11 Ekim 2022, 15:56
#1 Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Bayram Çorbası
Bayram Çorbası Tarifi İçin malzemeler 150 gram yarma, haşlanmış 150 gram fasulye, haşlanmış 150 gram nohut, haşlanmış 80 gram çekirdeksiz üzüm 80 gram kuru kayısı 50 gram besni üzümü 50 gram kara üzüm 50 gram erik kurusu 7 hurma, çekirdeksiz 70 gram şeker 1 çimdik tuz Bayram Çorbası Nasıl Yapılır? Hurma, erik, şeker ve kayısı dışındaki malzemeler tencere içerisine alınır. Önceden haşlanmış malzemeler hep birlikte de bir süre haşlanır. Üzümler açılınca şeker dışında kalan malzemeler eklenerek pişirilmeye devam edilir. Şeker eklenerek pişirilmeye devam edilir. 5 dakika sonra ocağın altı kapatılır ve soğumaya bırakılır. Ceviz serpilerek servis edilir. Afiyet olsun. lezzet
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.