IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2022, 13:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçların Önüne Geçemediği Duyguları





Burçların Önüne Geçemediği Duyguları

Astroloji dünyası göründüğünden daha karmaşıktır. Herkesin belli başlı kontrol edemediği duyguları vardır. Bu yönlerinin ölçüsünü fazla kaçırdıkları için yaşamın akışı içerisinde bazı dönemler zarar görürler. İnsanlar duygularını sürekli kontrol edebilseydi hata yapmazlardı zaten. Burçların önüne geçemediği duyguları da onların zaaflarını doğurur.


KOÇ : Öfkesi
İçindeki tamamen içgüdüsel hareket eden çocuğu bir türlü kontrol edemez Koçlar. Meseleleri durup düşünmeden, atağa geçmek için tetikte beklerler adeta. Bundan daha önemlisi çok çabuk öfke nöbetine yenilmeleridir. Kısa sürede parlamalarına rağmen sinirleri hemen yatışır. Ne kadar gereksiz asabiyet yaptıklarını kendileri de fark eder ve pişman olurlar. Zaman zaman otokontrollü olmaya kendi kendilerine söz verseler de yine aynı hatayı yaparlar. Öfkelerinin önüne geçemezler bir türlü.


BOĞA : Sahiplenmesi
Sevdiklerine son derece yakın davranan Boğalar, bu düşkünlüğü sahiplenici bir boyuta getirir. İkili ilişkilerinde aidiyet duygusunu abartıp flörtlerini kıskanırlar. Onların hayatında söz hakları olduğunu düşünürler. Bu durum karşı tarafta bazen sıkıcı bir etki yaratabilir. Boğalar ise biraz gevşeyip partnerlerini daha özgür bırakmaları gerektiğine ikna olsalar da kendilerini tutamazlar. Flörtlerini yakın çevresindeki kişilerle paylaşamazlar. Birbirini tamamlayan bir bütünün yarısı gibi görürler aşklarıyla kendilerini.


İKİZLER : Merakı
Şu hayatta başlarına ne geliyorsa meraktan geliyordur İkizlerin. Kim, kiminle, nerede, ne yapıyor diye merak açlıklarını doyurmadan edemezler. Bir yerden gıybetin kokusu gelince soluğu orada alırlar. Doğuştan haberci olan bu burçlar, bilgi alışverişine bayılır. Öğrendiklerini harmanlayıp kendi bakış açılarıyla çevresindekilere sunarlar. Bazen istihbarat toplamak için başlarını derde bile sokabilirler. Bomba bir haberi herkesten önce almakta üstlerine yoktur. Dedikoducu yönleriyle eş dostun sırrını satarken sert bir tepki görürler.


YENGEÇ : Şefkati
Sevgisini çok kolay belli eder Yengeçler. Özellikle aşkta karşı tarafı şımartacaklarını düşünemezler bir türlü. Anne şefkatiyle sarıp sarmalarlar sevdiklerini. Bu aşırı ve anaç ilgi, bir yerden sonra flörtlerinin heyecanını söndürebilir. Onların beklentisi ebeveyn türünde bir sıcaklık olmayabilir Yengeçler gibi. Tutkulu veya maceracı bir ilişki beklentisinde olan insanlar, bu burçlardan etkilenmez. Yengeçler sadece sevgili/eş olarak değil arkadaşlık ilişkilerinde de şefkatli bir dost olur.



ASLAN : Gururu
Egosuna düşkün karakterleri Aslanları gururlu kılar. Burunlarından kıl aldırmaya yanaşmazlar. İlişkilerinde, savaşta ve barışta her zaman başı dik yürümeye gayret ederler. Aşırı gururlarının zaman zaman sıkıntısını yaşarlar. İş yaşamında hiyerarşiye ve emir almaya tahammül edemez istifa ederler. Aslanlar, bu anlamsız gururun ardına gizlenirken, başkalarının dört ayaküstüne düşüşünü hüzünle izler. Aşk yaşamlarında da ayrılık sonrası barışma girişiminde bulunamazlar bir türlü. Tükürdüğünü yalamak onlara göre değildir.


BAŞAK : Kaygısı
Her burcun onları yıpratan özellikleri mevcuttur. Başakları da kaygıları yer bitirir. Bir konuya canları sıkıldı mı problemi çözmeden gece gündüz uyuyamazlar. Sık sık huzursuz olur, ufak pürüzleri gözlerinde büyütürler. Beden sağlığı, ayrılık, kırgınlık, şehir yaşamının zorlukları gibi akıllarına gelecek her konuda stres olurlar. Bu aşırı kaygı, sağlık durumlarını da etkiler ve kısır bir döngüye girerler. Panik atak ve benzeri rahatsızlıklar kaçınılmaz olur.


TERAZİ : Kararsızlığı
Bakış açılarındaki dengeli yaklaşım, karar vermelerini güçleştirir. Hangi konuda nasıl bir karar vermeleri gerektiğini kestiremezler bir türlü. Sık sık yakın çevrelerinden fikir alır Teraziler. Beyin fırtınaları bile bir sonuca ulaşmalarını sağlayamaz. İki seçenek arasında gider gelirken etraftaki diğer insanları da bezdirirler. Mesela alışveriş sonrası sık sık pişmanlık yaşar, aldıkları ürünü geri götürüp değiştirirler. Eş adayını da seçmekte zorlanırlar.


AKREP : Kıskançlığı
Karanlık ve derin dünyaları, çöl fırtınalarına sahne olur Akreplerin. Karmaşık ve dile getirmekte çekinecekleri hassasiyetleri vardır. Kıskançlık da bunlardan biridir. Bu çocuksu zaaflarını kontrol edemezler. Akla gelebilecek her konuda çekememezlik edebilirler. Aşk hayatlarında tutkulu ve tatmin edici bir sevgili olsalar da çok kıskanç davranabilirler. Flörtlerinin arkadaş çevresini iyice bir araştırır, gelişmiş hisleriyle onların gerçek duygularını sezerler. Hemcinslerini de dış görünüm, başarı ve zenginlikte kıskanabilirler.


YAY : Heyecanı
Zodyak’ın en çocuksu burçlarındandır Yaylar. İçlerinde hayata yeni adım atmışçasına umut dolu ve iyimser bir yaklaşım barındırırlar. Yaşam enerjileri çok yüksektir ve heyecanlarını üzerlerinden atamazlar. Her işe büyük bir hevesle girişir ve mutlu oldukları konularla ilgilenirler. Bu pozitif tutumları yüzlerine de yansır. Her şeyin çok güzel olacağı umudunu bakışlarında net bir şekilde görürsünüz. Güler yüzlü ve coşkulu bir tavırla güne uyanırlar.


OĞLAK : Hırsları
Faydacı ve hedef odaklı bakış açıları onları hırslı kılar. Hatta bazen dozunu kaçırıp çevrelerine kök söktürürler. “Hedefe giden her yol mubahtır.” deyip hırsları doğrultusunda ne gerekiyorsa yaparlar. Disiplinli ve kuralcı bir yönetici olurlar. Kariyer yolculuğunda önlerine koyulan engelleri yıkıp geçerler. Özel hayatlarında da aynı yaklaşımı benimser, kurallı ve sıkı bir ömür yaşarlar. Hayatın bir gün son bulacağı ve ele geçen servetin de anlamsızlaşacağı fikrinden uzaktırlar.


KOVA : İsyanı
Asi ruhları onların en büyük zaafı olarak gösterilebilir. Kurallar ve standart bir düzenle yaşamak Kovalara göre değildir. Ruhlarıyla örtüşmeyen bir hayatı yaşamak zorunda kalsalar bile bir gün bir yerde patlar ve isyan ederler. Bu asi kimliklerinin önüne geçmeleri zordur. Yasaklı ve marjinal şeylere zaafları vardır. İçlerine sinmeyen konularda fikirlerini özgürce beyan eder, başkalarının ne dediğini umursamazlar. İdealleri doğrultusunda yaşarlar.


BALIK : Vicdanı
Yüreğindeki sevgi kelebeğini kontrol edemez Balıklar. Sırtlarından yedikleri darbelere rağmen yumuşar ve affederler canlarını yakanları. Kin ve intikam gibi hırslar onların naif kalbine toslar. Bu yüce vicdani duyguları kimilerine göre büyük bir zaaftır. İyi niyetleri suiistimal edilmeye açıktır Balık burçlarının. Bu kötü niyeti fark edince bozulsalar bile hoşgörülü ve affedici davranırlar. Melek kalplerine söz geçiremezler.

( Alıntı )

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cebrail (as) sidretü'l-müntehâdan öteye geçemediği halde, Cenab-ı Allah ile nasıl görüşüp Kur'an-ı Kerim'i indirmiştir? CyBeR İslamiyet 1 06 Aralık 2021 15:31
Çocuklarda suçluluk duyguları PySSyCaT Çocuk Sağlığı 0 26 Şubat 2016 20:38
Güz Duyguları Sevda İslamiyet 0 17 Aralık 2011 23:57
Kordonboyu Duyguları Satuk Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 26 Nisan 2010 12:58