IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Şubat 2014, 18:40   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Windows Phone 8.1 hakkında her şey!




Windows Phone 8.1 hakkında tüm bilinenler!

Windows Phone 8.1 bomba gibi geliyor! İşte onun hakkında tüm bildiklerimiz...

Windows Phone 8 sahiplerinin 8.1 güncellemesine kavuşmasına en az birkaç ay var. Windows Phone platformuna uzun zamandır gelmeyen önemli yenilikleri getirmesi ve en önemli eksikleri kapatması beklenen güncelleme hakkında şimdiye kadar sızanları bir araya getirmek istedik. Microsoft, 2 Nisan'da, Build konferansında muhtemelen Windows Phone 8.1'i tanıtacak, ancak son günlerde öğrendiklerimiz şimdiden heyecan verici bir mobil işletim sisteminin geldiğinin haberini veriyor.

Windows 8 ile ortak uygulamalar

Microsoft, Windows 8 ve Windows Phone 8 uygulama ekosistemlerini bir araya getirme planlarını gizlemese de, Reddit'te ortaya çıkan bir sızıntı, bu tür bir birleştirme için ilk adımların atıldığını gösteriyor. İddiaya göre Microsoft'un Windows Phone 8.1'e ekleyeceği JavaScript desteği sayesinde geliştiriciler, WP 8.1 ve Windows 8.1'e aynı anda uygulama yazabilecekler.

Eylem Merkezi

Microsoft'un "Action Center" olarak adlandırdığı uyarı merkezi, Windows Phone 8.1'in en önemli yeniliklerinden. Bluetooth, GPS gibi ayarları hızla açıp kapamanıza izin verecek olan yeni uyarı bölümü, uyarıları uygulamalara göre gruplandıracak. Android'deki uyarı merkezine birçok yönden benzeyen Eylem Merkezi'ni tamamen açmak için parmağınızı en üstten, en alta kadar sürüklemeniz gerekecek. Kısa bir çekiş, hızlı ayar bölmesini açacak.


Daha iyi pil ve depolama yönetimi

Windows 8.1, Battery Power Sense ve Storage Sense işlevleriyle hangi uygulamaların daha çok pil harcadığını görmenize, pil tasarrufu moduna geçmenize ve uygulamaları SD karta taşımanıza izin verecek.

Çoklu görev değişiklikleri

Çoklu görev menüsünde uygulamaları kapatmak için artık onları dışarıya doğru sürükleyebileceksiniz. Böylece küçük "x" düğmesine basmanıza gerek kalmayacak. Bir başka bilgiye göre Windows Phone 8.1'de uygulamalar, uygulamayı kapatmadan giriş ekranına döndüğünüzde, arka planda çalışmaya devam edecekler. İddialara göre ana uygulama listesi, uygulamaları yüklenme tarihi veya kullanım sıklığına göre sıralamaya izin verecek.

Cortana hazır mı?

En son sızıntılar, Microsoft'un dijital asistanı Cortana hakkında ipucu vermiyor. Özelliğin Windows Phone 8.1 ile beraber ortaya çıkması bekleniyordu. Bir başka bilgiye göre Microsoft'un 15 milyon dolarlık hissesini satın aldığı Foursquare, Windows Phone 8.1'de daha önemli bir role sahip olabilir.

Diğer değişiklikler
Windows Phone 8.1'le birlikte gelecek olan diğer küçük yenilikler arasında VPN desteği, yeni bir dosya yöneticisi, farklı işlevler için ayrı ses ayarları, otomatik uygulama güncelleme, videoları tam ekranda izlemeyenler için daha iyi YouTube desteği, uygulamalar için konum tabanlı hatırlatma yetenekleri, varsayılan mesajlaşma uygulamasını geliştirebilmek var.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
81, hakkında, phone, windows, şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Windows Phone 8.1'li ilk cep! Deep Cep Telefonlar 0 16 Şubat 2014 17:31
İddia : Microsoft, Windows RT ve Windows Phone platformlarını bileştirecek Bulut Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 20 Ağustos 2013 16:29
Halo: Spartan Assault, Windows ve Windows Phone'a Geliyor Zen Oyun Dünyasından Son Haberler 0 06 Haziran 2013 19:17
Windows Phone 7 şenliği! Slipknot Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 15 Eylül 2010 01:07
Ve karşınızda Windows Phone 7 Slipknot Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 11 Haziran 2010 11:07