IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2021, 15:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir Kadının G-Noktasında Nasıl Ustalaşırsınız?






Onu mutlu etmek her zaman bir gizem olmak zorunda değil. Yıllar boyunca, klitoris kadın orgazmının tek tetikleyicisi olarak düşünüldü. Yazık ki klitorisi bulmak birçok erkek için göz korkutucu bir görev haline geldi ve 1950 yılında, Dr. Ernst Grafenberg adında bir doktor vajinanın içinde daha da gizemli bir kadın zevk noktası bulunca işler kolaylaşmadı.

Bu bölge, 1980’lerde seksologlar tarafından g noktası olarak popüler hale getirildi. Öyle görünüyor ki G noktasının uyarılması çok güçlü bir kadın orgazmı yaratır ve bazı kadınlarda, konuşma dilinde "fışkırma” diye bilinen kadın boşalmasını yaratır.

Her iki nedenle, kadının G noktasını bulmak, uyarmak ve nasıl ustalaşılacağını öğrenmek hem kadınlar hem erkekler için kadınlara zevk verme konusunda can alıcı önem taşır.

G noktası tam olarak nerededir?

Erkek prostatına benzeyen paraüretral bezin fasulye şekilli, süngersi dokusudur. Gerçek bölge sadece on kuruş kadardır ama dokununca etraftaki dokudan daha sert gelir. G noktası erektik dokudan oluştuğu için kan akışı olduğunda şişer, özellikle kadının G noktasında etkin şekilde nasıl ustalaşacağınızı öğrenirseniz.

Ön vajina duvarının içindeki vajinal ağızdan yaklaşık 3-5 santim geride yer alır. "Ön” duvar, onun göbek deliğiyle aynı taraftaki vajina duvarıdır.

G noktasını bulmanın en iyi yolu nedir?

Birincisi, G noktası bir kadın cinsel olarak uyarıldığında en kolay tespit edilir, o yüzden ön sevişme konusunda cimrilik etmeyin.

Bir kadının G noktasını tespit edip orada ustalaşmak için partneriniz sırtüstü yatarken ona yüzünüzü dönün ve işaret veya orta parmağınızı kolayca gideceği kadar uzağa yerleştirin. Sonra parmağınızı "buraya gel” hareketiyle kendinize doğru kıvırıp vajina duvarının geri kalanından daha sert olan bir bölge bulana kadar parmağınızı vajinanın yukarısı boyunca kaydırın. (Bunu yapmadan önce tırnaklarınızı kısa kesip yuvarlattığınızdan emin olun, sivri tırnaklar çabayı kesinlikle mahvedecektir.) Bu sert veya hafif tümsekli alan G noktasıdır ve ona dokunmak genelde kadının şaşkınlık veya zevkle tepki vermesine neden olacaktır.

Tepki almıyorsanız kadının G noktasında gerçekten ustalaşmak için işte yapmanız gerekenler…

Tepki almazsanız ona nokta olduğunu düşündüğünüz şeye dokunduğunuzda özellikle hassas hissedip hissetmediğini sormaktan çekinmeyin. G noktasını bulmak için epey baskı uygulamanız gerekebilir çünkü vajina duvarının dışında değil içinde yer alır.

Bazen etkinin şiddetini artırmak için diğer elinizi Venüs tepesinin (kasık kemiğinin yukarısındaki kıllı bölgenin) dışında cilde, bükülü parmağınızın olduğu bölgede hafifçe masaj yaparak kullanmak yararlı olur. Her kadının G noktası hassas olmadığı için özel bir tepki alamazsanız cesaretiniz kırılmasın.

Bazı kadınlar G noktasının tekrarlayan uyarımıyla çoklu orgazmlar yaşayabilirken bazıları G noktası uyarımından çok fazla bir şey hissetmez, hatta bazıları G noktası uyarımından rahatsızlık duyar.

Endişe etmeyin, her kadın önemsemenizi ve çabanızı takdire edecektir! Hem ararken vajinasında daha şevkle karşılık verdiği başka bölgeler keşfedebilirsiniz.

Aşkın kapısını tıklatın

G noktasını elle uyarmanın en iyi yolu kıvrık parmağınızla sabit bir "tıklama” hareketi yapmaktır. Bazı erkekler G noktasını çeşitli oyuncaklarla uyarmayı daha kolay bulurlar. Bunun için herhangi bir dildo kullanılabilir ama G noktası uyarımı için en uygun olanlar sert ve kıvrıktır. Birçoğu G noktası uyarımı için özel olarak yapılmıştır çünkü boyları, enleri ve kıvrımları G noktası uyarımından "tahmin”leri çıkarmak için özel tasarlanmıştır.

G noktasının elle uyarımından keyif almayan kadınlar bile cinsel ilişki sırasında noktanın peni[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uyarımından keyif alabilir. O yüzden, penisiniz doğal bir yukarı eğime sahipse başardınız. Başka erkekler ön vajina duvarıyla penis temasını en fazla hale getirmek için pozisyonlar bulmak zorundadır. "Kadın üstte” pozisyonlar ve arka (köpek stili) pozisyonlar o teması elde etmek için en iyileridir.

Misyoner pozisyonunda G noktası uyarımı sağlamanın tek yolu kadının kaba etlerini yastıklarla yükseltmektir. Kadınlar da Kegel egzersizleri olarak bilinen pelvik kaslarını sıkmayı öğrenerek G noktası orgazmlarını şiddetlendirebilirler.

Seks yaşla birlikte iyileşir

Bir kadının G nokta orgazmının şiddetine östrojen hormonunun aracılık ettiğine dair bazı kanıtlar var. 30 yaş altındaki birçok genç kadın nispeten yüksek östrojen seviyelerine bağlı olarak vajina dokularının G noktası sinirlerinin doğrudan uyarımına izin vermeyecek kadar kalın hale gelmesinden dolayı klitoral orgazmlarının daha kuvvetli olduğunu keşfederler.

Östrojen düzeyleri kadınların 30’lu yaşlarında düşmeye başlarken vajina dokusu daha incelir ve G noktası daha erişilebilir hale gelir. O yüzden birçok kadın 30’lu yaşlarının başlarında cinsel olarak zirveye ulaştıklarını hissederler.




HemenSagLik..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bir kadının g-noktasında nasıl ustalaşırsınız?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dinimiz, kadının nasıl kapanacağını açıkça bildirdiğine göre bunun tartışması niçin Kaf_Dağı İslamiyet 0 09 Mart 2016 13:40
Org. Akar sıfır noktasında bayramlaştı AngeL Haber Arşivi 0 06 Ekim 2014 17:36
Sıfır noktasında teyakkuz AngeL Haber Arşivi 0 30 Eylül 2014 08:28
Kadının yaratılışı nasıl olmuştur ? Zen İslamiyet 0 02 Kasım 2012 22:19
Kılıçdaroğlu, sıfır noktasında MoSFeT Haber Arşivi 0 03 Temmuz 2010 10:43