IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ekim 2014, 17:23   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Windows Phone başarılı olmak istiyorsa...




Cep telefonu devi, Windows Phone'un başarılı olmak için yapması gerekeni açıkladı!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Microsoft, son yıl içerisinde Windows Phone platformu için iki düzineden fazla donanım partneri bulmayı başardı ve bu da geçtiğimiz yıl kimsenin düşünmediği büyük bir başarıydı. Bu ani sıçrayışın en büyük sebebi ise, firmanın işletim sistemi lisansı bedelini "küçük boyutlu" Windows ürünlerinden kaldırmasıydı.

Bu karar bir anda Windows Phone telefonları ve Windows 8.1 tabletleri, artık Microsoft'un belirlediği oldukça yüksek fiyatları ödemek zorunda kalmayan firmalar için çekici bir hale getirdi. Windows, bir anda, özellikle daha düşük fiyatlı ürünlerde, kullanılması mantıklı bir işletim sistemi haline gelmişti.

Windows ekosistemine bu yıl katılan 50 yeni partnerden yaklaşık 30 tanesi Windows Phone telefonları üretmekte ve bu telefonların neredeyse hepsi, giriş seviyesi ürünlerden oluşuyor. Bu yeni markaların çoğu dünya genelinde pek bir varlığı bulunmayan firmalar ancak, Filipinler'den Cherry Mobile ve Hindistan'dan Karbonn Mobiles gibi pek çok firma, yerel olarak oldukça güçlüler. Bu firmaların bir diğer ortak özelliği ise var oldukları alanların genellikle ortalama bir gelir seviyesine sahip olması ve lüks tüketim için ayrılabilen nakidin düşük olması.

Alcatel yardımcı başkanı Dan Dery, The Guardian ile gerçekleştirdiği bir röportajda Windows Phone hakkında önemli bir iddiada bulundu. Ona göre Windows Phone, marketin düşük bütçeli kısmında çok daha mantıklı bir işletim sistemi haline geliyor. Bunun tek sebebi ise işletim sistemi bedelinin kaldırılmış olması değil. Windows Phone, "alt seviye telefonlarda üst seviye bir hizmet" sunmakta. Hatta Dery, işletim sisteminin düşük bütçeli market için mükemmel olduğunu ve üst seviye marketten tamamen çekilmesinin doğru bir karar olacağını düşünmekte. Alcatel'in kendisi de 200 dolar altındaki telefonlarla ilgilenmekte ve yeni POP 2 Windows Phone ürünleri, 64bit Snapdragon 410 çipine sahip olarak ürettikleri ilk ürünleri.

Dery, firmalarının üst seviye telefonlarla ilgilenmediğini ve Windows Phone'un giriş seviyesinde diğer yazılımlara göre çok daha iyi sonuçlar elde ettiğini söylüyor ve ekliyor "İlk kez akıllı telefon kullanan kişilere (Windows Phone) çok daha doğal geliyor – bu şaşırtıcı bir şey ve neden bilmiyorum ama satış kanallarından gelen raporlara göre durum bu şekilde."

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başarılı, istiyorsa, olmak, phone, windows


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İddia : Microsoft, Windows RT ve Windows Phone platformlarını bileştirecek Bulut Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 20 Ağustos 2013 16:29
Halo: Spartan Assault, Windows ve Windows Phone'a Geliyor Zen Oyun Dünyasından Son Haberler 0 06 Haziran 2013 19:17
Başarılı bir kadın mı olmak istiyorsunuz? Kalemzede Ah Kadınlar 0 26 Mart 2012 08:43
Pire Toplumu'nda Başarılı Olmak Ezgi Kişisel Gelişim 0 13 Kasım 2011 11:21
SBS'DE Mtematikete Başarılı olmak Süslü Ödev ve Tezler 0 01 Ocak 2010 16:26