IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By aSk

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2021, 13:50   #1
Çevrimdışı
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlar Ve Düşmanlar




Koç

Koç, düşmanlığını kinden beslenen koca bir canavara dönüştürmez, gecelerce düşünüp en yıkıcı darbeyi vurmak için strateji geliştirmez, gücü bileğinde, zaferi kas gücündedir, kavgasının sebebi kontrolsüz sinirindedir! Göz dağı vermeyi sever, yumruğundan önce sesi ulaşır düşmanının kulağına “Bittin sen!” ve öfkeli yumruğu hemen ardından belirir! Enerjisini atıp yüreğine serin sular serpen Koç, güne kaldığı yerden devam eder.

Boğa

Boğa’nın kanı stabil akar, öfkesiyle adrenalinin ucu birbirine değmez! Düşmanına kocaman haykırışlarla, büyük yumruklarla saldırmaz, kendini riske atmaz! Önce düşünür. “Son gülen iyi güler!” derken yüzünde abartısız bir tebessüm belirir! Uygun zamanı beklemekte hiçbir sakınca görmez Boğa, kaçmıyoruz ya! En doğru zamanda hamlesini yapar ve düşmanını bertaraf eder!


İkizler

İkizler karşısında düşmanını görünce, öfkesi beynine sıçrar, siniri çenesine vurur! Yanına varmayı, kulağına eğilmeyi, sesini duyurabileceği mesafeye dek sessizce yürümeyi beklemez, uzaklardan başlar fırtınalarını estirmeye, gürlemeye! Yanına gelene dek iyiden yiye ısınmış, yolda çenesini oldukça açmış, antrenmanını yapmıştır! Artık ağzına ne gelirse söylemek için çözer dilinin bağını, neler demez ki?



Yengeç

Bedduanın dönüp dolaşıp yolunu bulacağına inananlar, ah almaktan hafif de olsa çekinenler, aman Yengeç’in kara listesine dolaylıda olsa girmeyin, isim benzerliğinden karambole gitmemeye dikkat edin! Aman ha Yengeç’e düşman olmayın! Zira kendisinin yüreği temiz, dileği garantidir! “Uysaldır Yengeç, kalbi de yufka, affeder nasıl olsa” diyenler yanılır! Yengeç dört nala koşmasa da üstünüze, kara dileklerini uçurur!

Aslan

Ne kendini düşman belleyenin seviyesine iner Aslan, ne kötülük düzeyine çıkar, kendi izole tahtından gözünü süzer, ağzını büzer, kimseleri kendine muhatap alıp sıradanlaşmayı göze almaz! Umursamazlık gibi bir kozu, kendisini düşman ilan edenlerin öfkesini azdıran, sinirini körükleyen mağrur bir sakinliği vardır! Aslan’ı manipüle edip kavgaya çekmek isteyen, zaaflarını didikleyip öfkesini körükleyen olur ancak o karizmasını sarsacak bir şey yapmaktan kaçınır.

Başak

Başak kusurlu olanı yanında tutmaz, mükemmele yakınsamayanı hayatına almaz! Kendi yağında kavrulur süsü verse de işinden gücünden kimselere vakit ayıramıyormuş gibi görünse de işin iç yüzü farklıdır. O çoğu insanın yeterince zeki olmadığını düşünür ve herkesle muhatap olmaz! Düşmanının da zeki olmayanına pas vermez! Aptallarla tartışılmayacağını açıkça söyler ve kulağını cevaben gelecek tüm sözcüklere tıkar, kapılarını düşmanın yüzüne çarpar!

Terazi

Terazi ve düşmanlık; birbiriyle dünya üzerinde var olan hiçbir zeminde buluşamayacak iki bambaşka şeydir! Terazi barış içinde ve huzur için yaşar! Ne demekmiş düşman olmak, huzur bozmak, kavga çıkarmak? Bunların hepsinin çokça uzağında kurar kendi hayatını ve müziğin sesini dahi bangır bangır açmaz! Aşırılıklara karşı fazla hassas, kavgadan, gürültüden uzak yaşar! Onun yaşamında öfkelenmek lüzumsuz, uzlaşım şarttır! Terazi bir tek oyun sırasında insanlarla karşı karşıya gelir, onun dışında kol koladır.


Akrep

Akrep ile düşmanlık mı? sayılı gün çabuk geçer, Akrep sabrıyla baharatladığı intikam yemeğini afiyetle yer! Düşmanını olduğu yere gömer! Zodyak’ın karanlık yüzü Akrep’e dokunmayan bin yaşar, eceli gelen düşman ise başka yer yokmuş gibi Akrep’in burnunun dibinde biter! Akrep de ne yapsın kapısını çalanı geri çevirmez, eli boş göndermez, kişiye özel menülerinden bir seçki sunar ve düşmanı bertaraf eder!

Yay

Yay iyimserlik taşan hayatına düşmanın girişini de çıkışını da çoğu zaman far etmez! ilahi bir yıldızla korunan, şans kapıları sonuna dek açık olan Yay’a gelen tüm kötücül etkiler duvarlara çarpıp sahibine döner! Düşman sesini gür çıkarıp kendini Yay’ın gözüne sokuyorsa, Yay umursamazlığına hafif bir hareket ekler ve ikaz eder! “Beni çıldırtma var git yoluna!” diyen Yay’ın sözü itibar görmezse, ateş enerjisi çıkar ortaya!

Oğlak

Oğlak’ın düşmanlığını kazananın da vay halini! Zirve sevdalısı, itibar meraklısı, disiplinli Oğlak, çıkarlarına zeval geleceği korkusuyla kötülük gelecek yerin tüm deliklerine ot tıkar, kapılarını düşmanının burnuna kapatır! Tersi pistir Oğlak’ın, duruşunun ciddiyeti soğuk rüzgarlar estirse de çıkarlarına tehdit oluşturan, yamacına fazlaca yanaşan olursa böcek gibi ezer!


Kova

Kova’nın arkadaşı bol ilişkileri deniz seviyesindedir. Kimselerle sımsıkı dost olup, hayatının orta yerine sokup güçlü darbeler almaz. İnsanlara güven konusunda problem yaşamaz sadece kendi bireysel yaşantısına ve uzmanlık alanlarını geliştirmeye odaklanır. Fazla samimiyet olmayan zeminlerde adım başı düşmanlık da türemez! Aksi bir davranışla karşılaşan Kova, hiç umursamaz, vaktini böyle anlamsız mücadelelere harcamaz!


Balık

Balık düşmanı olabilecek kadar kötü bir davranışla karşılaştıysa bırakın öç almayı, öncelikle üzüntüyle anlamlandırmaya çalışır! Kötücül herhangi bir karşılık vermeye kalkışmaz, merhametli kalbinden kötülük çıkmaz! Balık böyle insanlara ne elini sürer ne zahmet edip laf söyler. Sadece Allah’a havale eder!

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 06 Aralık 2021, 13:55   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçlar Ve Düşmanlar




Yengeç

Bedduanın dönüp dolaşıp yolunu bulacağına inananlar, ah almaktan hafif de olsa çekinenler, aman Yengeç’in kara listesine dolaylıda olsa girmeyin, isim benzerliğinden karambole gitmemeye dikkat edin! Aman ha Yengeç’e düşman olmayın! Zira kendisinin yüreği temiz, dileği garantidir! “Uysaldır Yengeç, kalbi de yufka, affeder nasıl olsa” diyenler yanılır! Yengeç dört nala koşmasa da üstünüze, kara dileklerini uçurur
Canim burcum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burÇ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Atatürk'e Niçin Düşmanlar - Rıza Zelyut Erzincan-Kemahlı Atatürk Köşesi 0 04 Eylül 2013 21:27
Düşmanlar bu kez aynı tarafta! Deep Cep Telefonlar 0 29 Mart 2012 18:40
Kafirler İmha Edilmesi Gereken Düşmanlar mı? Kalemzede İslamiyet 0 05 Ağustos 2011 02:14