişeyim?” diye ağlasın bakalım. Senin ardından kendi dağınıklığının içinde kaybolmuştur bile, hayırlı olsun! Çoğu zaman onun yerine düşündün, yaşamını tüy gibi hafiflettin. Sensiz her şeyi birbirine mi karışır, aşk acısında mı dağılır, hayatının düzensizliğinde mi kaybolur, artık ölümlerden ölüm beğensin. Onun hayatını derleyen mucizevi dokunuşlarını her an özlesin, beter olsun!


Terazi
Sen ki ağzınızın tadı kaçmasın diye her istediğine he dedin, tüm huysuzluklarına katlandın, kaprislerine göz yumdun, onu her haliyle sevdin! Hadi bakalım bir daha bulsun böyle nezaketli, kibar, narin ve alımlı bir kadın! Geçmiş olsun senin gibisi zor bulunur. Hem şık hem zevkli hem uyumlu hem cilveli unutulur mu böylesi! “Tamam sevgilim, sen nasıl istersen öyle olsun aşkım”, bu sözlerin yıllarca çınlayacak kulaklarında!


Akrep
Ve tanrı kadını yarattı! Onu tutkularla boyadın, derinlerde hapsettin, sevmenin, sevişmenin ne demek olduğunu öğrettin ama bitti! Böyle deli dolu, derin bir aşkın yanında her ilişki kısa film gibi kalacak, öyle derinliksiz, öyle sığ… Aklına, ruhuna, bedenine kazıdığın aşkın, tüm hücrelerine çoktan yayılmış bile. İster istemez herkesi seninle kıyaslayacak, bu lanet ömür boyu yakasını bırakmayacak. Unutmak mümkün mü Akrep’im seni!


Yay
Hayat bir aksiyon filmiydi seninle! Maceranın tadına vardığı, yükseklerden atlayıp alçaklardan uçtuğu günler artık geçmişte kaldı. Hayatın her anını dolu dolu yaşatmıştın ona, her güzel şey gibi bu da bitti! Sensiz o yerlerden kestiğin ayakları toprağa çakılıp kaldı, artık ununu elemiş, eleğini asmış bir emekli gibi yaşasın gitsin. Ama her fırtınada bir romatizma ağrıları bir de senin hatıran içini sızlatacak.


Oğlak
Ah be canım, onca akıl verdin, ona yol gösterdin. Okuttun, adam ettin ama gitti. Olsun, o derdine yansın. Acaba kim senin gibi ona saygı duyacak, başarısıyla sevinip gururlanacak? Karşısına çıkan aklı beş karış havada aşıklarda senin olgunluğunu, aklını, gücünü, özgüvenini arayıp duracak. Yıllarca çalışıp bir baltaya sap olamamışlarla, kendi kendine yetemeyenlerle seni kıyaslayamayacak bile… Artık geçmiş olsun, çoktan gitti kalbinin direği!


Kova
Kıymetin bilinmedi ey Kova! Sıkmadın, boğmadın, kişisel alan bıraktın, anlamadı öküz! Şimdi dakika başı rapor isteyen, “nerdesin aşkım?” sorusuyla ömür tüketen, o güvensiz, o kıskanç kadınlarla baş başa kalsın da aklı başına gelsin. Çok arayacak seni, ne güzel nereye gittin, kiminle gezdin diyen yoktu, en özgür ilişkinde gününü gün ediyordu. Şimdi kendini hapishanede gibi hissettikçe gereksiz kıskançlıklara maruz kaldıkça iç çekerek anacak seni.

Balık
Masal prensi olsa böylesini zor bulurdu; romantik, sevecen, edalı, işveli, saf ve temiz bir sevgili! Sen ki onu peri kızlarının varlığına inandırmıştın. Evinin bahçesinde bir prenses gibi salınmıştın ama şimdi hayallerdesin, rüyalardasın, derinlerdesin onun için. Masumiyetinin ardında onu yakalayan, kendine hayran bırakan bir bilgeliğin, onu saran kocaman merhametli yüreğin vardı. Sadece ona teslim olmuş, kendini ona adamıştın. Unutamaz da bari teselli bulsa!

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eski sevgilin dügününe çagırsa gidermisin ? The IF Anketler 33 19 Kasım 2022 22:51
Burcuna Göre Diyet Yaparken Neden Başarısız Oluyorsun? Sarya Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 21 Ekim 2021 19:36
Eski sevgilin bir eşya olsa ne olurdu? eiffel65 IF Soruyor 29 23 Şubat 2021 00:07
Eski Sevgilin Eşya Olsaydı Ne Olurdu? SimHa IF Anket Arşivi 10 03 Aralık 2015 18:40