IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2009, 11:49   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
C++ Temel Öğrenim Klavuzu




Eğer C'yi zaten biliyorum ve C++'a geçmek istiyorum diyorsanız, bu kitap tam size göre demektir.

C++, C programcılarının Nesneye Dayalı Programcılığa (OOP) verdikleri yanıttır. C'nin katı temelleri üzerine kurulmuş olan C++, C'nin gücüne, zarafetine ve esnekliğine hiçbir zarar vermeden OOP'i (ve diğer pek çok yeni özelliği) destekler. C++, programcıların dünya çapında evrensel dili haline gelmiştir ve gelecek kuşak yüksek performanslı yazılımları oluşturacak olan dildir. Her profesyonel programcının bilmesi gereken tek ve en önemli dildir. Kitapta Standart C++'ı tanıyacağız. Bu, C++'ın ANSI/ISO standartlaştırma komitesi tarafından oluşturulan sürümüdür. Bu sürüm derleyicilerin büyük çoğunluğu tarafından kabul edilmektedir. Sonuç olarak bu kitapta öğrendiklerinizi arın da uygulayabileceğinize emin olabilirsiniz.

Bu kitap türünün tek örneğidir, çünkü burada C++ dilini size uzman yöntemler kullanarak öğreteceğiz. Önce fikri sunacağız, sonra bu fikri çeşitli örneklerle ve uygulama yapmanızı sağlamak için çeşitli alıştırmalarla pekiştireceğiz. Bu yöntemle sonraki konuya geçmeden o konuyu tam olarak anlamanızı sağlayacağız. İçerik belli bir sırayla verilmektedir. Bu yüzden çalışmalarınızı düzenli bir şekilde yapmaya özen gösterin. Her bölümde önceki bölümleri tam olarak bildiğinizi farz edeceğiz.

Bölüm başlarında (1. Bölüm hariç) bir önceki bölümle ilgili bilgilerinizi test edecek Gözden Geçirme Testi bulunmaktadır. Her bölümün sonunda da o bölümde öğrendiklerinizi test eden Pekiştirme Testi'ni bulacaksınız. Son olarak da her bölüm, yeni öğrendiklerinizi daha önceki bölümdekilerle nasıl bir araya getirdiğinizi test eden Bütünleştirme Testi ile sonlanmaktadır. Alıştırmaların pek çoğunun cevabını Ek B'de bulabilirsiniz.

Unutmayın, kitaptaki program kodlarının tamamı Web'de, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ücretsiz temin edilebilir. Bu kodları indirirseniz örnekleri yazmak zorunda kalmazsınız.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
klavuzu, ogrenim, temel, öğrenim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Boss Klavuzu yoSun Metin2 1 03 Kasım 2010 04:20
öğrenim Hayatı PopSy Atatürk Köşesi 0 27 Temmuz 2008 04:44
arkadaşlar öğrenim durumunuz? Berna Genel Paylaşım 0 05 Mart 2007 20:14