IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Mayıs 2012, 18:53   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Android için 6 masaüstü aracı!




Android cihazınızı geliştirecek 6 masaüstü aracı!

Bu 6 masaüstü yazılım sayesinde Android'li cebinizin veya tabletinizin gücüne güç katacaksınız!

Android'li cep telefonunuzun veya tabletinizin becerileri, bilgisayarınızı zaman zaman modası geçmiş gibi görmenize neden olabilir. Ancak cebinizi veya tabletinizi daha da geliştirebilirsiniz. Bu yazımızda Android cihazınızı daha işlevsel hale getirecek 6 masaüstü yazılımını sizinle tanıştırmak istiyoruz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Apple'ın iOS işletim sistemi son derece kapalı olabilir ancak iTunes ile birleşimi oldukça iyi. Aynı ikiliyi Android'de bulmanız ise pek mümkün değil - DoubleTwist'i yükleyene kadar. Bu ücretsiz masaüstü uygulaması, bilgisayarınızda yüklü olan müzikleri, fotoğrafları ve vidyoları otomatik olarak buluyor ve düzgün bir arayüz içerisinde sanatçıya, çalma listesine ve fazlasına göre gezmenize izin veriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: DoubleTwist, çoklu ortam dosyalarını cebiniz ve masaüstünüz arasında eşitlemek için tam bir paket sunuyor. Ancak kişileri ve fazlasını eşitlemek istiyorsanız, aradığınız yazılım MobileGo. Yazılımın 40 dolarlık ücretli sürümü, telefonunuzu Outlook kişileriyle eşitleyebilme, ses ve vidyo dosyalarını Android cihazınız için dönüştürebilme gibi özellikler sunuyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Verilerini Android cihazında ve onun dışında güvende tutmak isteyenlere yönelik bir araç olan B-Folders 3, size bir parola yöneticisi, kişi yöneticisi, görev yöneticisi ve yer imi yöneticisi sunuyor. B-Folders aynı zamanda bir günlük ve not defteri işlevini de görüyor. Ağaç klasör yapısı, verilerinizi organize etmenizi kolaylaştırıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aslında bir mobil uygulama olan AirDroid'i yüklediğinizde bilgisayarınızın web tarayıcısı ile Android cihazınızı yönetebiliyorsunuz. Uygulamanın web arayüzü ile Android uygulamaları yükleyebilir, kaldırabilir ve yedekleyebilir, pano metnini bilgisayarınız ve cebiniz arasında paylaşabilir, kişilerinizi organize edebilir, arama günlüklerini kontrol edebilir ve silebilir, SMS alabilir ve gönderebilir, çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İşlerinizi bilgisayarınızda bitirmeye çalışırken telefonunuz oldukça dikkat dağıtıcı bir etken haline gelebilir. Android Notifier, önemli Android uyarılarını PC'nizin ekranına getiriyor ve işlerinize odaklanmanızı sağlıyor.

Uygulamayı kullanmak için mobil uygulamasını cebinize (Google Play'de "Remote Notifier for Android" adını aratın), masaüstü sürümünü PC'nize yüklemeniz gerekiyor. Uygulama, telefon çalması, SMS, MMS, pil durumu, üçüncü parti uygulamaların mesajları gibi etkinliklerde sizi uyarabiliyor. Uygulama bunu IP/Wi-Fi veya Bluetooth bağlantısı üzerinden gerçekleştirebiliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Lookout Mobile Security, bir mobil uygulama olmaktan çok bir masaüstü uygulaması. Ancak bu ücretsiz güvenlik aracını Android cihazınıza yükledikten sonra masaüstü web tarayıcınızı açarak ücretsiz Lookout hesabına oturum açın. Artık web tarayıcınızı kullanarak kişilerinizi yedekleyebilir, telefonunuz kaybolduğunda veya çalındığında onu takip edebilirsiniz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
6, android, aracı, için, masaüstü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2012 Masaüstü Bilgisayar Modelleri -Plazma Ekranlı Trend Model Masaüstü Bilgisayarlar Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 0 11 Şubat 2012 23:44
7 ücretsiz Windows masaüstü aracı! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 15 Eylül 2010 21:06
Windows 7 için 7 ek masaüstü aracı! Slipknot Windows 0 07 Temmuz 2010 15:11
Ücretsiz Windows masaüstü aracı! Slipknot Windows 1 11 Mayıs 2010 18:10