IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2014, 10:07   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ttec ile aşkınızın şarjı hiç bitmesin!




Ttec, Sevgililer Günü için size öyle bir hediye öneriyor ki; bu hediye hem rengarenk, hem tasarımı şık,hem deyeri geldiğindehayat kurtarıcı.

14 Şubat’ta sevgilinize Ttec EasyCharge ürün ailesinden taşınabilirbir şarj cihazı hediye edin ve “telefonumun şarjı biter de ona ulaşamam” telaşına artık son verin.

“Aşkınızın şarjı hiç bitmesin” konseptli, farklı güç kapasitelerine sahip, Smart, Smart MFi (made for iPhone), Mini ve Mega modelleri bulunanEasyCharge’ların üstelik birçok renk seçeneği de var. Sevgiliniz birini mutlaka sevecek.

Düşünün yoldasınız veşarjınızın bitmeye yakın olduğunu farkettiniz. Yanınızda şarj cihazınız var amatelefonunuzunereye takıp şarj edebileceğinizi bilmiyorsunuz. Oan aklınıza gelen ilk şey sevdiğiniz kişiye ulaşamayacağınız ve bunun yarattığı telaş olacaktır.Çok tanıdık bir hikaye değil mi?

14 Şubat itibariyle artık bu ihtimali tamamen ortadan kaldırmaya ne dersiniz? Sevgilinize EasyCharge ürün ailesinden hediye edeceğiniz taşınabilir bir şarj cihazı, bu 14 Şubat’ın en güzel ve anlamlı hediyesi olacak.

EasyCharge’ın kalbinde aşkla sarılankablolar

Türkiye’nin en çok satan mobil cihaz aksesuarları markası Ttec’in bu sonbahardatüketicilerin beğenisine sunduğu EasyCharge Smart taşınabilir şarj cihazı pazarda büyük ilgiyle karşılanmıştı. Ttec, bu popüler üründe sürekli yenileme ve geliştirmelere giderek tüketicinin ihtiyacını gidermeyi sürdürüyor.

Portatif kullanımı sayesinde akıllı telefon,tablet ve daha birçok farklı dijital cihazdakişarj sorununa lokasyondanbağımsız bir çözüm sunan EasyCharge ürün ailesi, şık ve hafif tasarımlarıylaestetikten de ödün vermiyor. Farklı boyutları ve renk seçenekleriyle her beğeniye hitap ediyor.

Ttec EasyCharge Smart ve Smart MFi modellerinde ekstra kablo taşımaya da gerek olmuyor.Bunu sağlayansürpriz,ürünün tam kalbinde. Ürünün saklı bölmesinde, gerektiğinde çıkarıp kullanmak üzere USB ve micro USB kablolar var; bu kablolarla ekstra kablo taşıma zahmetini de ortadan kalkıyor.

EasyCharge’ı salla, şarj durumunu gör
Akıllı telefonların cihaz kullanım süresinin uzamasına yardımcı olan Ttec EasyCharge taşınabilir şarj cihazlarının, kullanımı da çok basit. Cihaz, prizden bağımsız olarak portatif şekilde kullanılabiliyor ve şarj konusunu bir sorun olmaktan çıkarıyor.
Sallayınca görünen ve LED pil özelliği bulunan ürünler, Ttec’in patentli bir teknolojisi. Bu sayede kullanıcılar, şarj durumunu an be an takip edebiliyorlar.

Apple tarafından onaylı

EasyCharge ürün ailesindeki son gelişmeler Apple tutkunlarını da memnun edecek. EasyCharge ailesindeki ürünlerde artık resmi MFi(Made For iPhone)ibaresini göreceksiniz.Bu şu demek; Ttec’in EasyCharge ürün ailesi Apple labaratuarları tarafından onaylı bir şekilde , iPhone ve iPad’lerin şarj ihtiyacını sorunsuz giderebiliyor.

Ttec EasyCharge ailesindeki ürünlerin fiyatları da çok hesaplı üstelik;

EasyCharge Smart Mini 69,90 TL

EasyCharge Smart Smart 99,90 TL

EasyCharge Smart Mega 149,90 TL

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşkınızın, bitmesin, hic, ile, ttec, Şarjı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ttec EasyCharge Smart Video İnceleme SeckiN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 06 Aralık 2013 10:08
Aşkınızın Rengini Biliyor musunuz? oneofgirl Aile Evlilik ve Çocuklar 0 28 Temmuz 2013 12:04
Aşkınızın Rengi Hangisi? Ezgi Ah Kadınlar 0 26 Kasım 2011 13:44
Aşkınızın Burcu? Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 13 Şubat 2011 09:20