IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Eylül 2011, 15:10   #1
Çevrimdışı
Spy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vodafone'den 3 boyutlu cep telefonu!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Vodafone Türkiye, 3 boyutlu ekrana sahip, 3 boyutlu fotoğraf ve ----- kaydı yapabilen cep telefonu LG Optimus 3D’yi Türkiye’de bir ilk olarak internetle birlikte satışa sunduğunu duyurdu.

Vodafone Türkiye’den yapılan açıklamada, Vodafone abonelerinin LG Optimus 3D’ye ayda 69 liraya CepNet veya ayda 81 liraya 1 GB’lık mobil internet paketlerinden birini tercih ederek, 24 ay kullanım karşılığında sahip olabileceği belirtildi.

Açıklamaya göre LG Optimus 3D, 3 boyutlu stereoscopic ekranı ve 3D arayüzü sayesinde kullanıcıları gözlüksüz 3D keyfi ile buluşturuyor. Android işletim sistemiyle çalışan LG Optimus 3D, 5MP dual kamera özelliği sayesinde yüksek kalitede 3D fotoğraf ve ----- çekme avantajı sunuyor. 3D TV/Monitor (720p) sayesinde HDMI bağlantısı sağlayan LG Optimus 3D’nin ------- 3D uygulaması sayesinde, kullanıcılar diledikleri gibi 3D içerik yükleyip paylaşabiliyor.

Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Vodafone’un 2011 yılında, Türkiye’de mobil interneti herkes için erişilebilir kılmak hedefiyle uygulamaya koyduğu Süper İnternet stratejisinin en önemli bileşenlerinden birinin akıllı telefonlar olduğunu belirtti.

Bu çerçevede Vodafone’un globalde sahip olduğu gücü Türkiye’deki abonelerini en ileri teknolojilerle buluşturmak üzere değerlendirdiklerini ve bu stratejiyi avantajlı cihaz kampanyalarıyla desteklediklerini ifade eden Öğüt, Türkiye’deki akıllı telefon penetrasyonunun artmasına paralel olarak mobil internet kullanımının da yaygınlaşacağının altını çizdi.

LG Optimus 3D’nin aynı zamanda Vodafone’un yenilikçilik odaklı yaklaşımının da önemli bir yansıması olduğunu vurgulayan Öğüt, "Vodafone olarak yenilikçilik kavramını şirket faaliyetlerimizin merkezine yerleştiriyor, mobil iletişim alanındaki tüm yenilikçi yaklaşımlara kucak açıyoruz. Bu çerçevede LG Optimus 3D’yi Türkiye’nin ilk 3 boyutlu telefonu olarak kullanıcılarımızla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" ifadesini kullandı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
3, boyutlu, cep, telefonu, vodafoneden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vodafone - Cep Aran Dilara Vodafone 1 19 Aralık 2010 10:13
Vodafone - Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi Dilara Vodafone 0 19 Aralık 2010 07:48
Bu cep telefonu sadece bir cep telefonu değil Slipknot Cep Telefonlar 1 13 Ağustos 2010 18:49
VODAFONE'da Fırsat 3G li Telefonu Olmayanlara Özel Kampanya Aragorn Vodafone 0 06 Kasım 2009 18:42