IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2022, 14:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Haydi düşelim burçların kestirme yollarının peşine!




!

Akrep

Geldik köktenci sevgili, uçların insanı, arzusu çağlayan, şehveti kabaran Akrep burcunun ilişkiye davetine! “Gözlüğünün ardında, şapkasının altında saklanıyor, biraz da kötü bakıyor nasıl etsem de dikkatini çeksem, o Akrep’i kendime yar etsem” diyenler; yoluna serilin, “Ya al beni kalbine köle yap, ya ez geç yolunda paspas” desin! Uçları seven Akrep hemen pas vermese de içi gıcıklandı, aklı kaldı; yola devam! Gözler kararsın, şimşekler performansa eşlikte deliler gibi çaksın, “Senin için ölüyorum!” diye haykıran sevgili, Akrep’in karanlığında kendine yer açsın!

Yay

Herkesin bir derdi, sorumluluk listesi, olay anında davranmak için burnunun ucunda bekleyen öfkesi, sonu gelmez işi, gücü, projesi varken; hayatın yükünü üstünden atmış, sigortalı çalışanken vizeyi çıkarıp istifayı basmış, yüzünden gülücükler, kalbinden iyilikler saçılan özgür cismi gören Yay, neye uğradığını şaşırıp, kulaklarından kalp şeklinde baloncuklar çıkarabilir! İşte tam da hayalindeki gibi, arayıp bulamadığı hikayelerdeki kişi; Yay’a hadi dese soluğu dibinde alır, yan baksa mesaj addedip kalbini kazanır! Yay’ın müstakbel sevgilinin dudaklarından hevesle dökülecek bir çift sözcüğe ihtiyacı vardır; “Beni heyecanlandırıyorsun!”. Şimdi görürsün sen heyecanlanmayı!

Oğlak

Gözlüğü, telefonu, cüzdanı, son model arabasının anahtarı, dana gözleriyle çapta yarışan ünlü bir markanın kurumsala yakışır saati, işi gücü olursa ayak üstü yetişebilsin diye yanında taşıdığı laptop’ı, jilet gibi ütülenmiş gömleği ve kendine biraz daha ciddiyet katan siyah kemikten gözlükleri; her şey eksiksiz masanın üstünde yerini aldıysa fetih cümlesinin vakti gelmiş, süre hızla başlamıştır! Oğlak’ın kalbine giden yol, “Seninle yaşlanmak istiyorum.” cümlesinde saklı arzudan geçer! Şimdilik herkes işinin başına! Akşama yıldırım nikahı için en yakın evlendirme salonuna! Ama gelmeyene güceniriz!

Kova

Bilindik yöntemleri unutuyor, karşımızda biraz farklı, kimilerince marjinal, soğuk da denir cool da yakışır biri duruyor, unutmuyoruz! Kova değişiktir! İltifatlarla atılan yemleri yutmaz, bilindik oltalara gelmez! Onun için sıradan olmayan bir tarz, alternatif bir yol düşünmek, şaşkınlık yaratmak gerekir! Günlük yaşamın standartları arasında yuvarlanıp giden Kova, kendini şaşırtan sevgilinin davetine eşekten düşse icabet eder. “Tanıdığım kimselere benzemiyorsun” demeyi unutmayınız, Kova’nın bireysel alanına giriş vizesi bu cümlede saklıdır.

Balık

Balık’ın kalbine girmek sanıldığı kadar kolay değildir. Zira Balık, dünyada bir başına da kalsa arzu ettiği konfor alanını düşlerinde kurar, bir başkasının eliyle yıkılması imkânsız olan bu özel alanda sonsuza dek mutlu mesut yaşar! Gel gelelim ideal sevgili profiline uygun bir dünyalı, doğru hamlelerle kazanırsa Balık’ın kalbini, o zaman kıymetini bilip hayallerini desteklemeli. Soyut alanla içgüdüsel bir tanışıklığı olan, ruhun dilinden anlayan biri ancak Balık topraklarına fetih başlatabilir.


AskMoyra

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Haydi Kızlar,Haydi Erkekler Tekerlemesi Ecrin Okul Öncesi Tekerlemeler 0 17 Kasım 2015 02:58
Uluslararası Ticaret Yollarının Yön Değiştirmesi Amelia Tarih 0 29 Ocak 2014 03:17
Solunum Yollarının Görevi Nedir? KarakıZ Sağlık Köşesi 0 26 Ağustos 2011 16:51