IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2022, 13:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En gururlu burçlar




Karakterlerimizin belirlenmesinde aile, arkadaşlar oldukça etkili olsa da burçlarımızda büyük rol oynuyor. Bazı burçlar var ki onlara yapılan hataların geri dönüşü olmuyor. Gururları nedeniyle kendileri hata yapsa bile asla geri adım atmıyorlar. İşte en gururlu olan o burçlar...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ASLAN BURCU
Hiç kimse bir Aslan'dan daha fazla gurur duymaz - başardıkları her şeyden, görünüşlerinden ve kim olduklarından gurur duyarlar. İnsanların onlara nasıl tepki vermesi gerektiğini düşündükleri konusunda inanılmaz derecede yüksek standartları var. Birisi çalışmalarını takdir etmez veya eleştirirse, bu onları rahatsız edecektir. Aslanların gururunun önlerine çıkma yollarından biri, bir şeyde başarısız olduklarını kabul etmemeleridir. Ne yaptıklarını bilmiyorlarmış gibi ya da başkasının gözünde zayıf görünmek istemiyorlar. Herkes bir noktada başarısız olur ve Aslan burçlarının gururlarını bir kenara atabilmesi ve başarısızlıklarını kabul etmesi gerekir ki onlardan bir şeyler öğrenebilsinler.
OĞLAK BURCU
Oğlaklar işlerinden ve hayatlarını nasıl kurduklarından çok gurur duyarlar. Çok çalışkan ve gayretlidirler, ancak bazen gururları yardım istemenin önüne geçer. Rehberlik veya yardım istemek tamamen beceriksiz olduğunuz anlamına gelmez, sadece birinden hangi eylemi yapmanız gerektiğini anlamanıza yardım etmesini isteyecek kadar akıllı olduğunuz anlamına gelir. Yardım almak, başarınızdan hiçbir şey eksiltmez ve kendi başınıza halletmeye çalışmanızdan çok daha hızlı bir çözüm bulmanıza yardımcı olabilir.
KOÇ BURCU
Koç güçlü, cesur ve gururludur. Daha büyük riskler alarak daha büyük ödüller kazanacaklarına inanırlar. Koç, başkalarına nasıl yapıldığını göstermeyi sever, ancak birisi uzmanlıklarını veya yetkilerini sorguladığında, Koç'un gururunu incitiyor. Koç'un kendileri için iyi olmayacağını bildikleri bir şeyi seçecekleri veya başka birinden geldiği için iyi bir fikirden kaçınacakları zamanlar vardır. Her şeyi bildiklerine ve en iyi içgüdülere sahip olduklarına inanmayı severler. Sonunda onlara yardımcı olacak olsa bile, fikirleri için birine kredi vermek zorunda kalmamayı tercih ederler.
AKREP BURCU
Akrepler son derece gururludur ve eğer biri onları aldatmaya veya kendilerini aptal hissettirmeye çalışırsa bu açıkça ortaya çıkar. Akrepler, biraz geri ödeme almaya çalışmaktan üstün değildir . Ayrıca çok fazla olumsuz yorumla da başarılı değiller. Bir Akrep için ilişkilerinin başarısız olduğunu kabul etmesi çok zordur. Bir gurur duygusuyla mümkün olduğu kadar inkarda kalacaklar ve yıllarca mutsuz bir ilişki içinde kalacakları anlamına gelse bile bunu düzeltmeye çalışmaya devam edecekler. Evet, sadece başarısız olması için bir ilişkiye kalbini ve ruhunu yatırmak korkunç, ama Akrep, herkesin başına gelir ve utanılacak bir şey değil.
BOĞA BURCU
Boğa çok gururludur ve çok tavizsiz olabilir. Bir şeyin veya birinin onlara saygısızlık ettiğini veya onları dinlemediğini düşünürlerse çok üzülebilirler. Ayrıca çok inatçı ve tavizsizdirler ve bir kez topuklarını batırdıktan sonra geri adım atamayacakları için gurur vericidir. Boğa, kesinlikle gerekmedikçe diğer insanları dinlemek istemez. Biraz bencil olabilirler ve gerçekten önemli olanın sadece duygu ve düşüncelerinin olduğunu düşünebilirler. Boğa için olayları başka birinin bakış açısından görmek çok zordur.
YENGEÇ BURCU
Birisi, Yengeç'in yakın olduğu biri hakkında hakaret ederse veya olumsuz bir yorum yaparsa, gururlu gazabı hissedilir. Yengeçler ortalıkta sorun aramazlar ve çok temkinlidirler, ancak sevdikleriyle ve evleriyle çok gurur duyarlar, bu yüzden sözlü de dahil olmak üzere herhangi bir şekilde onu tehdit ettiğinizi algılarlarsa tepki verirler. Yengeçlerin hatalı olduklarını kabul etmeleri zordur ve çevrelerinde konuşurlar, ancak üzgün olsalar bile nadiren özür dilerler.

(Alıntıdır)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fakir ama gururlu bir üye. Kalemzede Serbest Kürsü 7 04 Temmuz 2012 16:21
Fakir ama gururlu bir üye. Kalemzede Serbest Kürsü 6 01 Temmuz 2012 00:11
Fakir ama gururlu bir üye. Kalemzede Serbest Kürsü 1 26 Mayıs 2012 16:10
Fakir ama gururlu Eda Ruj Komik Loglar 17 07 Ekim 2010 13:23
Fakir ama Gururlu Hasan Komedi ve Mizah 0 25 Haziran 2006 15:03