IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mayıs 2014, 12:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Haftanın Android Uygulamaları




Her hafta sizler için özel olarak seçtiğimiz Android uygulamalarına dair detayları ve bazı püf noktalarını görmek için haberimize göz atabilirsiniz.

Akıllı telefon ve tablet arenasında en çok kullanılan mobil işletim sistemlerinden Android'in uygulama marketi Play Store, gelişimini hızla sürdürüyor. Çok sayıda kaliteli uygulamanın bulunduğu bu platform için her hafta yeni 4 uygulamayı sizlere sunuyoruz. Böylece hangi uygulamayı indirsem diye düşünen Android kullanıcılarına fikir veriyoruz.
Bu hafta yine birbirinden güzel 4 uygulama karşınızdayız. Sözü çok uzatmadan uygulamalara yakından bakmaya başlayalım.

Mobil Deniz Tablet

Köşemizde firmaların kendi uygulamalarına genelde yer vermeyi tercih etmiyoruz. Ancak Denizbank'ın tabletler için özel geliştirdiği bankacılık uygulamasına, alanında öncü olması ve Android platformunda tabletler için özel uygulamaların nadirliği sebebiyle yer vermek istedik.

Denizbank'ın müşterisi olsanız da olmasanız da kullanabileceğiniz uygulama sayesinde anlık finans verilerine ulaşabilir, bulunduğunuz lokasyona en yakın olan ATM'yi bulabilirsiniz. Eğer Denizbank müşterisiyseniz de bankacılık işlemlerinizi basitleştirilmiş arayüz üzerinden kolaylıkla halledebilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


12 MB boyutundaki uygulamayı 3.0 Honeycomb ve üzeri işletim sistemine sahip Android tabletinize [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirebilirsiniz.

Swarm

Yer bildirim tabanlı sosyal ağ Foursquare'in yeni oluşumu Swarm, Android cihazlar için de yayınlandı. Arkadaşlarınız ile buluşmanın ve sosyalleşmenin en kolay yolu olan Swarm uygulaması, ilk yorumlara göre oldukça beğenilmiş.

Uygulama sayesinde arkadaşlarınız ile buluşmalar ayarlayabiliyor, veya Foursquare'de olduğu gibi onların nerelerde olduğunu görebiliyorsunuz. Foursquare'in çok daha sosyal olan sürümü olduğunu söyleyebileceğimiz Swarm uygulaması çok daha kullanıcı dostu bir arayüz ile karşımıza çıkıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


6.2 MB boyutundaki Swarm uygulamasını Android 2.3.3 Gingerbread ve üzeri işletim sistemine sahip cihazınıza [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirebilirsiniz.

Photoshop Pictures

Photoshop yüzyılın en önemli bilgisayar programlarından birisi. Bazı kişiler bu program ile harikalar yaratırken, bazıları bunu pek iyi kullanamıyor. Photoshop Pictures uygulaması sayesinde hem başarılı Photoshop görsellerine, hem de başarısız ancak komik olan görsellere ulaşabilirsiniz.

Uygulama içerisinde herhangi bir menü bulunmuyor. Açtığınız gibi tek yapmanız gereken görseller arasında gezinmek ve beğendiğinizi akıllı telefon/tabletinize kaydetmek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


9.2 MB boyutundaki uygulamayı Android 2.1 Eclair ve üzeri işletim sistemine sahip cihazınıza [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirebilirsiniz.

8 FACT

Fazla bilinmeyen ilginç bilgilerin dünya üzerindeki en büyük kaynaklarından birisi 8 Fact sitesidir. Sitenin resmi Android uygulaması yenilendi. Artık çok daha akıcı, çok daha kolay kullanılabilen arayüze sahip olan bu uygulamayı kullanmak için biraz İngilizce bilginizin olması gerekiyor.

Eğer İngilizce bilginiz varsa oldukça eğlenceli vakit geçirebileceğiniz 8 Fact uygulaması sayesinde bir çok ilginç yeni bilgi öğrenebilirsiniz. Beğendiğiniz bilgileri akıllı telefonunuza/tabletinize kaydedebileceğiniz gibi, sosyal ağlar üzerinden arkadaşlarınız ve takipçileriniz ile paylaşabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


1.7 MB boyutundaki uygulamayı Android 2.3.3 Gingerbread ve üzeri işletim sistemine sahip cihazınıza [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirebilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
android, haftanın, uygulamaları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Haftanın iPhone Uygulamaları SeckiN Apple 0 12 Eylül 2013 10:41
Sony Xperia X8'e Android 2.2 yükleme | Android 2.2 nasıl yüklenir anlatımı SeckiN Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 14 Temmuz 2013 18:41
En arsız Android uygulamaları! ALeMCi Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 21 Nisan 2012 16:23
Android uygulamaları PC'nizde! Deep Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 29 Mart 2012 18:41