23 Nisan 2012, 15:15 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tuzla Pişirilmiş Mercan Tuzla Pişirilmiş Mercan 350 gram Mercan Tuz Mercanın pulları hariç içini temizleyin. Balığın her iki tarafını da iyice tuza bulayıp balık tenceresine alın ve kapağını kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından çıkartıp solungacından oyun. Deriyi temizleyin. (Pişirme süresince tuz balığın şeklini atır. Pulları olduğundan balık tuzun tadını almayacaktır. Tuz, pişirme süresince etin daha yumuşak kalmasını sağlar) | |
|
Etiketler |
mercan, pişirilmiş, tuzla |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mercan Taşı | Liaaa | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 01 Mart 2012 16:19 |
Mercan Resifi/Avustralya | Afrodit | Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar | 0 | 03 Eylül 2011 16:50 |
Mercan Polipleri | KarakıZ | Hayvanlar Alemi | 0 | 03 Eylül 2011 16:17 |