-
Çorbalar
(
https://www.ircforumlari.net/corbalar/)
Kavanozda Vezir Çorbası avanozda Vezir Çorbası Tarifi İçin malzemeler - 1,5 su bardağı kuru fasulye (Haşlanmış)
- 1/2 tavuk göğsü (Küçük doğranmış)
- 3 dilim pastırma (Küçük doğranmış)
- 1 avuç taze soğan (Doğranmış)
- 1 adet kuru soğan (İnce doğranmış)
- 1 diş sarımsak (İnce doğranmış)
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1.5 yemek kaşığı salça
- 1 adet domates
- 1 adet kırmızı közlenmiş biber (Doğranmış)
- 4 su bardağı tavuk suyu
- Tereyağı
- Tuz
- Karabiber
Kavanozda Vezir Çorbası Nasıl Yapılır? - Domates ve salçayı mutfak robotundan geçirin.
- Bir tencerede soğan ile sarımsağı tereyağ ve sıvı yağ karışımında kavurmaya başlayın. Daha sonra közlenmiş kırmızı biberi ekleyin.
- Bu arada tavuk parçalarını bir tavaya alarak kekik, tuz ve karabiber ilave ettikten sonra hafifçe kavurun ve haşlanmış fasulye, domates karışımı ile birlikte tencereye ekleyin.
- Tavuk suyu ilavesinden sonra pastırmaları da ekleyin ve kaynamaya bırakın.
lezzet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:20. | |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk