IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2013, 23:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iOS 7 ile Uyumlu En İyi Cydia Tweakleri




iOS 7 ile uyumlu olan birbirinden güzel Cydia Tweaklerini bu haberimizde sizler için bir araya getirdik. Eğer Jailbreak kullanıyorsanız haberimize göz atmalısınız.

iOS 7'ye Jailbreak gelmesinden sonra kullanıcılar Cydia'da bulunan sistemi kişiselleştirmeye yarayan Tweakler'e yönelmişti. Ancak Cydia'daki Tweaklerin neredeyse %99'u ilk etapta iOS 7 ile uyumlu değildi. iOS 6 ve daha düşük sistemlere destek veren Tweakleri kuran kullanıcılar ise cihazlarının açılmama durumu ile karşı karşıya kalmıştı.

Bu haberimizde sizler için güncellenerek iOS 7 ile uyumlu olan ve en son çıkan Tweakleri bir araya getirdik. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Tweaklerden bahsedelim. Bu Tweakleri görüntüleyebilmek için Cydia'ya girip uygulamanın sol üst bölümünde bulunan "Refresh" butonuna tıklamanız gerekiyor.

Zeppelin

Güncellenerek iOS 7 ile uyumlu olan bu Tweak sayesinde operatör logonuzu çeşitli simgelere ile değiştirebilir veya silebilirsiniz. Zeppelin Tweak'ini Cydia'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


DockShift
Cydia'daki yerini alan DockShift Tweak'i sayesinde, iOS cihazınızın "Dock" bölümünün transparanlığını dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Clear seçeneği ile dock bölümünün transparanlığını kaldırabilir veya Dark seçeneği ile o bölgeyi karartabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


NCAllOnly
iOS 7 ile birlikte gelen yeniliklerinden biri olan "Bildirim Merkezi"nin üç bölüme ayrılma özelliği birçok kullanıcı tarafından beğenilmemişti. NCAllOnly Tweak'i sayesinde iOS 6'nın "Bildirim Merkezi"ndeki gibi tüm bildirimleri tek bir bölümde görüntüleyebilirsiniz.

TabLess
Kilit ekranında "Bildirim Merkezi" ve "Kontrol Merkezi"nin nasıl açılacağını gösteren üst ve alt çubukları TabLess Tweak'i sayesinde gizleyebilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Simplock
Kilit ekranında bulunan "kilidi açmak için kaydırın" yazısını Simplock Tweak'i ile gizleyebilirsiniz.

Menu Button Emulator
Menu Button Emulator Tweak'i, cihazınızın ekranında bir buton olarak görünüyor ve bu butona bastığınız zamana ana ekran tuşunun yaptığı görevi üstleniyor. Bu Tweak sayesinde ana ekran tuşunun ömrünü uzatabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


HiddenSettings7
iOS 7'nin SpringBoard ayarlarını kurcalamak ve animasyonlar dahil tüm ayarları değiştirmek için geliştirilen HiddenSettings7 üst düzey kullanıcılara hitap ediyor. Eğer sistem ayarları hakkında bilginiz yoksa bu Tweak'i fazla kurcalamamanızı öneriyoruz.

SwipeToRespring
iOS 7 ile değişen görev yöneticisi ile uygulamaları yukarı kaydırarak kapatabiliyorduk. Ancak ana ekranın bulunduğu bölüm maalesef kapatılmıyordu. SwipeToRespring Tweak'i sayesinde görev yöneticisinde ana ekran menüsünü yukarı kaydırdığınızda, cihazınızı yeniden başlatabiliyorsunuz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Purge
Görev yöneticisi aracı olarak karşımıza çıkan Purge Tweak'i sayesinde açık olan tüm uygulamalarınızı tek dokunuş ile kapatabilirsiniz.

F.lux
Cydia'da bulunan F.lux uygulaması güncellenerek iOS 7 ile uyumlu hale geldi. Bu Tweak sayesinde iPhone'nun ekranının gece saatlerinde sarımtırak bir renk skalasına geçmesini ve gözünüzün ışıksız bir ortamda yorulmamasını sağlayabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MyWi7
iPhone veya iPad'inizin Wi-Fi bağlantısını paylaşmaya yarayan MyWi 7 Tweak'i güncellenerek iOS 7 ile uyumlu oldu. Ücretsiz deneme sürümünün bulunduğu Tweak'i indirip deneyebilirsiniz. Tweak'i beğenirseniz 19.99 Dolar karşılığında PayPal hesabınız ile satın alabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
7, cydia, en, ile, ios, tweakleri, uyumlu, İyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cydia iOS 7 için Güncellendi SeckiN Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 25 Aralık 2013 22:42
Windows 7 uyumlu ilk TV! Slipknot Windows 0 02 Nisan 2010 14:16
Vistaya UyumLu vural mIRC Scripting Sorunları 3 29 Mayıs 2008 23:58
Uyumlu Çift DoStNaMe Fotoğraf Kulübü 0 06 Aralık 2005 00:37