IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cinsel Sağlık (https://www.ircforumlari.net/cinsel-saglik/)
-   -   Cinsel Sorunlarla Basedebilirsiniz (https://www.ircforumlari.net/cinsel-saglik/421003-cinsel-sorunlarla-basedebilirsiniz.html)

Ecrin 23 Ekim 2011 12:37

Cinsel Sorunlarla Basedebilirsiniz
 
Cinsel Sorunlarla Basedebilirsiniz



Erkeklerde “sertleşme” sorunu
“Bir cinsel ilişkiyi başlatıp sürdürebilme ve her iki eşin de mutlu olmasını sağlayabilme yeteneğinin kaybolması” olarak tarif edilen sertleşme probleminin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 40 yaşını geçen 10 erkekten 7’sinde görüldüğü bildirildi. Uzmanlara göre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sertleşme sorunlarına[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şeker[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] damar ve hormon hastalıkları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] psikiyatrik problemler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kazalar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaralanmalar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tansiyon[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hipertansiyon[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] damar sertliği[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alzheimer[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] epilepsi ve omurilik yaralanmaları yol açıyor. Uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] penisin içinde ereksiyonu sağlayan dokuların içine bir proaaa yerleştirilmekle sorunun yüzde 98 oranında çözümlendiğini kaydetti.
Uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Amerikan toplumunda 40 yaşını aşan erkeklerde sertleşme sorununun yüzde 52′ler civarında olduğunu belirtirken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Türkiye’de ise bu oranın çok daha yüksek olduğunu kaydetti. Cinselliği[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cinsel aktivitesi bozulan kişinin hem fiziki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hem ruhi ve hem de sosyal sağlıklarının bozulacağını vurgulayan uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Bu çok büyük sağlık sorununun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mutlaka çok ciddi incelenmesi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] araştırılması ve ilgi duyulması gerekir” dediler. Uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ülkede hasta sayısının yüksekliğine rağmen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] doktora başvuranların yüzde 1 civarında olmasından da yakındı.
Niye sertleşemiyor?
Erkek için esas cinsel organın penis değil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyin olduğunu anlatan uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] insanın psikolojik durumunun da cinsel etkinlikte son derece ilgili olduğunu ifade etti. Uzmanlara göre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] organik sebepler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yani sistemlerdeki arızalar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hastalıklar ve rahatsızlıklarla ortaya çıkan sertleşme sorunları da var. Psikolojik sorunların da sertleşmede çok önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Toplumumuzda şu aralar fazla görülen depresyonlar çok yol açıyor sertleşme sorunlarına. Ve sertleşme sorunu bir kez bir problem olduğu için bunu çok büyüten[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok abartan ve dolayısıyla bu konuda kendi kendine sorun oluşturan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] performansı sebebiyle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] işlevini yerine getirememesi sebebiyle müthiş kaygı duyanlar var. Bunların dışında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok daha ağır psikiyatrik hastalıklar var” dediler.
Diyabetle ilişkisi ve hastalara öneriler
Uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sertleşme sorunlarına yol açan diğer rahatsızlıkları da şöyle sıraladı: Diyabet (şeker) hastalığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] damar ve hormonlarla ilgili hastalıklar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] psikiyatrik problemler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kazalar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaralanmalar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tansiyon[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hipertansiyon[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] damar sertliği[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alzheimer[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] epilepsi ve omurilik yaralanmaları.
Sertleşme sorununun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hastalara yardım edilebilecek bir sağlık sorunu olduğunu belirten uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şunları kaydettiler: “Utanma[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gelenekler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eğitim ve sosyal kültürel sebeplerin bir tarafa bırakılarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi içlerinde çiftler bunu çözmelidir. Bunun da bir sağlık sorunu olduğunu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] insanın midesinin ağrımasıyla sertleşmesinde bir bozukluk olmasında sağlık açısından hiçbir fark olmadığını anlamaları gerekir”.
Tedavi yolları
Ağız yoluyla alınan ilaçların tedavide ilk aşamayı oluşturduğunu anlatan uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eğer birinci basamak tedavide yeterli başarı gösterilemezse[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o zaman[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] penis içine yapılan enjeksiyonların denendiğini bildirdiler.
Uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diğer tedavi yöntemi ‘vakum cihazı’nın batı ülkelerinde çok yaygın kullanılmasına rağmen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Türkiye’de çok yaygın kullanılamadığını vurgulayarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cerrahi seçenekler içerisinde ‘damar ameliyatları’ konusunun geldiğini anlattılar. Uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Eğer bunlarla da sonuç alamazsak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha radikal çözümlere gidiyoruz. Penis proaaaleri dediğimiz penis içine yerleştirilen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] halk arasında ‘mutluluk çubuğu’ olarak da adlandırılan tedavi alternatifinin başarı şansı yüzde 98[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüzde 99′lara ulaşıyor” dediler.
Penis eğriliği
Penis organı eğri olan hastaların da olduğuna dikkat çeken uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu eğriliklerin ‘doğuştan’ ve ’sonradan’ diye ikiye ayrıldığını belirtti. Uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonradan olan durumun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ileriki dönemlerde ereksiyon problemleri ortaya çıkabileceğini kaydetti. ‘Penis Proaaai’ konusuna da açıklık getiren uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] penisin çıkarılıp yerine başka bir proaaain konulmadığını[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] penisin içinde ereksiyonu sağlayan dokuların içine bir proaaa yerleştirildiğini kaydetti.
İlk gece sendromu
“İlk gece sendromunun” da sertleşme problemine sebep olan önemli bir faktör olduğunu vurgulayan uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şunları söyledi: “Erkekte kendi arkadaş grubu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi ailesi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] babası[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] amcaları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yakın akrabaları tarafından gerdek gecesi erkekliğini ispatlama olayı olarak algılanıyor. Kadının yakınları da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘ilk gece şöyle olacak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] böyle olacak’ gibi biraz abartılı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadını korkutan hatta ürküten[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cinsellikten uzaklaştıran çok ciddi paniklere yol açıyor. Özellikle ilk defa böyle bir tecrübeyle karşı karşıya kalan iki genç insan bir araya geliyorlar ve ne yapacaklarını[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nasıl yapacakları konusunda bu ciddi kuşkularını paylaştıkları anda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] maalesef özellikle erkekte de ereksiyon problemi oluyor ve gerdek gecesi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilk gece cinsel ilişki başarısızlığı ortaya çıkıyor”.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net