IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Temmuz 2007, 16:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
SevİŞme Sanati!!!!!!!!!




Sevişme aşkın ve sevginin bir anlatım yoludur. Aşk ise insan doğasının öyle derin ve coşkulu bir yönüdür ki hiçbirimiz bunun ölçülü, planlanmış ve duygudan yoksun teknikler gerektirdiğini düşünmekten hoşlanmayız. Neyi ve nasıl yapacağımızı zamanı gelince yaparız diye düşünürüz. Ama cinsel ilişki ve sevişme farklı şeylerdir. Cinsel ilişki yalnızca cinsel organların etkinliği değildir. Sevişmedeyse tüm bedenimiz, zihnimiz ve duygularımız işin içine girer. İlişkiden önce yapılan her şeye sevişme denir; ancak bu, ilişkiden sonra da sürdüğüne göre olayın tümüne sevişme demek daha yerinde olur.

Yalnızca cinsel ilişkiyle yetinebilseydik, uyumlu ilişkiler kurmak, kendimizi ve başkalarını anlamak için çaba harcamazdık. Cinsel ilişki yeterli değildir. Dokunmak, öpmek, sarılmak, partnerimizi memnun etmek, onunla oynamak isteriz. İtici olmayan ve acı vermeyen her şey geçerlidir. (Sado-mazoşist uygulamalar da aşırıya kaçmamak ve her iki tarafın uygun görmesi koşuluyla son derece keyif verici olabilir.) Sevişme olayı, sevişme fikriyle başlar. Bu güzel, dostça bir düşüncedir. Her iki taraf bu havayı sezdiğinde birbirlerine heyecanla tepki gösterirler, bu heyecan insanları güzelleştirir. Sevişmenin önemli bir öğesi kışkırtmaktır. Sevişmeyi düşünen eşler birbirlerini farkında olmadan kışkırtırlar. Göz göze gelinen, el ele tutuşulan bu anlar sevişmenin romantik başlangıcıdır; düş gücü cinsel isteği kamçılar.

Sözcükler de sevişmenin bir parçasıdır ve sözcükleri kullanarak erkek arkadaşımızın da isteklerine saygı göstermeyi, yani sevginin en önemli kurallarından birini öğreniriz. Normal zamanda kullanmadıkları sözcükleri duyduğunda ya da söylediğinde cinsel heyecan duyan pek çok insan vardır. Bunlar kötü diye nitelediğimiz sözcükler olabileceği gibi yumuşak, okşayıcı sözler de olabilir. Eğer bunlar kolay akla gelen, başkalarının yanında söylenmeyen ve partnerimizin duymak istediği sözlerse düşündüğümüzü söylemememiz için bir neden yoktur. Ancak bizi mutsuz ya da tedirgin edecek şeyleri yapmamalıyız. Yine de sevişme konusunda ister sözle ister hareketle olsun bugün düşünmek bile istemediğimiz bazı şeyleri, yarın yapmak için can atabiliriz. Göz zevkinin de sevişmede payı vardır, ama aceleye getirilmemelidir. Sevgilinin görevi çabucak bir aşk dersi vermek değil, iki ayrı insanın bu buluşması sürecinde bazı şeyleri çıkarmak, öğrenmek ve göstermektir. İki erkeğin uzun yıllar beraber olmalarına rağmen birbirlerinin bedenlerini yeniden keşfetmek ve görmekten zevk alması son derece olağandır. Alınan bu zevk karşılıklıysa sevişmenin bir parçası sayılır.

Cinsel ilişki hemen her yerde gerçekleşebilir ama sevişmek için rahat ve sıcak bir ortam gereklidir. Önümüze bir yemek konduğunu ama bunu masanın altında yemek zorunda olduğumuzu düşünelim, o zaman duygusal zevk alınan bir olayda ortamın ne derece önem kazandığını daha iyi anlarız. (Tabii araba, asansör, ya da açık alan gibi fantezilerin uygulanması her zaman mümkündür.) Nasıl ki pikniklerde yemek saatlerine uymanın ayrı bir zevki olursa sevişilen ortamın değiştirilmesi de sevişmeye renk katacaktır.

Ellerimiz en hareketli ve becerikli organlarımızdır ama dokunabilen ağzımız ve tat alabilen dilimiz de vardır. Sevişme sırasında kullanılan ve zevk alan organlarımız karşımızdakine de zevk verirler; okşar, öper, tadına varırlar. Sevişme hızlanıp ilişkiye yaklaştıkça dokunmanın ısrarlı ve yoğun bir hal alması normaldir ve zevk de verir; öpüşme hafif ısırmalara, dokunmalar ve çimdiklemelere ya da tırmalamaya dönüşür. Bu her iki tarafın da hoşuna gidiyor, onları ilişki ve doyuma yöneltiyorsa kötü bir şey değildir. Bazen ilişki olmaksızın, ilişki sırasında doyuma ulaşılabilir.

Bedenimizin belirli bölgeleri dokunmaya karşı aşırı duyarlıdır; dokunulduğunda ürperen ve heyecanlandıran bu bölgelere cinsel heyecan veren (erojen) bölgeler denir. Aslında ilk erojen bölge, sevişme düşüncesinin uyanmaya başladığı zihindir. Erojen bölgeler herkeste değişir. Örneğin, erkeklerin çoğu meme uçlarının ellenmesi ve öpülmesinden zevk alır. Partnerimizde cinsel heyecan veren bölgeleri bulmak sevişme oyununda çok önemli bir hamledir. Sırtın bel kısmı, ense, kulak, kulak memesi, bacakların iç kısmı ve akla gelebilecek öteki bölgeler cinsel heyecan verebilir. Meme ucu gibi dikleşebilir dokulardan oluşan bazı bölgeler sevgilinin değişiyle sertleşirler. Başka bazı bölgelerin cinsel heyecan vermesinin geçmişe dayanan psikolojik nedenleri olabilir. Örneğin bazı erkekleri, saçlarının taranması ya da parmaklarının emilmesi heyecanlandırır.

Sevişme sırasında en çok heyecanlandıran bölge, şüphesiz cinsel organımızdır. Sevişirken penise dokunulması son derece etkili bir harekettir. Erkek bedeninin bu bölgesinde o kadar çok sinir ucu vardır ki buraya dokunulması erkeği doyumda zevk dalgalarının doruğuna çıkarır. Penis başının iki santim aşağısı erkeklerin en duyarlı bölgeleridir. Kadının vajinasına karşılık gelen anüse dokunmak ve öpmek de aynı derecede erkeğe büyük heyecan verir. Çiftler, sevişirken birbirlerine dokunmalarının ne derece sert ya da yumuşak olmasını yeğlediklerini belirtebilirler. Cinsel organın ağızla uyarılması doyumla sonuçlanabilir.

Sevişme sırasında bedenlerimiz yükselen heyecan düzeylerinden geçerek doyuma hazırlanır ve yaklaşır. Soluklar sıklaşır, nabız yükselir ve anlamlı sözcükler söylemek zorlaşır. Sevişmek ilişki sırasında da sürebilir. Seçilen pozisyona göre çiftler birbirlerinin bedenlerini hala okşayıp öpebilirler. Bazı erkekler skrotumlarına (yumurtalık) dokunulmasından zevk alırlar. İki tarafı da memnun eden hiçbir şey yanlış değildir.

Başarılı sevişmenin yalnızca teknikten ibaret olmadığını seksin en son evresi kanıtlar. Bu, ilişkiden sonrasıdır. Artık heyecanlanmak ve heyecanlandırmak için bir neden yoktur, ama yaptıklarının bilincindeyseler sevişerek buluşmuş bu iki beden hemen ayrılıp uykuya dalmaz. Seksin son aşamasında saf ve yumuşak bir sevgi vardır. Israrlı ve sert olmayan yumuşak öpücükler ve belki daha önce konuşulmamış birkaç sözle bu süre değerlendirilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
sanati, sevisme, sevİŞme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KAT'I SANATI (Kağıt Oyma) AftieL Tarih 0 17 Ağustos 2014 18:53
SEVİŞME SONRASINDA HANGİ BURÇ NE DER? MasteR06 Ah Erkekler 0 10 Aralık 2013 18:41
Roma sanati. Sihir Kültür ve Sanat 0 30 Kasım 2011 09:51
Magara Sanati. Sihir Kültür ve Sanat 0 30 Kasım 2011 09:47