IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Kasım 2007, 02:00   #1
Alovepoem
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eğlenceli telefonlar...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kısa bir süre önce birçok teknoloji sitesinde fotoğraf ve özellikleri yayınlanan Sony Ericsson’un yeni ürünleri, Londra'da yapılan toplantıyla tanıtıldı. Firma, yapılan toplantıda Walkman serisinden 2, CyberShot ‘K’ sersinden 1 ürün tanıttı. Yeni telefonları üzerine eklediği özellikler sayeside, kullanıcıların tekrar kalbini çalmaya hazırlanan Sony Ericsson'un, W890, W380 ve K660 adındaki ürünleri, hem müzik hem de fotoğrafta başarılı.

Önümüzdeki yıl da Walkman ve CyberShot serisi ürünlere birçok yeni modelin daha ekleneceğinin sinyallerini veren firmanın yeni ürünlerinde uzun konuşma ve bekleme süresi, SensMe, farklı ve hafif tasarımları ön plana çıkıyor.
W390 adındaki ürün katlanabilir olmasıyla dikkat çekiyor. Uzun süredir katlanabilir tasarım yapmayan Sony Ericsson, bu ürününde 3G desteğine yer vermemiş. TrackID özelliğiyle ön plana çıkan W390 (Şarkı adını bulabiliyor), hareket algılayıcıya ve bayanlara hitap eden ayna gibi kullanılabilecek dış ekrana sahip. Firma, bu ürününü daha genç kullanıcılara hitap etmek için satışa sunuyor.

Önümüzdeki dönemlerde Walkman serisinin en gözde ürünü olmaya aday olan W890 ise, birçok yeniliği beraberinde getiriyor. Walkman Player 3.0 yazılımını kullanan ürünü ön plana çıkaran ilk özelliği üzerinde barındırdığı 3.2 megapiksel dijital kamerası. 3G bağlantı desteği bulunan W890, stereo bluetooth bağlantıya sahip. 2 inç büyüklüğünde 240x320 piksel QVGA ekranı bulunan ürün maksimum 2 GB hafıza kartı desteğine sahip. 104x46.5x99 mm boyutları, 78 gram ağırlığıyla taşırken bir hayle rahat edeceğiniz üründeki bir diğer yenilik ise SensMe. Bu özellik ile kullanıcılar telefonlarını salladıkları anda, çalan melodiyi değiştirebilecekler.
4 saat 30 dakika konuşma süresi, 310 saat bekleme süresi, aralıksız 20 saat müzik yayını yapabilen W890 dahili 28 MB hafızaya sahip.

K serisine renk gelmiş
Sony Ericsson’un profesyonel kullanıcılar tarafından en beğenilen ürünü olan K serisinin yeni üyesi K660, yeni renkleriyle dikkatleri üzerined topluyor. 2 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan ürünün ekranı yatay veya dikey olarak kullanabiliyor. Kullanıcılar bu özellik sayesinde üzerinde Google Maps yüklü olan ürünü hem yatay hem de dikey olarak kullanabilecekler. Bu sayede internet sitelerinin görüntülenmesi daha keyifli hale geliyor. 2 megapiksel kamerası bulunan K660, 4x dijital zoom yapabiliyor. Walkman ve FM Radyo desteği de bulunan ürün, 256 MB hafıza kartıyla satışa sunulacak. 104 x 47 x 15 mm ebatlarında tasarlanan, 95 gram ağırlığındaki K660, 4 saat 30 dakika konuşma süresine, 330 saat bekleme süresine sahip.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
eğlenceli, eglenceli, telefonlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eğlenceli Eziyet Desmont Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 10 Ocak 2015 20:44
Dünyanın En Eğlenceli 10 İşi Dilara Serbest Kürsü 1 01 Ağustos 2011 20:28
Eğlenceli Test Slipknot Komik Loglar 6 24 Ağustos 2010 02:17