24 Kasım 2017, 10:40 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | BALIK ÇORBASI Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 1 kefal ya da levrek, 2 soğan, 1 havuç, 2 kaşık kırık pirinç, 1 kaşık tereyağı, 2 diş sarımsak, yarım demet maydanoz, yarım limon suyu. Hazırlanışı Balıkları soyup temizleyin ve dört beş parça olacak şekilde bölün. Bir tencereye atıp, içine bölünmüş soğan, havuç, patates, sarımsak ve maydanozu ekleyip, üzerine limon suyunu koyun ve 5-6 bardak su koyup 45 dakika pişirin. Daha sonra ateşten alıp suyunu süzün. İçine yıkadığınız pirinçleri ekleyip, yumuşayıncaya kadar pişirin. Limonlu terbiyenizi hazırlayıp, ılıtarak çorbaya ekleyin. Kâselere alın ve üzerine kıyılmış maydanoz koyarak servis edin. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. ..Z~D~A)
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
balık çorbası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
HARDAL ÇORBASI | PySSyCaT | Çorbalar | 0 | 24 Kasım 2016 19:03 |
SEMİZOTU ÇORBASI | PySSyCaT | Çorbalar | 0 | 24 Kasım 2016 18:53 |
ENGİNAR ÇORBASI | PySSyCaT | Çorbalar | 0 | 24 Kasım 2016 18:51 |
SEBZE ÇORBASI-1- | PySSyCaT | Bebek Mamaları | 0 | 21 Şubat 2016 19:33 |
Arabasi Corbasi | Zey | Çorbalar | 1 | 12 Temmuz 2014 17:09 |