IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2022, 13:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boşanma olasılığı en yüksek burçlar




Evlilik tüm hayatı değiştiren olaylar arasında bulunuyor. Sevgiliyken çok mutlu olduğunuz ve sevdiğiniz kişi evlilik hayatında bambaşka birine dönüşebiliyor. Kimse boşanmak istemese de dayanılmaz evliliklerin sonu boşanmayla bitiyor. En çok boşanan kişilere bakıldığında aşağıda yer alan burçlara sahip oldukları görülüyor. İşte en çok boşanan burçlar...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
KOVA BURCU
Bir Kova'nın kendini bağlı hissetmekten daha fazla nefret ettiği hiçbir şey yoktur. Onların özgür ruhlu doğası, Kova'yı ilk etapta en az evlenme olasılığı olan yapar. Bu maceracı hava işaretleri, herhangi bir koşula bağlı olmayan ilişkileri tercih eder: Geleneksel evlilik ve tek eşlilik, Kova'nın geleneksel olmayan yaşam tarzı için en az uygun olanlardır. Bunun yerine, hayatlarını mümkün olduğunca az bağlılıkla yaşamayı tercih ederler, bu da kendilerini boğulmuş hissettiren bir evlilikten vazgeçmelerine neden olur.
YAY BURCU
Yay burçları flört sahnesinde onları çok popüler yapan doğal bir flört ve çekiciliğe sahiptir. Bununla birlikte, sürekli seyahat tutkuları, tek bir noktada yerleşmelerini zorlaştırabilir. Bir evlilikte, Yay burcunun hala bağımsızlıklarına sahip olduklarını hissetmesi önemlidir. Ve çok tutkulu aşıklar ve ortaklar olmalarına rağmen, Yaylar kendilerini takdir edilmemiş veya geride bırakılmış hissettiren ortaklardan boşanmaktan korkmazlar.
BALIK BURCU
Balık, şüphesiz en romantik burçlardandır. Hassasiyet ve iletişimin başarılı bir ortaklığın anahtarı olduğunu anlarlar ve bu rüya gibi su işareti, eşleri tarafından duygusal olarak anlaşıldıklarını hissettiklerinde en sadık partnerdir. Balık, partnerinin kendisine koşulsuz sevgi ve destek vermediğini hissettiğinde, acı ve mesafeli olabilir. Ve eğer partnerlerinin evlilikte aynı çabayı göstermediğini düşünürlerse, onu bırakmakta sorun yaşamazlar.
İKİZLER BURCU
Arkadaş canlısı ve girişken, bu hava burcunun neden yeni insanlarla tanışmak için zahmetsiz bir zaman geçirdiğini anlamak kolaydır. Bukalemun İkizler herkesle arkadaş olabilir. Bu, partnerlerinin en iyi arkadaşları ve sevgilileri olduğunu hissetmelerinin özellikle önemli olduğu anlamına gelir. Bir İkizler, ancak eşiyle bu bağlantıyı kaybetmiş gibi hissederlerse veya evlilikteki iletişim bozulursa boşanmaya mecbur hissedecektir. Ve işler yolunda gitmezse, bu burcun yeni bir ruh eşi bağlantısı bulması zor olmayacaktır.
KOÇ BURCU
Koç, en gösterişi seven burçtur. Büyük sevgi gösterilerinden ve abartılı romantizmden hoşlanırlar. Daha iyi? Asla sıkıcı değiller. Koç, partneriyle derin bir duygusal ve fiziksel bağ arar ve zedelenmiş bir egoya neden olabilecek herhangi bir durum bu gururlu ateş burcunun önüne geçebilir. Eşlerinin kendileri için yaptıkları tüm romantik şeyleri takdir etmediğini düşünüyorlarsa, bu, gözlerinin kaymasına neden olabilir. Ve nihayetinde Koç, ihtiyaç duyduklarını veya istediklerini eşlerinden alamamaları durumunda boşanma davası açmaktan korkmaz.

(Alıntıdır)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
“Pilot hatası olasılığı çok düşük” xena Havacılık Haberleri 0 08 Ocak 2020 16:07
Rusya ile savaş olasılığı arttı Feronia Haber Arşivi 0 03 Şubat 2016 22:51
Çalışanların boşanma oranı daha yüksek AngeL Aile Evlilik ve Çocuklar 0 05 Ekim 2014 22:50
Mars'ta tuzlu su olasılığı Dilara Genel Paylaşım 1 27 Mart 2009 16:12