IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Mart 2012, 20:03   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PayPal’ın yeni başkanı!




eBay’in CEO’su John Danahoe PayPal’ın başkanlık koltuğu için PayPal Mobil Ürünler Başkan Yardımcısı David Marcus’u seçtiğini duyurdu.

PayPal’ın yeni başkanı David Marcus, PayPal’ın global ödeme hizmeti olarak liderliğini perçinlemek ve tüm dünyada “paranın geleceğini” yönlendirmekten sorumlu olacak.

Mobil Ürünler Başkan Yardımcısı olarak Marcus geçtiğimiz yıllarda markanın tüm mobil iş ve ürün stratejisini yönetti ve PayPal Here’ın lansmanını gerçekleştirdi. Marcus’un yönetiminde PayPal’ın mobil segmenti 2011 yılını 4 milyar USD’den daha fazla mobil ödeme hacmi ile kapatarak ciddi bir ivme yakaladı. 2012 yılında ise 7 milyar USD’den fazla hacim bekleniyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan eBay’in CEO’su Danahoe “ David PayPal için en doğru lider. 15 yıldan uzun zamandır kullanıcıları mutlu edecek muhteşem ürünler için duyduğu heyecanla başarılı bir teknoloji girişimcisi oldu. Onun PayPal’ı bu ‘girişimci perspektifi’ ile yöneteceğine ve PayPal’ın emsalsiz global varlığına ve dijital ödeme yetkinliklerine taze bir enerji getireceğine inanıyorum. David’in önderliğinde, teknoloji ve kullanıcı odaklı, yenilikçi ve lider bir marka olmak konusunda daha da azimli olacağız” dedi.
PayPal son 14 yıldır ödeme sistemleri sektörünü önce 1998 yılında online ödeme, 2006’da ise mobil ödeme ile kökten değiştirmeye devam ediyor. Geçen yıl 190 ülkede 100 milyon kullanıcı ile- 4 milyar doları mobil ödeme olmak üzere- 118 milyar dolarlık işlem gerçekleştiren PayPal bugün perakendeciler ve müşterileri için yenilikçi mağaza içi ödeme sistemleri ile “offline” dünyada da devrim yaratmaya hazırlanıyor.
David Marcus hakkında
David Marcus tüm dünyada mobil ve telekomünikasyon sektöründe 15 yıldan fazla tecrübeye sahip. David PayPal’a lider mobil ödeme sistemi Zong’un satın alınması sırasında katıldı. Kurucusu ve CEO’su olarak David’in liderliğinde Zong 250’den fazla operatör ve1000’den fazla web sitesi çalıştı. Zong 2011 yılının Ağustos ayında PayPal tarafından satın alınmıştı.

Aslen Fransız olan, çocukluk ve gençlik yıllarını Paris ve Cenevre’de geçiren Marcus 23 yaşında ilk şirketi GTN’yi kurdu. İsviçre’nin en iyi 3 alternatif operatöründen biri olan şirket 2000 yılında World Access tarafından satın alındı.

David 8 yaşında kendi kendine PC’de kod yazmayı öğrendi. Teknoloji girişimcisi olmak ile ilgili ilk fikirleri de o zaman filizlendi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başkanı, paypal’ın, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte Genelkurmay'ın yeni başkanı Lucifer Haber Arşivi 0 04 Ağustos 2010 20:39