IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2022, 13:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eski Sevgilisine Asla Geri Dönmeyecek 5 Burç





Eski Sevgilisine Asla Geri Dönmeyecek 5 Burç

Sizin için önemli olan bir kişiden yeni ayrıldıysanız büyük ihtimalle duygularınız yerle bir olmuş durumdadır. Kendinize; İlişkiyi bitirmeli miydim, iletişime geçmeli miyim, ya da tüm bunlar yerine saçlarımı kestirmeli miyim, vs. gibi sorular sormak çok muhtemel.

Özellikle başlattığınız ayrılık ani ve duygusalsa, sayısız soru sormak tamamen normaldir.
Çoğu ayrılık, her iki tarafta da birçok karmaşık duygu içerir. Tabii ki, ilişkinin kötü ya da iyi koşullarda bitip bitmediğine bakılmaksızın küçük de olsa bir bağlılık vardır.

Eski sevgilinize ikinci bir şans verip vermeyeceğinizi sorguluyor olabilirsiniz ya da size geri dönmeyi düşünüp düşünmediğini merak ediyor olabilirsiniz.
İster inanın ister inanmayın, bu kararda astroloji devreye giriyor. Birkaç burç duygusal ve değişkendir, tekrar bir araya gelmeyi düşünmeleri için size olan sevgileri yeterlidir.

Ancak, romantik bir ilişkiye girmeyi bırakın, sizinle tekrar konuşmayı bile düşünmeyecek burçlar da var .
Bu beş burç, birlikte geçirdiğiniz süre boyunca harika aşıklar olabilir, ancak aynı kişi tarafından tekrar tekrar incinmek yerine, üstünü çizmeyi tercih ederler.

Henüz bir ayrılık gerçekleşmediyse ama bunu düşünüyorsanız ve partneriniz bu burçlardan biri ise, gelecekte tekrar birlikte olmayı istemediğinizden kesinlikle emin olun.



1. ASLAN
Aslanlar romantik ilişkileri de dahil olmak üzere hayatlarının çoğu alanında baskındır. Kendilerine güvenirler ve her zaman kendilerinden emindirler. Aslanlar, incinmiş olsalar bile, güçlü bir maske takınmak isterler. Ayrıldıktan sonra ikinci bir şans vermenin aşağılayıcı olduğunu düşünürler! Onları geri kazanmaya ne kadar çok çalışırsanız, karşı konulmazlıklarına daha da güvenirler. Aslanlar en iyisini hak ettiklerini bilirler, bu yüzden ondan ayrılmakla büyük bir hata yaptığınızı düşünürler.


2. AKREP
Bir Akrepten ayrılmak size; kin, öfke ve nefret olarak geri dönebilir. Üstelik bir de onun duygularını hor gördüyseniz... Üzgünüm ama bunun geri dönüşü yok. Küçümsenen bir Akrep asla geriye bakmaz: güvenleri bir kez bittiğinde, temelli gider. Akrepler, sahtekârlıktan ve samimiyetsizlikten nefret eder ve kilometrelerce öteden bunların kokusunu alma konusunda esrarengiz bir yeteneğe sahiptirler.


3. YAY
Yaylara göre hayat gelip geçicidir ve onu yaşamanın en iyi yolu geri dönüş olmadan akışa devam etmektir. İlişkiler onları, bir dereceye kadar kısıtlanmış hissettirir. Ayrıldıktan sonra kimse Yay burcu kadar kişisel egemenliği benimseyemez. Muhtemelen uzlaşma çabalarına girmez çünkü o çoktan yol almaya başlamıştır.


4. OĞLAK
Oğlaklar kendilerini kontrol etmekte ustadırlar ve ayrılık sonrası en tutkulu duygular karşısında bile size ikinci bir şans vermekten çekinirler. Onları genel bir anlaşmazlığa dayalı ayrılığın ötesinde suçladıysanız ve bunu gururuna yediremediyse sizi asla affetmeyecektir. Eğer onunla iletişim kurmaya devam ederseniz, dikkat edin. Size hayatınızın en kötü suçluluk yolculuğuna çıkarabilir.


5. KOVA
Kovalar, ayrılıklara değişken tepkilerle yaklaşır. Hem olumsuz hem de olumlu güçlü duyguları ifade etmekte zorlanırlar. Yine de kesin olan bir şey var; Bir Kova burcu için, verilen sözler bir kez tutulmadığında asla taviz vermez. Yüzleşme fikrinden ve sizi geri çevirmenin doğuracağı hayal kırıklığından nefret ettikleri için duygularını dile getirmekte zorlanırlar. İkinci bir şans vermenin daha fazla acıya yol açma olasılığının olduğunu düşünürler.

( Alıntı )

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öz çocuklarını kaçırıp, sevgilisine eski kocasından fidye istetti Zeytin Güncel ve Son Dakika Haberler 6 21 Ekim 2022 14:50
DSÖ'den koronavirüsle ilgili korkutan sözler: Gelecekte eski normale asla geri dönüş olmayacak CORDON BLEU Sağlık Haberleri 4 27 Temmuz 2020 16:54
Eski sevgilinizin yeni sevgilisine ne söylemek isterdiniz.? `She IF Soruyor 9 08 Aralık 2019 21:12
Eski TV Programları Geri Dönse, Hangi Burç Neyi İzler? Hesna Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 18 Eylül 2018 16:57