![]() |
Ispanaklı Köklü Buğdaylı Çorba Malzeme Listesi: 2 Demet Ispanak Kökü 2 Diş Sarımsak 1 Su B. Haşlanmış Yeşil Mercimek 1 Su B. Haşlanmış Buğday 1 Su B. Et Suyu 1 Çorba K. Domates Salçası 1 Çorba K. Biber Salçası 1 Çorba K. Un 1 Çorba K. Tereyağı Sıvıyağ Su Tuz Hazırlanışı: Tereyağı ve unu tencereye koyup kavuruyoruz. Savuruyoruz. Sarımsak ve ıspanak köklerini ince bir şekilde doğrayıp tencereye koyuyoruz. Biraz daha kavurduktan sonra domates ve biber salçasını katıyoruz. Et suyu ve biraz sıcak su döküp pişiriyoruz. Haşlanmış buğday ve yeşil mercimeği ekliyoruz. Kıvamını bağlamak için biraz daha sıcak su döküyoruz. Tuzunu ekleyip 1 taşım kaynattıktan sonra altını kapatıp servis ediyoruz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:23. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk