IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Nisan 2014, 14:59   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu güncellemeyi sakın yapmayın!




Android işletim sisteminin son sürüm olan KitKat 4.4.2’yi güncelleyen akıllı telefon sahiplerinden şikayet yağıyor!

Kullanıcılar, güncellemeden sonra dokunmatik sistemde arızalar oluştuğunu, Facebook'ta çökme sorunu yaşandığını, telefonun ekranında donma, kararma gibi sorunlar olduğunu aktarırken, şarjın çok çabuk bitmesi ve zil seslerinde de aksamalar meydana geldiğini iddia etti.

Android işletim sisteminin son sürümü olan KitKat 4.4.2 güncellemesi kullanıcıları adeta çileden çıkardı. Bazı cihaz sahipleri güncellemenin henüz telefonlarına gelmediğinden şikayetçi olurken bazı kullanıcılar da güncelleme yaptıkları için pişman olduklarını belirtti. Telefonlarının şarj ömrünün azaldığını, ekranda donma, kararma ve dokunmatik sorunlar yaşandığını belirten tüketiciler, yeni güncellemenin bir an önce yapılması gerektiğini aktardılar.
Şikayetvar’ın haberine göre Android KitKat 4.4.2 güncellemesinden sonra telefonlarında birçok sorun meydana geldiğini belirten tüketicilerin şikayetleri şöyle:

“Telefonum güncellemeden sonra donmaya başladı”

“Telefonumu Android KitKat sürümüne yükselttikten sonra donma sorunları ortaya çıktı. Teknik servise götürdüm, fakat sorun hala devam ediyor. Çevremdeki kullanıcılarında da aynı şikayetleri duydum. Bu konuda bir açıklama yapılmasını bekliyoruz.”

“Güncellemeden Sonra Ses Hoparlörden Değil Ahizeden Çıkıyor"
“Telefonum Android 4.4.2 KitKat sürümü güncellemesinden sonra zil sesi, alarm sesi, müzik sesleri hoparlör yerine ahizeden çıkıyor. Bu durumun en kısa zamanda düzeltilmesini talep ediyorum."


“Güncellemeden Sonra Dokunmatik Sorunu Oldu”
“Yaklaşık 1 ay önce aldığım akıllı telefonumda KitKat yazılım sonrasında başlayan bir dokunmatik sorunu ortaya çıktı. Oyun oynarken ya da telefonla uğraşırken ilk 15 dakika bir şey olmuyor yalnız o dakikadan sonra dokunmatik de hatalar almaya başlıyorum."
Aşağıda bir yere tıkladığımda yukarıdan basmışım gibi bir sıkıntı oluyor ama telefonu kilide alıp tekrar açtığımda düzeliyor ve 15-20 dakika sonra yine aynı sorunla karşı karşıya kalıyorum. Lütfen ilgilenen arkadaşlar yardımcı olsunlar. 1 aylık telefonda nasıl böyle bir hata olabilir anlayabilmiş değilim.”


“Şarjı Güncellemeden Sonra Çabuk Bitmeye Başladı”

“ Telefonumu 2 hafta önce büyük bir hevesle aldım. İlk aldığım günlerdeki şarj performansı beklediğimin üzerindeydi ve gayet tatmin ediciydi ama 4.4.2 KitKat güncellemesinden sonra telefonum adeta şarjı içmeye başladı. Buna nasıl bir çözüm getirebiliriz?


“Cihazım Güncellemeden Sonra Donmaya Başladı”

“Yeni sürüm geldikten sonra yani 4.4.2 kitkat sürümü telefon durduk yere kilitleniyor, donuyor. 1-2 dk. böyle donuk halde duruyor, hiç bir şey yapamıyorum. Bu sorun 1-1.5 aydır devam etmekte. Telefonda soğudum resmen.”


“Güncellemeden Sonra Ekran Yeşil Oluyor!”
“Telefonuma 4.3 güncellemesinden 4.4.2 Kitkat güncellemesine geçtim, fakat geçtikten sonra otomatik fotoğraf çekimi yaptığımda ekran yeşilleşiyor.”


“Güncelleme Gelmedi”
“Telefonuma güncelleme gelmedi. Güncelleme yayınlanmasından bu yana onca vakit geçmesine rağmen telefonuma 4.4.2 KitKat güncellemesi gelmedi.”
teknoloji.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bu, güncellemeyi, sakın, yapmayın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu 10 Şeyi Sakın Yapmayın! Düş Haber Arşivi 1 31 Mayıs 2012 20:19
İnternette Bunu Sakın Yapmayın! DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 11 Aralık 2011 19:21
Sakın Yapmayın! Kralice Ah Kadınlar 0 30 Mart 2009 01:10
Sakın Yapmayın! Kralice Ah Kadınlar 1 19 Ekim 2008 14:48
Sakın Bu Burclara Bunları Yapmayın..!!! Süslü Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 11 Nisan 2008 10:58