IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 11 Ocak 2010, 17:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Somon Fume'li Bruschetta




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Malzemeler:

*
1 adet ekmek (1'er parmak kalinliginda dilimlenmis)
*
250 g krem peynir
*
2 y.k. limon suyu
*
12-15 adet siyah zeytin(cekirdekleri cikarilip dogranmis)
*
Biraz somon fume
*
Biraz dere otu (ince ince kiyilmis)
*
1/2 cay b. zeytinyagi
*
Taze cekilmis karabiber

Yapilisi:

1.
Oncelikle ekmeklerin iki tarafini hafifce zeytinyagi ile fircalayin. Firininizin alt ust izgarasini yakin ve ekmekler altin rengi olana kadar 160-180 derece bir kac dk kizartin.
2.
Krem peyniri, limon suyunu ve dogranmis dere otunu bir kapta iyice karistirarak birbirine yedirin.
3.
Kizarmis ekmeklerin bir tarafina krem peynirden bir miktar surun, daha sonra somonu gelisiguzel parcalara ayirip ekmegin ustune yerlestirin. Dogranmis zeytin parcalariyla susleyin.
4.
Istege gore bir miktar taze cekilmis karabiber serpip servis yapin.


Domatesli ve Beyaz Peynirli Bruschetta:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Malzemeler:

*
1 adet ekmek (1'er parmak kalinliginda dilimlenmis)
*
2-3 adet iri domates (kabugu soyulmus ve yarim parmak kalinliginda halkalara bolunmus)
*
Ekmek dilimi kadar beyaz peynir (Yrm parmak kalinliginda parcalara bolunmus, kibrit kutusu buyuklugunde)
*
1/2 cay b. zeytinyagi
*
1 avuc roka
*
1 iri dis sarmisak ( ikiye bolunmus, arzuya gore)

Yapilisi:

1.
Ekmegi bir onceki tarife gore hazirlayin (istiyorsaniz, ekmekleri firina vermeden once sarmisagi surmeyi unutmayin ) fakat bu sefer bir tarafini daha az kizartin.
2.
Ekmegin az kizarmis tarafina kabugu soyulmus ve halkalar halinde dilimlenmis domatesleri yerlestirin.
3.
Domatesin uzerine, buyuk peynir kalibinin sekline gore, kareler ya da yarim daireler seklinde kestiginiz beyaz peynir dilimlerini yerlestirin.
4.
Tum malzemeleriniz bittikten sonra ekmekleri tekrar izgaraya surun ve uzerindeki peynirler kizarip biraz eriyinceye kadar firinda kizartmaya devam edin.
5.
Cikardiktan sonra roka yapraklariyla susleyerek sicak sicak servis yapin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bruschetta, fumeli, somon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bruschetta AngeL Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 04 Ekim 2014 17:09
Bresaola, Mantarlı Ve Domatesli Bruschetta Elysian Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 03 Haziran 2014 12:08
Bruschetta Sevda Dünya Mutfakları 0 20 Mart 2013 23:21
Sevilen 900 Fume Blanc Zen İçkiler İçecekler 0 20 Şubat 2012 23:32
Sarafin Fumé Blanc Zen İçkiler İçecekler 0 20 Şubat 2012 23:25