IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 21 Temmuz 2013, 16:56   #1
Estela
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Füme Somonlu Kanepe




100-150 gr tütsülenmiş somon füme
100 gr Pınar Labne
2 çorba kaşığı toz parmezan peyniri(silme)
1 adet iri salatalık
1 adet kıvırcık yaprağı
2 adet ince dal taze soğan
30-35 adet tuzlu kraker
Salatalığınızı soyarak iç tohum kısmını tatlı kaşığı yardımıyla ayıklayın. Kibrit çöpü kalınlığında rendeleyin veya doğrayın. Bir kase içinde parmesan peynir ile labneyi iyice karıştırın. İnce doğranmış salatalık( marul yaprağı ve taze soğanı karışıma ekleyin.(Salatalığınızı hafif sıkarak suyundan arındırın, diğer sebzelerinizin kuru olmasına özen gösterin). Harcınız 10-15 dk buzdolabında dinlendirin.

Somon fümeleri krakerler ebatında küçülterek,servis tabağına aldığınız krakerlerin üzerine yerleştirin.Tatlı kaşığı yardımıyla harcımızı somonların üzerine ekleyelim.1 saat içinde servis yapın.

Afiyet olsun.

Not: Somon füme büyük marketlerin balık reyonlarında bulunuyor,Atıştırmalık severseniz veya balık menülerinizin soğuk servislerinde ikram edebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
füme, kanepe, somonlu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Japon Mutfağından > Füme Somonlu Suşi Tarifi Violent Yemek Tarifleri 1 27 Eylül 2012 16:01
Avakado ve Füme Somonlu Krep (6 Kişilik- Tarif) Sevda Deniz Ürünleri 1 07 Şubat 2012 00:57