IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2022, 13:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güzellikleriyle bilinen burçlar




Güzellik göreceli bir kavram olsa da bazı kişiler var ki herkes onlara hayran kalıyor. Kadınların güzelliği onlara dert olabiliyor. Güzelliğin birçok kapıyı açtığı düşünülse de fazla ilgi can sıkabiliyor. En güzel kadınların ortak özelliğine bakıldığında bu burçlara sahip oldukları görülüyor. İşte en güzel olan burçlar...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
BALIK BURCU
BALIK Yaratıcılık ve merhamet , Balık'ı en güzel burçlardan biri yapar. Hassas, empatik ve çok duygusaldırlar. Venüs tarafından yönetilen bu zodyakın kadınları, büyüleyici güzellik ve çarpıcı kişiliklerle kutsanmıştır. Genellikle uzun saçları, ince bir vücudu ve güzel ayakları ve ayak parmakları vardır. Güzellikleri nadirdir ve sezgisel bir zihinle güzel bir kalbe sahip olma eğilimindedirler. Üstelik ışıltılı gülümsemeleri kalpleri eritmeye ve aşık olmaya yeter. Muhteşem gözlerine bakarsanız, neden en güzel burçlar listesinin başında yer aldıklarını anlayacaksınız. Hala hangi burç kadınının dünyadaki en güzel olduğunu bilmemiz gerekiyor. Tabii ki Balık!
BAŞAK BURCU
Başaklar , güzelliğin beyinle mükemmel birleşimidir. Sadece zeki değiller, aynı zamanda göz kamaştırıcı görünümlerin ve öldürücü özelliklerin de sahibidirler. Görevlerde mükemmeliyetçidirler ve bu, kusursuz tarz ve modalarında da görülebilir. Nasıl iyi görüneceklerini biliyorlar, sert ve cesur görünümlerini sergiliyorlar. Pürüzsüz bir alın, sakin bir yüz ve saf bir zarafetle insanları cezbedebilir ve onları istedikleri şekilde şekillendirebilirler. Katı ve sıkıcı görünseler de Başak yerlileri herkesin dikkatini kolayca çekebilir. Yani, hem görünüş hem de beyin açısından en güzel burç olan bir işarete isim vermeniz gerekiyorsa, onun kim olduğunu biliyorsunuz.
ASLAN BURCU
Aslan tarafından temsil edilen Aslanlar , nasıl yönetileceğini ve izlenim bırakacağını bilir. Muhteşem saçları, büyüleyici yüzü ve kendinden emin tavırlarıyla en güzel burçlardan biridir. Korkusuzdurlar ve bu en güzel gözlerinden açıkça görülebilir. Kendilerini gururla taşırlar ve en iyi vücut, yüz özellikleri ve içsel özelliklerden birine sahiptirler. Genel olarak, Aslan kadınları, göze çarpan kasmalarıyla kolayca fark edilebilirler. Kalabalık ortamlarda bile cüretkar görünümleri ve sıra dışı dramatik anlayışları ile öne çıkarlar. Keskin giyinirler ve mükemmel ve en güzel görünmek için büyük çaba harcarlar.
KOÇ BURCU
Zodyakın ilk burcu nasıl olur da en güzel burçlar listesinde olmaz? Büyüleyici burçlardan biri olan Koç , yüz hatları ve son derece çekici görünümü ile tanınır. Kendine güvenleri ve canlılıkları mükemmeldir ve bu onları daha çekici ve karizmatik yapar. Fiziksel özellikleri hakkında konuşulursa, Koç, yoğun gözlerle, güzel gülümsemelerle ve masum yüzlerle kutsanmıştır. Dudakları ve kaşları en iyi fiziksel özellikleridir.
TERAZİ BURCU
Zarif ve sofistike olan Teraziler , zarafetleri ve sevgi dolu davranışlarıyla tanınırlar. Fizikleri çekici ve şefkat, besleyici ve nezaket dahil tüm kadınsı özelliklere sahipler. Venüs tarafından yönetilen Teraziler, çene çizgilerini, kalp şeklindeki yüzleri ve hassas kişilikleri tanımlamıştır. Hoş görünümleri ve güler yüzleri onları burçların en güzeli yapan şeylerdir. Ayrıca, Terazi'nin ilişkilere olan bağlılığı ve geleneksel yaklaşımı inanılmaz derecede şaşırtıcıdır. Ayrıca insanları hisleri ve duyguları konusunda rahat ettirmek için bir hünerleri vardır.

(Alıntıdır)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bolu'daki Tabiat Parkları Doğal Güzellikleriyle Büyülüyor ZaLim Yaşam ve Detay 0 17 Temmuz 2019 00:41
Urla gezilecek yerler: Antik kentleri ve doğal güzellikleriyle Urla Sanem Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 26 Temmuz 2018 16:54
Bilinen 3 Tür Ayak Vardır Zen Merak Ettikleriniz 0 01 Şubat 2013 19:14
Android'in az bilinen 6 özelliği! Deep Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 06 Haziran 2012 14:44
Az bilinen,sık görülen bir hastalık ITP! Ecrin Mikrobiyoloji 1 07 Eylül 2011 22:38