IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2022, 13:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En alıngan burçlar




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bazı kişiler var ki onlara şaka yapmak bile oldukça kötü sonuçlar doğurabiliyor. Sizin için çok normal söylediğiniz bir şey onlar için kırıcı olabiliyor. Alıngan insanlar karşılarındaki kişileri zor duruma sokabiliyorlar. En En alıngan burçlar burçları merak ediyorsanız aşağıya göz atabilirsiniz.
YENGEÇ BURCU
Zodyak’ın en alıngan insanları olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. Hep bir anne/baba yaklaşımıyla çevresindekileri koruyup kollayan bir tarzları vardır. Yeri geldiğinde omzuna başınızı koyup ağlayabileceğiniz insanlardır. Böylesine şefkatli olmalarına karşın alıngan bir kimyaları var. Eleştiriye maruz kaldıklarında hemen itiraz edip savunmaya geçerler. Bir diğer su grubu ailesinden olan Balıklar, kırıldıklarını dillendirmezken Yengeçler hafif de olsa sitem ederler. En çok da yakın çevrelerinden gelen darbelere dayanamazlar. Sırtından vurulmuş hissi Yengeçleri yaralar. Yengeçler, ilgi isteyen bir sevgili için oldukça ideal adaylardır. Romantizmin sahiplenici ve koruyucu ruhunu yansıtırlar. Öncelikleri arasında ailesi ve aşkı yer alır. Sevgilisinin ilgisizliği, soğukluğu veya kaba davranışları Yengeçleri duygusal olarak çok incitir. Sadece tavırlarla değil ağızdan çıkan imalı bir yergiyle bile beklenenden fazla incinebilirler.
BALIK BURCU
Naif ve duygusal mizacı kötü yorumlara gelemez. Koç veya Aslanlar gibi sinirlenmez ama kırılırlar. Başını yastığa koyar koymaz uyuyanlardan değildir Balıklar. Bazen ufak bir konuyu bile kafaya taktıklarından uykuları kaçabilir. Kibar ve hoşgörülü yaklaşımlarıyla bazen kırıldıklarını fark edemezsiniz bile. Aşkta reddedilmeye gelemediklerinden ilk adımı atmaya cesaret edemezler. Utangaç ve çekingen yaklaşımları bazen karşı tarafı beklemekten yorabilir. Hislerine karşılık bulamamasının sebebi ego değil, bu sıkıntıyla baş edemeyeceği kaygısından kaynaklanır. Aşka bu derece değer veren insanların yürek sızıları derin olur. Toplum içerisinde de medeniyetten uzak yaklaşımlı insanlara aynı seviyesizlikle karşılık vermezler. Karşılarındaki kim olursa olsun onları kazanmaya çalışırlar. Buna rağmen aynı kaba tavırlara maruz kalırlarsa çok bozulurlar. İyi niyetlerinin suiistimal edilmesi canlarını sıkar. Fazlasıyla alındıkları durumlarda ağlayarak deşarj olurlar.
ASLAN BURCU
Öz güveniyle her işin rahatlıklar üstesinden gelebileceklerini düşünür Aslan burçları. Kendilerini takdir ederken başkalarından da takdir görmek isterler. Olumsuz eleştirilere tahammülleri yoktur Aslanların. Bu onlar için ciddi bir alınganlık gerekçesidir. Sonrasında mağrur bir ifadeye bürünmez, aksine sert tepkiler gösterebilirler. Eğlencelidir, pozitiftir, paylaşımcıdır Aslanlar. Vereceğinin en iyisini vermeye çalışır sevdiklerine. Aşkta da oldukça cömert insanlardır. Flörtünü şımartır, gezer tozar, hayatı onunla deneyimlemeye bayılırlar. Tek istedikleri sevgi, şefkat ve bol miktarda iltifattır. İlişkinin baskın tarafını oluştururlar. Mutlu bir birliktelik için aşkına kendini adarlar. Gel gör ki sevdiğinden alaycı, küçümseyici sözler duymak yıpratıcıdır onlar için. Ağzının tadı kaçarsa yüzü düşer. Aslan burçlarının partnerleri olumsuz yorumlarını mümkünse kendine saklasın. Aksi takdirde bu özgüvenli kişilerin pençesiyle yüzleşmek zorunda kalırlar.

(Alıntıdır)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alıngan Mısın ? Sır IF Ekstra 9 17 Aralık 2021 01:43
Osmanlı'da Burçlar Zen Tarih 0 06 Mayıs 2014 19:00
Burçlar N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 14 14 Mart 2012 21:19
Tüm Sevdalar Alıngan Ezgi Aşk ve Sevgi Köşesi 0 08 Aralık 2011 17:50
Burçlar PaYanDA Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 26 Şubat 2006 12:51