IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ekim 2011, 12:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cinsel Sorunlarla Basedebilirsiniz




Cinsel Sorunlarla Basedebilirsiniz



Erkeklerde “sertleşme” sorunu
“Bir cinsel ilişkiyi başlatıp sürdürebilme ve her iki eşin de mutlu olmasını sağlayabilme yeteneğinin kaybolması” olarak tarif edilen sertleşme probleminin 40 yaşını geçen 10 erkekten 7’sinde görüldüğü bildirildi. Uzmanlara göre sertleşme sorunlarına şeker damar ve hormon hastalıkları psikiyatrik problemler kazalar yaralanmalar tansiyon hipertansiyon damar sertliği Alzheimer epilepsi ve omurilik yaralanmaları yol açıyor. Uzmanlar penisin içinde ereksiyonu sağlayan dokuların içine bir proaaa yerleştirilmekle sorunun yüzde 98 oranında çözümlendiğini kaydetti.
Uzmanlar Amerikan toplumunda 40 yaşını aşan erkeklerde sertleşme sorununun yüzde 52′ler civarında olduğunu belirtirken Türkiye’de ise bu oranın çok daha yüksek olduğunu kaydetti. Cinselliği cinsel aktivitesi bozulan kişinin hem fiziki hem ruhi ve hem de sosyal sağlıklarının bozulacağını vurgulayan uzmanlar “Bu çok büyük sağlık sorununun mutlaka çok ciddi incelenmesi araştırılması ve ilgi duyulması gerekir” dediler. Uzmanlar ülkede hasta sayısının yüksekliğine rağmen doktora başvuranların yüzde 1 civarında olmasından da yakındı.
Niye sertleşemiyor?
Erkek için esas cinsel organın penis değil beyin olduğunu anlatan uzmanlar insanın psikolojik durumunun da cinsel etkinlikte son derece ilgili olduğunu ifade etti. Uzmanlara göre organik sebepler yani sistemlerdeki arızalar hastalıklar ve rahatsızlıklarla ortaya çıkan sertleşme sorunları da var. Psikolojik sorunların da sertleşmede çok önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar “Toplumumuzda şu aralar fazla görülen depresyonlar çok yol açıyor sertleşme sorunlarına. Ve sertleşme sorunu bir kez bir problem olduğu için bunu çok büyüten çok abartan ve dolayısıyla bu konuda kendi kendine sorun oluşturan performansı sebebiyle işlevini yerine getirememesi sebebiyle müthiş kaygı duyanlar var. Bunların dışında çok daha ağır psikiyatrik hastalıklar var” dediler.
Diyabetle ilişkisi ve hastalara öneriler
Uzmanlar sertleşme sorunlarına yol açan diğer rahatsızlıkları da şöyle sıraladı: Diyabet (şeker) hastalığı damar ve hormonlarla ilgili hastalıklar psikiyatrik problemler kazalar yaralanmalar tansiyon hipertansiyon damar sertliği Alzheimer epilepsi ve omurilik yaralanmaları.
Sertleşme sorununun hastalara yardım edilebilecek bir sağlık sorunu olduğunu belirten uzmanlar şunları kaydettiler: “Utanma gelenekler eğitim ve sosyal kültürel sebeplerin bir tarafa bırakılarak kendi içlerinde çiftler bunu çözmelidir. Bunun da bir sağlık sorunu olduğunu insanın midesinin ağrımasıyla sertleşmesinde bir bozukluk olmasında sağlık açısından hiçbir fark olmadığını anlamaları gerekir”.
Tedavi yolları
Ağız yoluyla alınan ilaçların tedavide ilk aşamayı oluşturduğunu anlatan uzmanlar eğer birinci basamak tedavide yeterli başarı gösterilemezse o zaman penis içine yapılan enjeksiyonların denendiğini bildirdiler.
Uzmanlar diğer tedavi yöntemi ‘vakum cihazı’nın batı ülkelerinde çok yaygın kullanılmasına rağmen Türkiye’de çok yaygın kullanılamadığını vurgulayarak cerrahi seçenekler içerisinde ‘damar ameliyatları’ konusunun geldiğini anlattılar. Uzmanlar “Eğer bunlarla da sonuç alamazsak daha radikal çözümlere gidiyoruz. Penis proaaaleri dediğimiz penis içine yerleştirilen halk arasında ‘mutluluk çubuğu’ olarak da adlandırılan tedavi alternatifinin başarı şansı yüzde 98 yüzde 99′lara ulaşıyor” dediler.
Penis eğriliği
Penis organı eğri olan hastaların da olduğuna dikkat çeken uzmanlar bu eğriliklerin ‘doğuştan’ ve ’sonradan’ diye ikiye ayrıldığını belirtti. Uzmanlar sonradan olan durumun ileriki dönemlerde ereksiyon problemleri ortaya çıkabileceğini kaydetti. ‘Penis Proaaai’ konusuna da açıklık getiren uzmanlar penisin çıkarılıp yerine başka bir proaaain konulmadığını penisin içinde ereksiyonu sağlayan dokuların içine bir proaaa yerleştirildiğini kaydetti.
İlk gece sendromu
“İlk gece sendromunun” da sertleşme problemine sebep olan önemli bir faktör olduğunu vurgulayan uzmanlar şunları söyledi: “Erkekte kendi arkadaş grubu kendi ailesi babası amcaları yakın akrabaları tarafından gerdek gecesi erkekliğini ispatlama olayı olarak algılanıyor. Kadının yakınları da ‘ilk gece şöyle olacak böyle olacak’ gibi biraz abartılı kadını korkutan hatta ürküten cinsellikten uzaklaştıran çok ciddi paniklere yol açıyor. Özellikle ilk defa böyle bir tecrübeyle karşı karşıya kalan iki genç insan bir araya geliyorlar ve ne yapacaklarını nasıl yapacakları konusunda bu ciddi kuşkularını paylaştıkları anda maalesef özellikle erkekte de ereksiyon problemi oluyor ve gerdek gecesi ilk gece cinsel ilişki başarısızlığı ortaya çıkıyor”.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
basedebilirsiniz, cinsel, sorunlarla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cinsel İstismar Melodram Felsefe 0 14 Nisan 2011 12:42
Cinsel tacize 28 yıl Collettivo Haber Arşivi 0 08 Ağustos 2008 08:07