IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2022, 15:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kavanozda Vezir Çorbası




avanozda Vezir Çorbası Tarifi İçin malzemeler

  • 1,5 su bardağı kuru fasulye (Haşlanmış)
  • 1/2 tavuk göğsü (Küçük doğranmış)
  • 3 dilim pastırma (Küçük doğranmış)
  • 1 avuç taze soğan (Doğranmış)
  • 1 adet kuru soğan (İnce doğranmış)
  • 1 diş sarımsak (İnce doğranmış)
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1.5 yemek kaşığı salça
  • 1 adet domates
  • 1 adet kırmızı közlenmiş biber (Doğranmış)
  • 4 su bardağı tavuk suyu
  • Tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Kavanozda Vezir Çorbası Nasıl Yapılır?


  • Domates ve salçayı mutfak robotundan geçirin.
  • Bir tencerede soğan ile sarımsağı tereyağ ve sıvı yağ karışımında kavurmaya başlayın. Daha sonra közlenmiş kırmızı biberi ekleyin.
  • Bu arada tavuk parçalarını bir tavaya alarak kekik, tuz ve karabiber ilave ettikten sonra hafifçe kavurun ve haşlanmış fasulye, domates karışımı ile birlikte tencereye ekleyin.
  • Tavuk suyu ilavesinden sonra pastırmaları da ekleyin ve kaynamaya bırakın.


lezzet



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vezir Parmağı Desmont Tatlılar 0 05 Aralık 2014 12:02
vezîR PySSyCaT Osmanlı Türkçesi Sözlüğü 0 07 Ekim 2014 01:20
Kavanozda böğürtlenli tatlı Zen Tatlılar 0 24 Mayıs 2013 20:24
Vezir Kebabı Liaaa Kebaplar Köfteler 0 12 Şubat 2012 02:01
Padişah - Vezir Azad Fıkra 0 18 Ocak 2011 00:41