21 Temmuz 2013, 16:56 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Füme Somonlu Kanepe 100-150 gr tütsülenmiş somon füme 100 gr Pınar Labne 2 çorba kaşığı toz parmezan peyniri(silme) 1 adet iri salatalık 1 adet kıvırcık yaprağı 2 adet ince dal taze soğan 30-35 adet tuzlu kraker Salatalığınızı soyarak iç tohum kısmını tatlı kaşığı yardımıyla ayıklayın. Kibrit çöpü kalınlığında rendeleyin veya doğrayın. Bir kase içinde parmesan peynir ile labneyi iyice karıştırın. İnce doğranmış salatalık( marul yaprağı ve taze soğanı karışıma ekleyin.(Salatalığınızı hafif sıkarak suyundan arındırın, diğer sebzelerinizin kuru olmasına özen gösterin). Harcınız 10-15 dk buzdolabında dinlendirin. Somon fümeleri krakerler ebatında küçülterek,servis tabağına aldığınız krakerlerin üzerine yerleştirin.Tatlı kaşığı yardımıyla harcımızı somonların üzerine ekleyelim.1 saat içinde servis yapın. Afiyet olsun. Not: Somon füme büyük marketlerin balık reyonlarında bulunuyor,Atıştırmalık severseniz veya balık menülerinizin soğuk servislerinde ikram edebilirsiniz. | |
|
Etiketler |
füme, kanepe, somonlu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Japon Mutfağından > Füme Somonlu Suşi Tarifi | Violent | Yemek Tarifleri | 1 | 27 Eylül 2012 16:01 |
Avakado ve Füme Somonlu Krep (6 Kişilik- Tarif) | Sevda | Deniz Ürünleri | 1 | 07 Şubat 2012 00:57 |